dev Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ce sa iti vada la 14 ani? Bubele? @ SilenR lasa fetele sa se "giugiuleasca" ca asa apar lesbiencele si e lume mai buna pentru toti Stai linistit ... ca deja se dezvolta de ramanem afis. Te minunezi ce vezi si cand aflii ca au 13/14 ani ... ramai #-o ! Vad eu pe fetele de la sor'mea de la scoala ... cand mai merg pe la ea ... cum arata alea de clasa a VI-a, a VI-a ... de te troznesti peste fata [ #-o ]. Nu ma lua in nume de rau Gaby ... dar generatiile viitoare-s mai rau ca Danonino, cresc vazand cu ochii! Te sperii si de baietii de 13/14 ani cat is de inalti! @OT: E reflexul ... bunului simt [sa-i zic asa] ... dar in timp ... daca tot asa patesti ... scapi si de reflexul respectiv.
Lucian Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 E ceva normal,tu cand stai dezbracat si intra cineva in camera,ca il cunosti sau nu,insinctul tau e sa te acoperi . Probabil ca nu stirig,ci injuri de ce nu o batut la usa . eu nici de-al dracu nu m-as acoperi daca ar intra o fata peste mine ( se exclude mama, sora, etc. ) @imi place si cum raspund baietii in numele fetelor :D
Razvan Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 n-am prea inteles ... tu ai probleme cu fetele care se pupa intre ele sau care pupa amicii pe care ii intalnesc in timpul zilei ?faza cu cotrobaitul e un fel de a zice ca e interesata de tine :P cel putin eu asa vadfrate nu e vorba de asta.. pe mine ma enerveaza cand sunt cu ea pe strada si se intalneste cu 10 cele mai bune prietene ale ei si incep sa se mozoleasca (bine am exagerat.. sa se sarute pe obraz!) .. de parca stiu eu ce p*** au su*t alea si pe urma mi-e si scarba sa o ating.. evident ca nu se saruta cu niciun baiat pe obraz <cel putin eu nu aflu>.. doamne atat ii trebuie ca ii zic instant: "imi cer scuze dar trebuia sa ma duc la tenis").. bine prietena actuala e altfel si a inteles, dar aia dinainte doamneee sfinte sisoe! imi cotrobaia prin ruxac de imi venea de fiecare data sa ii zic cate ceva, asta chiar inainte sa fim impreuna.. in fine in mare parte cam de asta m-am despartit de ea.. si dupa cum am zis, nu cred ca ai inteles bine, dar ma refeream ca ma enerveaza relatiile dintre fete.. nu stiu ma.. parca sunt asa gay.. cum frate sa iti umble una prin poseta si sa nu te oftici? nu stiu si nu pot intelege! aaa si mai e si faza aia.. ca data ea iti umbla tie prin ruxac nu e nimic! doar ce poti avea acolo? dar tu daca ii umbli ei prin geanta! doamneeeee ce tevatura mai iese..in fine.. alt lucru pe care nu il pot intelege la fete <la astea mici>.. cum frate poti fi cu un tip cu mai mult de 3ani <asta e limita in mintea mea>.. si cand le vad pe alea in clasa a8a cu prieteni de 20++ deja imi vine asa sa rad.. si apoi vorbesti cu ele le intrebi ce li se pare asa interesant si iti raspund "pai, spre deosebire de voi, ei sunt mai maturi si nu se gandesc doar la aia".. in fine atunci eu eram un kiddo, ea la fel, eu numai la sex nu ma gandeam <poate la tenis/iesiri prin parc/dex< www.lineage.ro >>, si ea avea impresia ca daca e cu mine eu atentez la virginitatea ei, iar ala o pretuieste si vrea sa se insoare cu ea.. si cica baietii sunt mai imaturi.. acum cand o vad pe aia deja mi-e mila de ea, cum a ajuns ea datorita moralitatii aluia <adica a trebuit sa avorteze>, si cum sunt eu <fara constiinta incarcata baby>.. si pun pariu ca tipa aia nu e singura in situatia asta, poate ca unele au avut oportunitatea mai fericita de a nu ramane, insa nu e chiar asa departe..
