bunny Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Felicitari tie, lui adi si sadi, cei care te-au ajutat s-o finalizezi. :D Status Welcome to Hall of Fame. :yum:
Guest Celeste Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Multumeeeeesc mult pt. topic, pui, si pentru tot ajutorul, de la inceput si pana acum :-* me happy Da, da, da, stiu, e numai un joc, dar tot ma bucur ca un copil :angelbath: Si ii multumesc lui Sadi :wub: :wub: :wub: , fara el nu faceam nici macar jumatate. Si lui Adi, ultimul, dar nu cel din urma, ca m-a suportat cu joc cu tot :P
spriTewus Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Felicitari ! :clap: E mai important cand un elf face primul full,decat atunci cand face un bk,sm,mg full :D . Cu elful e cel mai greu sa cresti,deoarece ai sageti la arc si noah ( ati inteles voi la ce ma refer ) :) .
Guest angels_MG Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Felicitari Alina,Sadi,Adi... :clapping: :clapping: :clapping:
SHARK_BITE Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 :tiphat: :tiphat: Bravos...!!La gather tu dai primul rand de :beer: .... :crazy: !Kiddin'..bv inca odata
Guest Garronel Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Felicitari draga...Bineinteles Sadi si Adi primesc si ei un rand de aplauze
iLoveCalifornia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Un preot catolic, unul baptist şi un rabin se gîndeau cum să împartă banii între Dumnezeu (fondul bisericii) şi ei. Catolicul: Eu o să trag o linie, arunc banii în sus şi ce pică în dreapta e al meu, ce pică în stînga e al Lui. Baptistul: Eu o să fac un cerc şi ce pică în el e al Lui, iar restul al meu. Rabinul: Eu o să-i arunc în sus şi El o să-şi păstreze cît are nevoie.felicitaricel mai tare db :lol:e full dar nu e siege
KooKie Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 felicitari! asteptam sa dati de baut la gather :D
Alex86 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 bravo :> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=1399447
Cica-Laca Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 eu tot n`am inteles unde te`a mancat cand ai vrut sa faci guild :rofl2: :rofl2: :rofl2: congrats :P
Guest Celeste Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 bravo :> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=1399447 Merci de editare, Alex Si thx all, sunteti draguti. Dam de baut :D :beer: Vecine, m-a mancat in.... degete
bunny Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Merci de editare, Alex Si thx all, sunteti draguti. Dam de baut :D :beer: Vecine, m-a mancat in.... degete Ia vezi cum il convingi pe vecinu-tau sa vina la o bere, un suc, o shaorma, o maslina ceva. Ca de cand ma rog de el... :)
Cica-Laca Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ia vezi cum il convingi pe vecinu-tau sa vina la o bere, un suc, o shaorma, o maslina ceva. Ca de cand ma rog de el... :)cadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dropkillerz Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 mare branza toata lumea zice bv sadi gj sadi ,sadi a jucat si pe charul asta ?
Diablo Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 felicitari ... !!cand ma ajuti si pe mine cu buff sa cresc oleak ? :P
Guest Celeste Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 mare branza toata lumea zice bv sadi gj sadi ,sadi a jucat si pe charul asta ? Simteai nevoia sa te bagi in seama? Ti se pare ca intereseaza pe cineva de aici parerea ta despre Sadi? Hai mai bine sa ne vedem fiecare de ale noastre.