Jump to content
Wolfelf

Paypal account o Maree problema..

Recommended Posts

Posted

Deci:

1: Am creat contul paypal

2: Am adaugat cardul

3: "? aici cam lipseste multe ?"

acuma imi trebuie codul de 4 cifre de la paypal .. e ceva special nush si dupa aia imi pot folosi cardul.. poate cineva sa imi zica unde gasesc si eu codul ala?? uite mai jos o poza

ce vreau sa stiu e .. Ce trebuie sa fac???? :D please help :P

Posted

daca citeai atent ce scrie la al doilea pas acolo...scrie sa verifici statusul cardului in 2-3 zile si sa gasesti codul ala, apoi cand l-ai gasit il introduci unde t-il cere

Posted

Wolfelf is curios de ceva . Mie nu imi accepta cardul BT Euro 26 cand incerc sa ii dau la "Link and confirm credit card" . Tu ce ai scris la card number , numarul de pe card sau din extrasul de cont ? Primisem un email de la BT si m-a cam incurcat mai mult .

Tot timpul cand incerc sa-mi confirm cardul imi apare eroarea asta "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card." .

Posted

codul PIN ? sau ultimele 3 cifre de pe spatele cardului.

Nu

Cand bagi un card si merge...o sa iti scoata de pe el o anumita cantitate de bani...pe extrasul de cont o sa apara ca ai trimis la paypal bani si o sa apara si condul....cand bagi codul primesti banii inapoi

Posted

Wolfelf is curios de ceva . Mie nu imi accepta cardul BT Euro 26 cand incerc sa ii dau la "Link and confirm credit card" . Tu ce ai scris la card number , numarul de pe card sau din extrasul de cont ? Primisem un email de la BT si m-a cam incurcat mai mult .

Tot timpul cand incerc sa-mi confirm cardul imi apare eroarea asta "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card." .

eu nam avut card din acela da iti dau o idee

XXXX-XXXX-XXXX-XXXX [XXXX]<-- aici ar trebui sa fie codul de verificare

[xxx]<--- sau ar putea sa fie aici

la numarul de card scrii XXXX-XXXX-XXXX-XXXX de pe cartea de credit e scris cu cifre mari nu ai cum sa nu il vezi:D

daca citeai atent ce scrie la al doilea pas acolo...scrie sa verifici statusul cardului in 2-3 zile si sa gasesti codul ala, apoi cand l-ai gasit il introduci unde t-il cere

Tot nu am inteles.. cum verific asta?

Posted

Esti un geniu lol. Octavian ti-a spus destul de clar lol ce-ai de facut lol. Eu ti-am dat lamuriri suplimentare lol. Dar tu nu esti in stare lol sa citesti lol cu atentie lol.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...