Unicul Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Eu am 18 ani facuti in martie si am primit alocatia pana in luna iunie inclusiv prin posta.Acum de cand a inceput scoala nu am mai primit nimik,postasul a adus-o numai la fratemeu minor.Cine stie ce e de facut?
Razvan Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 pai noua ne-a zis ca daca vrem sa luam alocatia trebuie sa ne facem carduri la transilvania parca.. si iti da alocatia pe card.. <in fine eu am 17ani, si nici eu nu am primit-o.. am sa-mi fac curand card sa vad>
celmaislabaN Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 io am card brd si am primit s pe sept, ultima care ar fi de primit..acuma astept sa vad pe oct:) in 10 noimebrie ar trebui s primesc
Unicul Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Stiu ca se poate si pe card,si eu am pus cerere in aprilie dar tot prin posta a venit,acum nimik...
Fstzor Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 cardul primit e valabil pana la 18 ani , cel de la brd .. dupa se face altul de la scoala respectiva :) eu am primit la 15 ani , si e valabil pana la 18 ... iar dupa fac alta cerere :)
Nok!a Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 cardul primit e valabil pana la 18 ani , cel de la brd .. dupa se face altul de la scoala respectiva :) eu am primit la 15 ani , si e valabil pana la 18 ... iar dupa fac alta cerere :)a meu e valabil pana in 02/10, adik cand o sa am 19 ani ;) si am primit toate alocatiile pan acu
Phyxyon Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Am impresia ca trebuie sa faci iar cerere pentru alocatie cum ca esti inca la scoala , intreaba si tu la secretaria , eu asa am facut . Cerere , copie buletin si extras de cont .
m4x Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 cardul primit e valabil pana la 18 ani , cel de la brd .. dupa se face altul de la scoala respectiva :) eu am primit la 15 ani , si e valabil pana la 18 ... iar dupa fac alta cerere :)Nu neaparat, frate-meu a mai primit vreo 2-3 luni dupa si apoi gata. La fel a mai patit si o fata.Deci, daca nu mai primeste prin posta, degeaba mai faci card sau altceva ca nu mai primeste deloc.
*Guard* Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 pana mea ... am 17 ani si 7 luni si mie nu imi dau alocatia , treb sa o ia tata ca mie nu mi-o da postasu... sa nu mai zic ca nu am luat alocatia la timp odata si cand s-a dus tata la posta la trimis la Protectia Copilului :rofl1: a injurat-o p`aia si a plecat (trebuia sa umble pt aia 40lei o gramada , sa faca cerere sa astepte sa se aprobe etc.) ROMANIA SUCKS
Bobo Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Eu am 18 ani facuti in martie si am primit alocatia pana in luna iunie inclusiv prin posta.Acum de cand a inceput scoala nu am mai primit nimik,postasul a adus-o numai la fratemeu minor.Cine stie ce e de facut?In ce clasa esti ? De cand s-a dat legea asta aiurea , daca faci 18 ani sa nu mai beneficiezi de alocatie sau sa ti-o trimita pe card sau nebunii d-astea incat sa-si mai scoata si ei niste bani ... eu am prins clasa a 12-a 19 ani impliniti , ne-au pus sa ne facem carduri la Romextera Bank sau ceva de genul , probabil unde avea directoarea "combinatii" , am facut card-ul , ca sa aud ca poti face cu orice banca vrei tu card ca sa poti primii alocatia , numai ca-ti trebuie IBAN-ul contului dus la secretariat . Am facut tot ce mi s-a cerut , dar am primit din toata alocatia doar 1 mil 200 , restu nu stiu unde s-au dus si ce s-a intamplat cu banii. Dar multi de la mine din clasa au facut cerere pentru a primii alocatia acasa , sa ti-o aduca postasul si nu a fost nici un fel de problema . Numai bine .
orbit drops Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dar multi de la mine din clasa au facut cerere pentru a primii alocatia acasa , sa ti-o aduca postasul si nu a fost nici un fel de problema . Numai bine .same hereacum depinde de scoala/director, dar in general cam astea sunt optiunile dupa ce-ai implinit 18 ani la liceu: card bancar sau prin posta, adusi acasa. Daca nu te-au informat, greseala lor. Daca nu ai fost la scoala cand s-a zis de chestia asta, greseala ta.
Phyxyon Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 cardul primit e valabil pana la 18 ani , cel de la brd .. dupa se face altul de la scoala respectiva :) eu am primit la 15 ani , si e valabil pana la 18 ... iar dupa fac alta cerere :) Cardul de la BRD e total inutil . Exceptand faptul ca poti primi alocatia pe el nu il poti folosi cu nici un alt scop . Dute la BT sau ING si fati un card poti de la 16 ani . Si pot fi folosite oriunde .