Jump to content
Nutuseby

Montarea uni Piercing (sub buza)

Recommended Posts

Posted

asi dori ca sa intreb pe utilizatori acestui forum care au piercing sau experienta in acest domeniu

cam ce riscuri implica?

daca cumva mi-asi monta la cineva cine si-a mai pus piercing? ar trbui sa ma ingrijorez sau ceva?

vreau sfaturi din experienta si nu google ca multe sunt crap pe google.

Posted

Daca ''gaura'' e facuta deja nu vad ce riscuri sa fie :-?? . Don't worry dog , nu trebuie sa ai vreo teama , chiar deloc ... nu risti nimica , in limba sa-ti fie frica cand te pui sa faci un piercing , piercing-ul trebuie facut intr-o parte ! (iti dau sfaturi pentru ca stiu ce vorbesc) :beer:

Posted

Daca ''gaura'' e facuta deja nu vad ce riscuri sa fie :-?? . Don't worry dog , nu trebuie sa ai vreo teama , chiar deloc ... nu risti nimica , in limba sa-ti fie frica cand te pui sa faci un piercing , piercing-ul trebuie facut intr-o parte ! (iti dau sfaturi pentru ca stiu ce vorbesc) :beer:

urmeaza sa fie facuta ...

Posted

pot exista riscuri... iti dau exemplu un prieten de-al meu ce si-a pus pierce de argint "sub buza", i s-a infectat si, nu stiu daca ma crezi, dar pur si simplu au inceput sa ii moara tesuturile din acea zona, arata gretos... deci daca iti pui, puneti din titan.

OT : sa nu te duci la oricine sa-ti puna pierceul, mai bine mergi la urgente (inca se mai fac cu toate ca legea nu permite si costa doar 5-10 RON.. asa e la mine in oras) sau la un salon specializat.

Posted

in primu rand cand iti faci pierce oriunde, prima data nu se pune cercel de argin,aur,tabla sau mai stiu io ce...pui din titan.

daca acel cineva la care vrei tu sa iti pui pierce stie foarte bine ce face si sti tu de la mai multe persoance ca nu au patit nimic de la el, si acul cu care te "gaureste" :D e steril(nou) si pierce la fel nu are ce sa se intample

Posted

Am o colega de clasa care si-a pus din prima din argint, si i s-a infectat urat de tot, mi se facea si scarba numai sa ma uit la ea :(.

Ah, si ea si l-a facut la un salon profesionist. Deci eu zic sa ai mare grija :P

Posted

am avut destule piercinguri

nu exista riscuri atat timp cat instrumentele folosite sunt sterilizate

bijuteria e din argint medicinal, sau in functie de loc, dintrun metal special

daca e in buza, prima data trebuie sa fie un pierce mai mare si eventual din plastic

pt ca buza se umfla

o sa fie destul de ciudat la inceput, si e posibil sa iti ciobesti dintii

Posted

nu e o idee prea buna, daca esti mai sensibil, risti sa te tina 'vindecarea' luni de zile...chiar vrei asa ceva? o moda care peste 1 an, 2 nu iti va mai placea si sa ramai cu gaura in bot?

Posted

se inchide gaura pana la urma .. in nici un caz 1-2 ani :| daca iti place fati .. depinde de organism ... daca ai unul bun nu vei face puroi si nu o sa ti se infecteze ... risti :) dar nah ....

Posted

Un piercing de titan ar fi cel mai bun , nu te infectezi si e si ieftin , e 15 RON ! Nu prea sunt riscuri in buza , cel putin eu nu am auzit sau avut probleme ... :)

Posted

de ce ai nevoie de pierce in buza? iti e greu sa respiri pe gura cand esti racit si ai nasu infundat, si ai nevoie de un mic orificiu mai comod decat gura?

Posted

de ce ai nevoie de pierce in buza? iti e greu sa respiri pe gura cand esti racit si ai nasu infundat, si ai nevoie de un mic orificiu mai comod decat gura?

si eu sunt de acord ca e stupid sa iti pui pierceing, dar afirmatii de genu is inutile ... ideea fiind problema lui nu a ta :)

Posted

bai baieti, eu niciodata nu i`am inteles pe astia cu piercinguri in buza, sprinceana, limba sau eu stiu unde.. cu ce te ajuta veriga aia in buza ? esti mai smecher sau cum ? mie mi se pare o mare porcarie.. #-o

Posted

stie cineva un magazin in cj napoca de unde pot cumpara un piercing fals, sau ceva magazin general, un tip de magazin de unde pot cumpara...

Posted

Asta e un topic in care omul cere sfat. Dati-i sfaturi, nu 'nu are sens sa iti faci pierce'. Este decizia lui.

Si despre cei care coreleaza negativ pierce-ul cu muzica rock/metal, go die. Pierce-ul este un accesoriu specific, daca nu aveti habar cum este, nu mai comentati. Si nu numai in cultura metal.

Eu sustin ceea ce au spus baietii mai sus. Nu iti fa din argint. Titaniu. Vezi ca buza este destul de sensibila, se umfla foarte usor. Du-te la un salon specializat imo. Sau cel putin asigura-te ca omul care iti face are tangente in domeniu, gen a mai facut chestia asta si nu au fost probleme.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...