[HH]FuRy Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 frate nu e vorba de asta.. pe mine ma enerveaza cand sunt cu ea pe strada si se intalneste cu 10 cele mai bune prietene ale ei si incep sa se mozoleasca (bine am exagerat.. sa se sarute pe obraz!) .. de parca stiu eu ce p*** au su*t alea si pe urma mi-e si scarba sa o ating.. evident ca nu se saruta cu niciun baiat pe obraz <cel putin eu nu aflu>.. doamne atat ii trebuie ca ii zic instant: "imi cer scuze dar trebuia sa ma duc la tenis").. bine prietena actuala e altfel si a inteles, dar aia dinainte doamneee sfinte sisoe! imi cotrobaia prin ruxac de imi venea de fiecare data sa ii zic cate ceva, asta chiar inainte sa fim impreuna.. in fine in mare parte cam de asta m-am despartit de ea.. si dupa cum am zis, nu cred ca ai inteles bine, dar ma refeream ca ma enerveaza relatiile dintre fete.. nu stiu ma.. parca sunt asa gay.. cum frate sa iti umble una prin poseta si sa nu te oftici? nu stiu si nu pot intelege! aaa si mai e si faza aia.. ca data ea iti umbla tie prin ruxac nu e nimic! doar ce poti avea acolo? dar tu daca ii umbli ei prin geanta! doamneeeee ce tevatura mai iese..in fine.. alt lucru pe care nu il pot intelege la fete <la astea mici>.. cum frate poti fi cu un tip cu mai mult de 3ani <asta e limita in mintea mea>.. si cand le vad pe alea in clasa a8a cu prieteni de 20++ deja imi vine asa sa rad.. si apoi vorbesti cu ele le intrebi ce li se pare asa interesant si iti raspund "pai, spre deosebire de voi, ei sunt mai maturi si nu se gandesc doar la aia".. in fine atunci eu eram un kiddo, ea la fel, eu numai la sex nu ma gandeam <poate la tenis/iesiri prin parc/dex< www.lineage.ro >>, si ea avea impresia ca daca e cu mine eu atentez la virginitatea ei, iar ala o pretuieste si vrea sa se insoare cu ea.. si cica baietii sunt mai imaturi.. acum cand o vad pe aia deja mi-e mila de ea, cum a ajuns ea datorita moralitatii aluia <adica a trebuit sa avorteze>, si cum sunt eu <fara constiinta incarcata baby>.. si pun pariu ca tipa aia nu e singura in situatia asta, poate ca unele au avut oportunitatea mai fericita de a nu ramane, insa nu e chiar asa departe..tu ai observat cat de mult si neinteresant vorbesti despre prietena ta? eu, impreuna cu alti forum-isti de pe aici, ramanem la parerea ca tu ai o prietena virtuala si iti place sa inventezi.ps: rucsacpps: nu te obosi sa-mi raspunzi, oricum nu ma intereseazaapropo, specia feminina e un mister total pentru tine, este?
dev Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 in fine.. alt lucru pe care nu il pot intelege la fete <la astea mici>.. cum frate poti fi cu un tip cu mai mult de 3ani <asta e limita in mintea mea>.. si cand le vad pe alea in clasa a8a cu prieteni de 20++ deja imi vine asa sa rad.. si apoi vorbesti cu ele le intrebi ce li se pare asa interesant si iti raspund "pai, spre deosebire de voi, ei sunt mai maturi si nu se gandesc doar la aia".. in fine atunci eu eram un kiddo, ea la fel, eu numai la sex nu ma gandeam <poate la tenis/iesiri prin parc/dex< www.lineage.ro >>, si ea avea impresia ca daca e cu mine eu atentez la virginitatea ei, iar ala o pretuieste si vrea sa se insoare cu ea.. si cica baietii sunt mai imaturi.. acum cand o vad pe aia deja mi-e mila de ea, cum a ajuns ea datorita moralitatii aluia <adica a trebuit sa avorteze>, si cum sunt eu <fara constiinta incarcata baby>.. si pun pariu ca tipa aia nu e singura in situatia asta, poate ca unele au avut oportunitatea mai fericita de a nu ramane, insa nu e chiar asa departe..Tu ti-ai pus problema invers? N-ai de unde sti ce-i acolo. Uite ... si a mea e mai mica ... cu 4 ani ... si? Ii fuge mintea ... stie pe ce se axeaza in viata asta ... multe de varsta noastra, 20+, habar n-au decat clubbin' si aruncat banii pe geam. Si a mea iese ... odata la 6 luni, in rest ... ii place sa-nvete si sa-si vada de scoala. Cat tine despre partea patului ... nu e treaba nimanui cine ce face la ea/el acasa cu iubitul/iubita lui!PS: O femeie e ca si un barbat ... s-a spalat si e ca noua ... degeaba te stresezi ca te-a inselat sau nu ... sau ma rog ... whatever! Toti suntem curati dupa ce facem un dush!PPS: Poti sa ma numesti inamic sau cum vrei tu ... dar acesta a fost un sfat amical ... si multi o sa ma sustina, cunoscatorii cel putin ... ma astept sa ma sustina :P
