cIoLaN Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Dc atunci cand noi baietii intram in baie sau intr-o camera si voi sunteti pe jumate dezbracate tipati si incercati sa va acoperiti anumite parti ale corpului si atunci cand mergeti la plaja/piscina nu o faceti?I just wonderering :blink:
Irina Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 pai sunt doua chestii diferite ma, nu e acelasi lucru,si stai linsistit ca nu toate sunt asa , alea care se acopera probabil,se simt "jenate" si na [au bunul simt ], e si normal sa fi asa la inceput , sunt unele care n-au nici o treaba,stau lejer :P sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu : P .
liquidlove Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 E ceva normal,tu cand stai dezbracat si intra cineva in camera,ca il cunosti sau nu,insinctul tau e sa te acoperi . Probabil ca nu stirig,ci injuri de ce nu o batut la usa .
BlackDevil Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 eh, astea is chestii asa care iti vin pe moment ... e o situatie neasteptata deci depinde de cum gandeste fiecare in parte ... asta daca nu intra cumva efectu de turma mie mi se par mai tari alea care poarta decolteuri la limita exagerarii dar cand se uita cineva la ele imediat se acopera )) at dc naiba poarta asa ?! ca in mod sigur nu e ca sunt comode
RAPTURE- Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 mie mi se par mai tari alea care poarta decolteuri la limita exagerarii dar cand se uita cineva la ele imediat se acopera )) at dc naiba poarta asa ?! ca in mod sigur nu e ca sunt comode aici ai dreptate ;) OT: problema nu se pune asa ... reactia fetelor difera de la situatie la situatie
cIoLaN Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Hai ca vreau si o fata sa ne raspunda la acest topic :D
cIoLaN Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 dar irnk ce e? da nu am stiut ca e fata...
Ayana Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Pentru ca atunci cand mergem la plaja ne dam tacit si implicit consimtamantul sa fim privite de sexul opus (si facem pregatiri din timp, ne dam cu autobronzant sa nu fim asa albe, suntem aranjate si de obicei petrecem un timp considerabil in fata oglinzii analizand cum aratam). Cand suntem surprinse in vestiar sa zicem, consimtamantul lipseste, toate partile sunt natural de albe intrucat ne asteptam sa fim intre fete, e chestie de asteptari. Si de cat de confortabil se simte fiecare in corpul ei.
Phyxyon Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Dc atunci cand noi baietii intram in baie sau intr-o camera si voi sunteti pe jumate dezbracate tipati si incercati sa va acoperiti anumite parti ale corpului si atunci cand mergeti la plaja/piscina nu o faceti? I just wonderering :blink: S-a speriat de tine ) . Sau poate ca tipa pentru ca ai lasat usa deschisa si "o trage curentul " :P . Cum au mai zis si altii e pur instinct , nu prea se gandeste mult doar nu sta pe ganduri vreo 10 min dezbracata si apoi iti zice sa iesi afara ..
iNm Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 mie mi se par mai tari alea care poarta decolteuri la limita exagerarii dar cand se uita cineva la ele imediat se acopera )) at dc naiba poarta asa ?! ca in mod sigur nu e ca sunt comode acelasi lucru ma intreb si cand le vad ca poarta blugi cu talie joasa , cu ajutorul carora le vezi tot ce au mai de pret
Ioana Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 hmmm...chestia [dupa parerea mea] este urmatoarea:nu toate se acopera dar sunt multe care o fac este un instinct al fetelorsi eu am patit odata cand ma schimbam sa intre cineva peste mine si imediat m-am acoperitsi sunt unele care stau lejer pentru ca nu le pasasi cand esti la plaja nu te acoperi pentru ca tu ai vrut sa apari asadar cand pe prinde cineva pe nepregatite e cu totul altfelsi la parte cu tipatul..eu nu tip
Razvan Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 pai nu inteleg ce e asa de greu de inteles.. e ca si cum atunci cand te loveste cineva, oricat de musculos ai fi tu, nefiind pregatit ai tendinta de a te feri, de a te acoperi.. atunci cand faci un vaccin nu mai ai tendinta sa iei mana, pentru ca stii ce se va intampla si tu ai judecat ca o sa se intample aia.. e simplu.. asa e si cu fetele..eu nu inteleg ceva si asta nu am inteles la nicio fata cu care am fost pana acum: de ce sunteti asa gay? doamne cand le vad cum isi zic toata ziua "te pup" sau chestii de genul, sau cum se saruta pe obraz de fiecare data cand se vad, sau cum isi cotrobaie fieare in geanta alteia mor.. eu cand ma casatoresc ii zic dinainte "fetita draga daca te casatoresti cu mine esti doar a mea si punct!", si chiar nu sunt tipul de om care iti impune ceva, ci tipul de om care santajeaza.. faci cum imi convine mie? sunt de partea ta. nu? bye! e simplu.. si oricum fazele alea chiar ma enerveaza la culme.. mie cel putin daca imi cotrobaie unul prin ruxac sau in portmoneu ii trag vreo cateva injuraturi de isi aminteste data viitoare..
