Velasquez Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Am citit pe un forum cum ca armata va fi obligatorie pe viitor . Ce spuneti , e adevarat sau iarasi minciuni ?
cIoLaN Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Am citit pe un forum cum ca armata va fi obligatorie pe viitor . Ce spuneti , e adevarat sau iarasi minciuni ?neah no way...nu cred ca va fi obligatorie... pai dc au scos-o acuma ceva timp in urma ca sa o bage din nou mai tarziu? #-o daca vrei sa faci armata te poti duce daca si sa castigi niste banuti frumusei :) daca nu nu te du :P
RAPTURE- Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 in nici un caz ...PS: bani frumusei olaeeeeee
Unicul Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Se va reintroduce evetual daca se vor tensiona relatiile dintre nato si alte tari posibile inamice(rusia,china,india,iran).Pe moment sa ne bucuram de pace :>
RAPTURE- Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Nu o sa mai fie niciodata. PUNCT!Se va reintroduce evetual daca se vor tensiona relatiile dintre nato si alte tari posibile inamice(rusia,china,india,iran).Pe moment sa ne bucuram de pace :>Si crezi ca formeaza soldati instruiti peste noapte ? in fine ... "topic rezolvat" ... - let`s spam together
Lancelot Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 sau hai nuniciodata nu se va mai reveni la situatia dinainte legata de satisfacarea stagiului militar..Mobilizarea generala..poate doar in caz de razboi