[HH]FuRy Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 si multi o sa ma sustina, cunoscatorii cel putin ... ma astept sa ma sustina :P dev presedinte
Razvan Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Tu ti-ai pus problema invers? N-ai de unde sti ce-i acolo. Uite ... si a mea e mai mica ... cu 4 ani ... si? Ii fuge mintea ... stie pe ce se axeaza in viata asta ... multe de varsta noastra, 20+, habar n-au decat clubbin' si aruncat banii pe geam. Si a mea iese ... odata la 6 luni, in rest ... ii place sa-nvete si sa-si vada de scoala. Cat tine despre partea patului ... nu e treaba nimanui cine ce face la ea/el acasa cu iubitul/iubita lui!PS: O femeie e ca si un barbat ... s-a spalat si e ca noua ... degeaba te stresezi ca te-a inselat sau nu ... sau ma rog ... whatever! Toti suntem curati dupa ce facem un dush!PPS: Poti sa ma numesti inamic sau cum vrei tu ... dar acesta a fost un sfat amical ... si multi o sa ma sustina, cunoscatorii cel putin ... ma astept sa ma sustina :Pesti unul dintre cocalarii cretini care au numai teluri in viata si nu stiam eu? cand vorbesti vorbesti despre majoritatea nu incluzi si exceptiile..in fine sa-ti dau un exemplu.. fetele de la mine din clasa.. in afara de vreo 4 toate au prieteni 20+, si care totusi iti garantez ca nu gandesc nici pe jumatate cum o faci tu ;)cat despre partea cu inselatul "for me is: if u do it, bb!"ps: fury prietene nu stiu din ce era esti tu, cati ani ai si alte asemenea informatii "vitale" despre tine dar "specia feminina" de sub 18 ani e un mister mult mai mare pentru tine decat pentru mine.. have fun!<daca incerci sa ma contrazici explica-mi prin ce afirmatii am gresit si am sa-ti dau dreptate sau nu, cum am facut in cazul cu ruxacul>btw: chestiile pe care le zisesem anterior despre fete erau chestiile care ma enerveaza pe mine in principal..
dev Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 esti unul dintre cocalarii cretini care au numai teluri in viata si nu stiam eu? cand vorbesti vorbesti despre majoritatea nu incluzi si exceptiile..in fine sa-ti dau un exemplu.. fetele de la mine din clasa.. in afara de vreo 4 toate au prieteni 20+, si care totusi iti garantez ca nu gandesc nici pe jumatate cum o faci tu ;)cat despre partea cu inselatul "for me is: if u do it, bb!"ps: fury prietene nu stiu din ce era esti tu, cati ani ai si alte asemenea informatii "vitale" despre tine dar "specia feminina" de sub 18 ani e un mister mult mai mare pentru tine decat pentru mine.. have fun!<daca incerci sa ma contrazici explica-mi prin ce afirmatii am gresit si am sa-ti dau dreptate sau nu, cum am facut in cazul cu ruxacul>btw: chestiile pe care le zisesem anterior despre fete erau chestiile care ma enerveaza pe mine in principal..In primul rand ... citeste din nou ce am scris, deoarece ... eu nu m-am descris ... si nu sunt cocalar sau cum vrei tu sa zici ... pentru ca un om fara vreun tel e ... ca tine. Uita-te in jurul tau ... ce faci fara un tel in viata. Nu vrei o masina? Nu vrei un apartament? Esti sigur? Come on ...PS: Fiecare cum isi creste "gagica" ... PPS: Il cunosc pe FuRy si nu e cazul sa te pui cu el ... ca la informatii tu chiar nu stai ok. Nu ce am citit aici ... ce am citit si pe traseul posturilor tale ...
