Jump to content
skaroxFX

Beata la examenul pentru permis auto

Recommended Posts

Posted

Beata la examenul pentru permis auto

O aradeanca i-a lasat masca pe politisti dupa ce a fost prinsa in timp ce dorea sa sustina examenul pentru obtinerea permisului auto beata crita. Femeia s-a prezentat ieri in sala de examinare duhnind a alcool si a inceput sa-i injure atat pe politisti cat si pe examinatori. Ea a dat imediat de banuit, iar examinatorii au adus fiola si au testat-o.

Testata, a fost descoperita cu alcoolemie 0,71 la mie

Pavel Tuduce, seful Biroului Permise de Conducere si Examinari a declarat ca femeia avea o alcoolemie de 0,71 la mie si a fost eliminata din examen.

“Candidata se afla la prima tentativa de obtinere a permisului de conducere. Inca de la intrarea in sala de examinare a atras atentia prin comportamentul ei, dar si fiindca mirosea a alcool. Ea a injurat si a folosit expresii jignitoare la adresa examinatorilor si a celorlalti candidati. A fost testata cu fiola etilotest si avea o alcoolemie de 0,71 %”, a declarat Pavel Tuduce.

Femeia este angajata unui bar de streaptease din Arad. Intrebata de ce a venit sub influenta bauturilor alcoolice la examen, tanara nu a putut sa dea un raspuns din cauza ca avea o exprimare greoaie si nimeni nu intelegea ce doreste sa spuna. Ea i-a injurat si pe ziaristi, dar si pe examinatori pana a fost eliminata din sala. Candidata va putea sustine examenul pentru obtinerea permisului de conducere auto in alta zi.

video

sursa : infoportal

Posted

nu mai vede permis in viata ei... :)

De fapt i-au zis sa mearga acasa si sa se reprogrameze pt alt examen la sala ( pe cand o sa fie treaza ).

p.s Asta nu e caz singular , sa fie clar. Chiar si eu am prieteni care cand au mers sa dea examenul au baut 4/5 beri "de curaj". Guess what , ei nu au fost prinsi :)

Posted

Chiar si eu am prieteni care cand au mers sa dea examenul au baut 4/5 beri "de curaj". Guess what , ei nu au fost prinsi :)

Da, dar ei probabil nu au inceput sa faca scandal pe acolo sau sa inceapa sa injure :dontknow:

Posted

Da, dar ei probabil nu au inceput sa faca scandal pe acolo sau sa inceapa sa injure :dontknow:

da dar dupa 4/5 beri nu ai 0.7...

si fetele in general se imbata mai repede (asta daca nu sunt rusoaice sau grase)

Nu asta era ideea. Desi mie imi place ft mult berea ( prea mult chiar ) mi se par absolut cretini si iresponsabili cei care beau chiar si o gura de orice contine alcool si dupa se urca la volan.

Posted

#-o

O cunosc pe asta , lucra fix langa NightClubul unde stau eu :-j . Pfuai ce-mi bat joc de ea cand o vad :))) , daca stie atat de bine la examen cum stie sa se invarta pe bara il i-a cu brio :> . O lucrat in 2 Nightcluburi daca va intereseaza :) .

Posted

nu mai vede permis in viata ei... :)

E nu vede...o trimite acasa si da alta data...

Ce sa zic ne facem iar de ras cu lumea asta fara cap :))

Pun pariu ca daca era printr-o tara mai dezvoltata asta nu mai vedea permisu veci.

Posted

tiganca, spurcata , borata ! ! !

Oamenii ca tine ma fac sa imi fie scarba de prosti :) . Guess what... mi-e scarba de tine ;) .

Asta e, s-a pilit putin, fiecare dintre noi se manifesta intr-un anumit fel la betie (mai rau sau mai putin rau decat ea). Bine ca nu s-a suit la volan:).

Posted

Ar fi fost tare sa dea examenul si sa il treca....beata cum era...

Romania e tara tuturor posibilitatilor, deci nu era cine stie ce 'uimire'.

Prin ce a facut, a vrut sa arate ca nu merita carnet auto in veci :(

le : a fost tare replica "tu sugi pt 5 euro, eu sug pt 60 de euro" =)) ce fel tinea de fiola aia :(

Guest stefteo21
Posted

Ganditi-va ca avea deja masina si se urca beata la volan ... :crazy:

Posted

Oamenii ca tine ma fac sa imi fie scarba de prosti :) . Guess what... mi-e scarba de tine ;) .

Asta e, s-a pilit putin, fiecare dintre noi se manifesta intr-un anumit fel la betie (mai rau sau mai putin rau decat ea). Bine ca nu s-a suit la volan:).

tigan(ca) , spurcat(a) , borat(a).....cu limbaj foarte bogat.....in lagar cu toti..sapun as face din voi :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...