gaboi Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 m-ar interesa la banca romaneasca cu cat a crescut Pe contractul meu scrie ca timp de un an nu va creste dobanda Ce stiti ?orice informatie e bine venita .
Lancelot Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 depinde in ce ai creditul..din cate stiu Banca Romaneasca alaturi de inca vreo 2 este dintre cele cu progleme destul de mari in urma crizei financiare
gaboi Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 depinde in ce ai creditul..din cate stiu Banca Romaneasca alaturi de inca vreo 2 este dintre cele cu progleme destul de mari in urma crizei financiareIn lei, am uitat sa spun
IceMan Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 De ce nu cauti pe un forum despre finante sau chiar la ei pe site? Sau de ce nu, de ce nu mergi personal pana la ei la o filiala... sau sa dai telefon? :blink:Nu inteleg de ce puneti pe un forum de gaming tot felul de intrebari ale caror raspunsuri le puteti afla printr-un simplu telefon sau mers la sediu sau pe un site de finante unde lumea chiar stie despre ce vorbeste.