Razvan Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 In primul rand ... citeste din nou ce am scris, deoarece ... eu nu m-am descris ... si nu sunt cocalar sau cum vrei tu sa zici ... pentru ca un om fara vreun tel e ... ca tine. Uita-te in jurul tau ... ce faci fara un tel in viata. Nu vrei o masina? Nu vrei un apartament? Esti sigur? Come on ...PS: Fiecare cum isi creste "gagica" ... PPS: Il cunosc pe FuRy si nu e cazul sa te pui cu el ... ca la informatii tu chiar nu stai ok. Nu ce am citit aici ... ce am citit si pe traseul posturilor tale ...hmm.. cred ca nu ai inteles ce am vrut sa zic.. mai zic o data "esti unul dintre cocalarii fara tel si nu stiam eu?" .. asta inseamna cu totul altceva: faptul ca exista si exceptii si ca din punctul meu de vedere esti una dintre ele.. poate ca inainte sa te oftici asa trebuie sa intelegi ce vrea sa zica omul intai.. apoi faza cu telul.. uite cum sta treaba: chiar nu ai inteles ce am vrut sa zic in chestia cu becali.. am zis eu ca nu vreau o masina sau ca nu vreau o casa sau ca nu vreau un trai decent? din contra! doar ca am zis ca nu vreau sa ajung in extrema cealalta, sa ajung unul cu foarte multi bani pentru ca asta te schimba..ps: nu poti cunoaste un om de pe un forum ;)ps2: daca tot nu ai inteles: intrebarea aia care te-a ofticat pe tine era o intrebare retorica ;)
andix3x Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ce sa iti vada la 14 ani? Bubele? lol .Omu nu stiu cati ani ai dar nu prea esti la curent :) .In clasa a 8a majoritatea fetelor aveau ceva mai mult decat o buba....Daca ai fi venit in clasa ai fi zis ca e a 10a nu a 8a ....cat despre baieti....depinde de multe lucruri ....Daca practica un sport de mici se dezvolta mai rapid decat daca stau in fata pc`ului si transtesc mouse`ul de toti peretii cand isi iau headshot sau pk prin WoW. esti unul dintre cocalarii cretini care au numai teluri in viata si nu stiam eu? cand vorbesti vorbesti despre majoritatea nu incluzi si exceptiile.. Silen Angry ? :blink: Imo Maturitatea e doar un pretext ....Cred ca mai mult se uita la cum arata...corp / figura /cum are facuta freza ...Vor doar sa para mai mature decat sunt....Punete in locul lor....Sa zicem ca esti o fata de 14 ani ....care are un prieten de 18 ....Nu`i asa ca te crezi mai cool decat cea mai buna prietena a ta care are unul de 15 ?? Nu`i asa ca te crezi mai matura ??Mai importanta?? O femeie e ca si un barbat ... s-a spalat si e ca noua ... degeaba te stresezi ca te-a inselat sau nu ... sau ma rog ... whatever! Toti suntem curati dupa ce facem un dush! Nu credeam ca am sa rad atat de mult astazi ...THANK YOU DUDEEE !! Deci daca gagicata te`ar insela everyday ...si`ar pune`o cu tot cartierul tu i`ai zice " fa un dush si vino si fa`o si cu mine " nu`i asa ? ... tu ai observat cat de mult si neinteresant vorbesti despre prietena ta? eu, impreuna cu alti forum-isti de pe aici, ramanem la parerea ca tu ai o prietena virtuala si iti place sa inventezi. Se vede ca te uiti pe la discutii generale prin poze cu noi cum ma uit eu pe otv seara la diaconescu Silen buzz pe mess cand intri
dev Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Nu credeam ca am sa rad atat de mult astazi ...THANK YOU DUDEEE !! Deci daca gagicata te`ar insela everyday ...si`ar pune`o cu tot cartierul tu i`ai zice " fa un dush si vino si fa`o si cu mine " nu`i asa ? ... Don't worry ... mai ai de crescut pana sa intelegi ... Mai studiaza BIOLOGIA ... sau ma rog ... mai treci pe la scoala! PS: Era vorba la modul general daca e sa-ti suspectezi gagica/gagiul ... asa ca ... GOD D*MN IT! GO TO SCHOOL! @SilenR ... te-ai exprimat gresit ... si-n plus nu mi-au sarit bujiile ... acuma mi-au sarit bujiile ca altii nu stiu citi! Anyway ... fara un tel suntem morti :)
Nimeni Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dc atunci cand noi baietii intram in baie sau intr-o camera si voi sunteti pe jumate dezbracate tipati si incercati sa va acoperiti anumite parti ale corpului si atunci cand mergeti la plaja/piscina nu o faceti?I just wonderering :blink:probabil se uita la tine.. si in momentu ala se gandeste.. pff ce sa fac eu cu asta frate ? apoi instinctiv isi ia toate prosoapele de prin casa si se acopera
Velasquez Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Unele fete sunt mai timide altele mai nesimtite , depinde de la caz la caz , alte fete zbiara ,altele te cheama sa le dezbraci tu :> .
