mitza4fun Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ajutatima s p mn cu nijte intrebari la religie:> ...........ca acu profu dak ii punem intrebari nu mai scriem nik ......prea belea (in fine ) am pus cateva intrebari dar nu mai jtiu ....aja ca ajutati-ma s p mn putzin :beer:
Lancelot Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 i got one for u...De ce Doamne ma lasi sa torturez in halul asta limba romana fara sa imi pedepsesti mana mea netrebnica si nevrednica?
OmulDeZapada Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 De ce Doamne ma lasi sa torturez in halul asta limba romana fara sa imi pedepsesti mana mea netrebnica si nevrednica? :rofl1: ON:Intreba-l ce venit are lunar :banned:
iNm Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ajutatima s p mn cu nijte intrebari la religie:> ...........ca acu profu dak ii punem intrebari nu mai scriem nik ......prea belea (in fine ) am pus cateva intrebari dar nu mai jtiu ....aja ca ajutati-ma s p mn putzin :beer: De ce Dumnezeu face oameni cand e beat? Si te dai exemplu pe tine ( nu o sa mai scrieti 2 ore )
The Wizard Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 cred ca si la romana ai pus intrebari si nu a mai predat profa...intreaba-l ce crede despre turci. nu ca religie.
Maledicere Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 intreaba de ce costa acatistul si de ce biserica e scutita de impozite, and btw poti sa mai intrebi de ce are popa Q7 si telefon cu BlackBerry ;o
Adi Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 intreaba de ce costa acatistul si de ce biserica e scutita de impozite, and btw poti sa mai intrebi de ce are popa Q7 si telefon cu BlackBerry ;o venind vorba de asta, am fost in excursie la o manastire nu demult in orsova, o manastire destul de mare, anw, si mare mirarea cand vad 2 maicute coborand dintr-un audi tt nou
Diabolik_01 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ajutatima s p mn cu nijte intrebari la religie:> ...........ca acu profu dak ii punem intrebari nu mai scriem nik ......prea belea (in fine ) am pus cateva intrebari dar nu mai jtiu ....aja ca ajutati-ma s p mn putzin :beer:Try itIncearca alea vechi gen : De ce religia lasa intotdeauna mister si stiinta poate sa explice.
ax9 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 punel sa va explice cum a fost creat primul, a doila om (era sa uit, si al 3-lea)...