Jump to content
[Leonard]

Loganul de 70.000 de euro, luat la mişto de români pe YouTube

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Scandalul Loganurilor de 70.000 de euro ale Poliţiei nu a scăpat netaxat de umorul proverbial al românului, care în ultimă instanţă face haz de necaz. Pe internet au început deja să circule filmuleţe care iau în derâdere "Loganul ieftin" al poliţiştilor, şi dotările acestuia.

video:

antena3.ro

Posted

:)) wanna buy it? buy it.. :) ... iti dai seama ca trece unu cu un mertzan pe langa logan...prinde'l frate :rofl2: aa.. am uitat au si nitro pe logan :rofl2:

# an advice...dont try it :)

criminal :rofl2: :rofl2: masina romanului totusi -_- <_<

Posted

Deci,o luam asa:

Aparat de facut gogosi:20.000 Euro k le pastreaza calde,nu?! :))

Laptop:15.000 Euro =))

G.P.S=10.000 Euro =))

Girofar:17.000 Euro,are mai multe sunete,lol :D

Nitro:30.000 Euro

masina in sine=7.500 Euro

si restu' benzina pe o saptamana=))

:cool2:

Posted

mi se pare o prostie sa dea 70.000 de euro pe niste loganuri, cand pot sa cumpere mai multe masini de teren care sunt mai eficiente si sa le doteze pe alea...

Posted

Hai frate , de 70.000 Euro isi cumparau 2 x Corvette C6 ! Nu stiu de ce au pus pretul ala ... e mult prea exagerat

nu e vb de pretul masinii stoc ... asa pretind ei ca a costat cu tot cu "aparatura"

Posted

Poi e chiar strigator la cer cum ne fura parlamentul, atata amar de bani pe niste diuguri?k altcumva nu le pot spune, wsm....

Nice clip xD

Posted

e clar o invarteala la mijloc , dar pana la urma urmei .. ce treaba avem noi .. nu din buzunarul nostru ies banii aia.. daca ei is prosti sa dea atata e treaba lor .. iar aia cu profitu pe cap .. sigur ii doare fix in basca acu

Posted

serios? chiar crezi ca guvernul are bani direct de la imprimeria nationala? staim ca din banii contribuabulilor (taxe) se face totul intr-o tara...

Logan la banii astia, hotie pe fata.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...