andix3x Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Don't worry ... mai ai de crescut pana sa intelegi ... Mai studiaza BIOLOGIA ... sau ma rog ... mai treci pe la scoala! PS: Era vorba la modul general daca e sa-ti suspectezi gagica/gagiul ... asa ca ... GOD D*MN IT! GO TO SCHOOL! Macar am inteles ca iti plac fetele bitch type :) .De ziua ta iti fac cadou una :bananadance2: ..... Bine ca al tau era la general , al meu era la misto pentru aia care pun botu :) Sa stii ca am sa ma duc la scoala , nu vreau sa ajung unul ca tine .... probabil se uita la tine.. si in momentu ala se gandeste.. pff ce sa fac eu cu asta frate ? apoi instinctiv isi ia toate prosoapele de prin casa si se acopera Miezul topicului
john™ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dc atunci cand noi baietii intram in baie sau intr-o camera si voi sunteti pe jumate dezbracate tipati si incercati sa va acoperiti anumite parti ale corpului si atunci cand mergeti la plaja/piscina nu o faceti? I just wonderering :blink: ma baiatule tu vrei sa iesi in evidenta si nu sti cum ? ai 16 ani te-ai uitat prea mult la filme ..ai sa afli singur la varsta potrivita nu mai fa topicuri dinastea fantoma PS pyro g1 ))))
Irina Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 interesant este,ca majotatea ( cu exeptia lui Serenity & mindfreak)care au postat sunt numai baieti...si cica intrebarea este pt. fete . :P coolLE : se subantelege ma :>
The Wizard Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 pe tine de ce nu te-ai pus la excepti?btw e un filmulet pe 220 (a gresit vestiarul) da nu pot sa il pun aici :D
cIoLaN Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 probabil se uita la tine.. si in momentu ala se gandeste.. pff ce sa fac eu cu asta frate ? apoi instinctiv isi ia toate prosoapele de prin casa si se acopera ffs eu vorbeam in mod general nu ca mi s-o intamplat mie asta...majoritatea fetelor se acopera de rusine sau din bun simt...daca tu ai fi in camera in chiloti si intra o necunoscuta tu te uiti la ea si vezi daca e buna de....si apoi decizi daca sate acoperi sau nu #-o cat despre ce voi care va-ti luat la hartza...era vorba despre altceva in topic... mergeti si certati-va in alta parte ps: vad ca unii dintre voi deja bateti campii this will be better if this topic will be closed!
ANdy5 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 apropo mai invata si putina engleza ca faci mari greseli gramaticale
andix3x Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 E tot la fel Ciolane :) Daca intru un baiat care arata ca Brad Pitt fii sigur ca nu or sa se acopere toate fetele ... Insa daca intra unul care nu arata asa de bine fii sigur ca toate or sa se acopere.... Mai sunt si specimene :P .... cat despre ce voi care va-ti luat la hartza...era vorba despre altceva in topic... mergeti si certati-va in alta parte Ma simt , scuze ...nu m`am putut abtine sa nu il iau la misto ....no regrets
cIoLaN Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 apropo mai invata si putina engleza ca faci mari greseli gramaticalee deja 2-0 pentru off topic bravo! :-j poate ca ma exprim mai greu sau nu scriu farte bine dar engleza te asigur ca stiu ceva cat de cat... :crazy:
ANdy5 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 scrie un eseu de 200 de cuvinte despre "De ce unele fete nu se acopera cand intra cineva peste ele cand sunt naked"
Lancelot Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ok dupa parerea mea e usor aiurea topicul avand in vedere ca pe forumul acesta intra maxim 10 useri /fete active...iar subeictul e de-a dreptul infantil :)so il inchidem frumos si il suspendam pe Silenr pentru ca iar se crede in filemele cu comisarul Moldovan