Jump to content
mitza4fun

religia

Recommended Posts

Posted

ajutatima s p mn cu nijte intrebari la religie:> ...........ca acu profu dak ii punem intrebari nu mai scriem nik ......prea belea (in fine ) am pus cateva intrebari dar nu mai jtiu ....aja ca ajutati-ma s p mn putzin :beer:

Posted

ajutatima s p mn cu nijte intrebari la religie:> ...........ca acu profu dak ii punem intrebari nu mai scriem nik ......prea belea (in fine ) am pus cateva intrebari dar nu mai jtiu ....aja ca ajutati-ma s p mn putzin :beer:

De ce Dumnezeu face oameni cand e beat? Si te dai exemplu pe tine :-* ( nu o sa mai scrieti 2 ore )

Posted

intreaba de ce costa acatistul si de ce biserica e scutita de impozite, and btw poti sa mai intrebi de ce are popa Q7 si telefon cu BlackBerry ;o

venind vorba de asta, am fost in excursie la o manastire nu demult in orsova, o manastire destul de mare, anw, si mare mirarea cand vad 2 maicute coborand dintr-un audi tt nou :|

Posted

Try it

Incearca alea vechi gen : De ce religia lasa intotdeauna mister si stiinta poate sa explice.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...