Ioana Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 pai nu inteleg ce e asa de greu de inteles.. e ca si cum atunci cand te loveste cineva, oricat de musculos ai fi tu, nefiind pregatit ai tendinta de a te feri, de a te acoperi.. atunci cand faci un vaccin nu mai ai tendinta sa iei mana, pentru ca stii ce se va intampla si tu ai judecat ca o sa se intample aia.. e simplu.. asa e si cu fetele.. eu nu inteleg ceva si asta nu am inteles la nicio fata cu care am fost pana acum: de ce sunteti asa gay? doamne cand le vad cum isi zic toata ziua "te pup" sau chestii de genul, sau cum se saruta pe obraz de fiecare data cand se vad, sau cum isi cotrobaie fieare in geanta alteia mor.. eu cand ma casatoresc ii zic dinainte "fetita draga daca te casatoresti cu mine esti doar a mea si punct!", si chiar nu sunt tipul de om care iti impune ceva, ci tipul de om care santajeaza.. faci cum imi convine mie? sunt de partea ta. nu? bye! e simplu.. si oricum fazele alea chiar ma enerveaza la culme.. mie cel putin daca imi cotrobaie unul prin ruxac sau in portmoneu ii trag vreo cateva injuraturi de isi aminteste data viitoare.. eu nu sunt genu` sa fac asa ceva ar fi culmea sa o vad pe prietena mea cea mai buna de 10 ori pe zi si sa o tot pupacesc cu pupatul fetelor...nu fac asa ceva decat doar foarte rar prin simplul motiv ca nu-mi place eu urasc sa-mi cotrobaie cineva prin lucruri
never Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 pai sunt doua chestii diferite ma, nu e acelasi lucru,si stai linsistit ca nu toate sunt asa , alea care se acopera probabil,se simt "jenate" si na [au bunul simt ], e si normal sa fi asa la inceput , sunt unele care n-au nici o treaba,stau lejer :P sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu : P .Tu in care categorie te incadrezi?
*Guard* Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 peste tine dak intra o fata in camera cand ejti in chilotzei nu imi spui ca nu te acoperi ? la plaja stai in slip sau boxeri fara prob dar dak intra cnv peste tn tot te acoperi (nu in cazul Alinei Plugaru si a multor altele [sau baieti])
warlock9 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 peste tine dak intra o fata in camera cand ejti in chilotzei nu imi spui ca nu te acoperi ? la plaja stai in slip sau boxeri fara prob dar dak intra cnv peste tn tot te acoperi (nu in cazul Alinei Plugaru si a multor altele [sau baieti]) clar nu ma acopar. nu am de ce.
BlackDevil Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 eu nu inteleg ceva si asta nu am inteles la nicio fata cu care am fost pana acum: de ce sunteti asa gay? doamne cand le vad cum isi zic toata ziua "te pup" sau chestii de genul, sau cum se saruta pe obraz de fiecare data cand se vad, sau cum isi cotrobaie fieare in geanta alteia mor.. eu cand ma casatoresc ii zic dinainte "fetita draga daca te casatoresti cu mine esti doar a mea si punct!", si chiar nu sunt tipul de om care iti impune ceva, ci tipul de om care santajeaza.. faci cum imi convine mie? sunt de partea ta. nu? bye! e simplu.. si oricum fazele alea chiar ma enerveaza la culme.. mie cel putin daca imi cotrobaie unul prin ruxac sau in portmoneu ii trag vreo cateva injuraturi de isi aminteste data viitoare..n-am prea inteles ... tu ai probleme cu fetele care se pupa intre ele sau care pupa amicii pe care ii intalnesc in timpul zilei ?faza cu cotrobaitul e un fel de a zice ca e interesata de tine :P cel putin eu asa vad
Guest Gaby Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 hmmm... chestia [dupa parerea mea] este urmatoarea: nu toate se acopera dar sunt multe care o fac este un instinct al fetelor si eu am patit odata cand ma schimbam sa intre cineva peste mine si imediat m-am acoperit si sunt unele care stau lejer pentru ca nu le pasa si cand esti la plaja nu te acoperi pentru ca tu ai vrut sa apari asa dar cand pe prinde cineva pe nepregatite e cu totul altfel si la parte cu tipatul..eu nu tip Ce sa iti vada la 14 ani? Bubele? @ SilenR lasa fetele sa se "giugiuleasca" ca asa apar lesbiencele si e lume mai buna pentru toti