Jump to content
skaroxFX

Beata la examenul pentru permis auto

Recommended Posts

Posted

tigan(ca) , spurcat(a) , borat(a).....cu limbaj foarte bogat.....in lagar cu toti..sapun as face din voi :D

Prin atitudinea de care ai dat dovada, crezi ca esti cu ceva mai presus? Tu nu ai injurat niciodata? Nu te-ai imbatat niciodata? Ah, scuza-ma... ipocrizia e in floare la tine.

Posted

Prin atitudinea de care ai dat dovada, crezi ca esti cu ceva mai presus? Tu nu ai injurat niciodata? Nu te-ai imbatat niciodata? Ah, scuza-ma... ipocrizia e in floare la tine.

S-o fi imbatat si el,o si injurat....dar totusi cum puii mei sa te imbeti asa urat cand stii ca ai examen auto :| ?

Posted

S-o fi imbatat si el,o si injurat....dar totusi cum puii mei sa te imbeti asa urat cand stii ca ai examen auto :| ?

Fel si fel de oameni:-??. Tu esti tu, X e X, Y e Y , etc... Tocmai de aceea ne numim indivizi. Asta nu inseamna ca el are dreptul de a cataloga (nu e acelasi lucru cu "a te exprima liber") un om pentru ca e el mai cu mot. Cred ca ai inteles ce vreau sa zic...

Posted

Sincer, nu ma mai mira nimic in tara asta.

_Lexa_, probabil zetulescu a spus ce a spus nu pt faptul ca a injurat sau dupa aspectul fizic, ci pt atitudinea ei de "tu sugi pt 5 euro si eu pt 60". Asta spune totul, iar faptul ca lucreaza intr-un nightclub o confirma. Daca era dupa mine nu mai vedea permis in veci.

Posted

:)) grav :))

daca era la volan hmm... parca 0,40 in aerul expirat e limita , peste deja e prob :)) , vom avea o conducatoare turmentata la volan :-j

au rasuu , am trait sa o vedem si pe asta =))

Posted

la fel k si money si eu am prieteni care au baut inainte sa se duca la examen da toti au fost foarte calmi :) si chiar toti au luat permisu asa bauti cum erau =)) se duceau la sala si amanau orasu ...

atata timp cat bea si nu se suie la volan nu am nici o problema cu ei

Posted

la fel k si money si eu am prieteni care au baut inainte sa se duca la examen da toti au fost foarte calmi :) si chiar toti au luat permisu asa bauti cum erau =)) se duceau la sala si amanau orasu ...

atata timp cat bea si nu se suie la volan nu am nici o problema cu ei

asta asa e... :) exista vreo regula ca la examenul pentru obtinerea permisului de conducere care interzice starea de mahmureala?daca nu exista atunci ce aveti cu fata :) era live =))

same. :rofl2: sugativa..

Posted

majoritatea rad ... din pacate nu este nimic de ras , este de plans in toata situatia asta , daca specimenul va lua carnet va fi urmatorul pericol public pe strazile din romania , care ori se va omora singura ( in cel mai bun caz) ori din pacate va omora si pe altcineva nevinovat

Posted

Eu cand ma imbat nu tip in gura mare ca sug [....] :)) ...nu stiu tu ... :))

Posted

nu il mai ia permisu never ... >:) si ramene si cu dosar penal :beer:

De unde ai informatiile astea? Si, de fapt, de ce i s-a facut dosar penal (daca i s-a facut)?

Posted

De unde ai informatiile astea? Si, de fapt, de ce i s-a facut dosar penal (daca i s-a facut)?

stirea asta e veche mah ... mai deschide si u televizoru ca a aflat o tara intreaga si u ma intrebi de unde stiu :clap:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...