skaroxFX Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Beata la examenul pentru permis auto O aradeanca i-a lasat masca pe politisti dupa ce a fost prinsa in timp ce dorea sa sustina examenul pentru obtinerea permisului auto beata crita. Femeia s-a prezentat ieri in sala de examinare duhnind a alcool si a inceput sa-i injure atat pe politisti cat si pe examinatori. Ea a dat imediat de banuit, iar examinatorii au adus fiola si au testat-o.Testata, a fost descoperita cu alcoolemie 0,71 la miePavel Tuduce, seful Biroului Permise de Conducere si Examinari a declarat ca femeia avea o alcoolemie de 0,71 la mie si a fost eliminata din examen.“Candidata se afla la prima tentativa de obtinere a permisului de conducere. Inca de la intrarea in sala de examinare a atras atentia prin comportamentul ei, dar si fiindca mirosea a alcool. Ea a injurat si a folosit expresii jignitoare la adresa examinatorilor si a celorlalti candidati. A fost testata cu fiola etilotest si avea o alcoolemie de 0,71 %”, a declarat Pavel Tuduce.Femeia este angajata unui bar de streaptease din Arad. Intrebata de ce a venit sub influenta bauturilor alcoolice la examen, tanara nu a putut sa dea un raspuns din cauza ca avea o exprimare greoaie si nimeni nu intelegea ce doreste sa spuna. Ea i-a injurat si pe ziaristi, dar si pe examinatori pana a fost eliminata din sala. Candidata va putea sustine examenul pentru obtinerea permisului de conducere auto in alta zi. videosursa : infoportal
Stalk3r Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 clar , eu am avut impresia ca la condus nu la sala era beata cand am citit titlu .. , era mortal
iNm Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 nu mai vede permis in viata ei... :)De fapt i-au zis sa mearga acasa si sa se reprogrameze pt alt examen la sala ( pe cand o sa fie treaza ).p.s Asta nu e caz singular , sa fie clar. Chiar si eu am prieteni care cand au mers sa dea examenul au baut 4/5 beri "de curaj". Guess what , ei nu au fost prinsi :)
Cristian Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Chiar si eu am prieteni care cand au mers sa dea examenul au baut 4/5 beri "de curaj". Guess what , ei nu au fost prinsi :)Da, dar ei probabil nu au inceput sa faca scandal pe acolo sau sa inceapa sa injure :dontknow:
The Wizard Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 da dar dupa 4/5 beri nu ai 0.7...si fetele in general se imbata mai repede (asta daca nu sunt rusoaice sau grase)
iNm Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Da, dar ei probabil nu au inceput sa faca scandal pe acolo sau sa inceapa sa injure :dontknow:da dar dupa 4/5 beri nu ai 0.7...si fetele in general se imbata mai repede (asta daca nu sunt rusoaice sau grase)Nu asta era ideea. Desi mie imi place ft mult berea ( prea mult chiar ) mi se par absolut cretini si iresponsabili cei care beau chiar si o gura de orice contine alcool si dupa se urca la volan.
ReQuesT Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 se vede ca traim in Romania , asta nu e videoclip de dat la stiri ... Made in Romania !
Velasquez Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 #-o O cunosc pe asta , lucra fix langa NightClubul unde stau eu :-j . Pfuai ce-mi bat joc de ea cand o vad ) , daca stie atat de bine la examen cum stie sa se invarta pe bara il i-a cu brio :> . O lucrat in 2 Nightcluburi daca va intereseaza :) .
Carp Angler Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 hai nui nimic poate data viitoare.mai bine acum , decat cand o avea permisu :)
Mysterio Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 o iau , o trag de cap )) ... e experta inseamna )
-CopilaS- Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 nu mai vede permis in viata ei... :) E nu vede...o trimite acasa si da alta data... Ce sa zic ne facem iar de ras cu lumea asta fara cap Pun pariu ca daca era printr-o tara mai dezvoltata asta nu mai vedea permisu veci.
_Lexa_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 tiganca, spurcata , borata ! ! !Oamenii ca tine ma fac sa imi fie scarba de prosti :) . Guess what... mi-e scarba de tine ;) .Asta e, s-a pilit putin, fiecare dintre noi se manifesta intr-un anumit fel la betie (mai rau sau mai putin rau decat ea). Bine ca nu s-a suit la volan:).
octavian_tavi_3 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ar fi fost tare sa dea examenul si sa il treca....beata cum era...
m4x Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ar fi fost tare sa dea examenul si sa il treca....beata cum era... Romania e tara tuturor posibilitatilor, deci nu era cine stie ce 'uimire'. Prin ce a facut, a vrut sa arate ca nu merita carnet auto in veci :( le : a fost tare replica "tu sugi pt 5 euro, eu sug pt 60 de euro" ce fel tinea de fiola aia :(
Stargate Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 zice-se k mare e gradina XXX si multi ii sar gardu' ....
Guest stefteo21 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ganditi-va ca avea deja masina si se urca beata la volan ... :crazy:
zetulescu Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Oamenii ca tine ma fac sa imi fie scarba de prosti :) . Guess what... mi-e scarba de tine ;) .Asta e, s-a pilit putin, fiecare dintre noi se manifesta intr-un anumit fel la betie (mai rau sau mai putin rau decat ea). Bine ca nu s-a suit la volan:).tigan(ca) , spurcat(a) , borat(a).....cu limbaj foarte bogat.....in lagar cu toti..sapun as face din voi :D
DemonuL_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 lol daca la examen sa dus baut cine stie ce face dupa ce ia permisul pe strada