Jump to content
dan_korn

Problema cu creazrea linkurilor!

Recommended Posts

Posted

Buna!

As avea o intrebare cu crearea legaturilor(linkurilor)

Sepoate prin coduri html de creat Legaturi cand dai clik sa te trimita pe alta pagina+in lokul dorit al paginii adica scroll bar-u sa fie dat deodata in jos plz

Varog Cred ca ati inteles ce am in vedere

plz ajutatima nu am gasit alt forum potrivit pentru acest topic cred ca aici ii e locul!

Posted

Omule!Tu mai trimis la WebDesign iar LEGATURILE ETC... nu intra in WebDesign si cu totul altceva

Webdesignul e legat de:Photoshop,CSS,FLASH,etc

Am pus o intrebare daca stii raspunde daca nu nu mai trimite oamenii in.... Dar mersi oricum :beer:

+++++ACTENTUEZ INKA ODATA PENTRU PROSTI+++++

STIU CUM SE FAC LINKURILE SIMPLE

DAR VREAU SA TE TRIMITA DEODATA PE O PAGINA SI SCROLLBAR-URU Sa fie dat deodata unde dorim

TRADUC PENTRU ........ BARA AIA DIN DREAPTA PE CARE O DAM NOI PENTRU A DA PAGINA MAI IN JOS SA-MI FIE DEODATA DATA IN JOS INTELEGETI VAROOOOGGG.. :((:(( :( :( :banghead:

Posted

Omule!Tu mai trimis la WebDesign iar LEGATURILE ETC... nu intra in WebDesign si cu totul altceva

Webdesignul e legat de:Photoshop,CSS,FLASH,etc

Am pus o intrebare daca stii raspunde daca nu nu mai trimite oamenii in.... Dar mersi oricum :beer:

Eu te intreb: STII CE ESTE CSS? :)

Posted

Da stiu ce este CSS iti zic acuma:

CSS, prescurtarea de la Cascading Style Sheets, sunt etichete folosite pentru formatarea paginilor web (de exemplu formatare text, background sau aranjare in pagina, etc.).

Beneficiile sintaxei CSS sunt:

* formatarea este introdusa intr-un singur loc pentru tot documentul

* editarea rapida a etichetelor

* datorita introducerii intr-un singur loc a etichetelor se obtine o micsorare a codului paginii, implicit incarcarea mai rapida a acesteia

Posted

Da stiu ce este CSS iti zic acuma:

CSS, prescurtarea de la Cascading Style Sheets, sunt etichete folosite pentru formatarea paginilor web (de exemplu formatare text, background sau aranjare in pagina, etc.).

Beneficiile sintaxei CSS sunt:

* formatarea este introdusa intr-un singur loc pentru tot documentul

* editarea rapida a etichetelor

* datorita introducerii intr-un singur loc a etichetelor se obtine o micsorare a codului paginii, implicit incarcarea mai rapida a acesteia

Nu ma intereseaza o definitie pe care o gasesti pe Google. Zi-mi tu ce inseamna CSS.

Posted

Bah tiam zis ce inseamna CSS daca ai ceva probleme terog cu frumuselu sa esi de pe topicul acesta ca nu ma ajuti cu nimik tiam zis

Atit

Pa: :-j :clap:

Am rugat un lucru si tu vrei sa ma inkurci?

In plus nu am luato de pe google! LOL

Posted

Daca spui ca stii CSS, atunci nu ai nevoie de ajutor:). Dar totusi, iti trebuie putin cap sa iti dai seama ca in sectiunea unde te-am trimis, se vorbeste despre WebDesign, care nu inseamna numai Photoshop (presupunand ca pentru tine WebDesign, inseamna numai poze), DAR MAI ALES ca acolo trebuie sa postezi, pentru ca e sectiunea corespunzatoare nevoilor tale. Dar daca minte nu e, de unde sa ceri:)...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...