dan_korn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 As avea o intrebare am cautat si pe google dar nam gasit :(Cum se plateste domeniul cumparat pe luna sau pe an? Toate preturile alea 10$ 30$ 20$ Ele se platesc pe luna sau pe an? Varog numa ignoratimersi
Razvan Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 As avea o intrebare am cautat si pe google dar nam gasit :(Cum se plateste domeniul cumparat pe luna sau pe an? Toate preturile alea 10$ 30$ 20$ Ele se platesc pe luna sau pe an? Varog numa ignoratimersipe luna si in functie de spatiul pe care il iei.. dar vezi ca exista si spatiu gratis
The Wizard Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 domeniile sunt pe luna/an/viataalea pe luna le platesti prin sms costa putin (vodafone only e un site nu mai stiu numele)alea pe an sunt .com, .net, .info, etc. poti sa le platesti prin sms, card, paypal depinde unde il inregistrezi. costa in functie de unde il inregistrezi, alea info sunt 5 euro parca...domeniile pe viata sunt .ro si costa 30-40 de euro depinde unde il inregistrezi si daca il hostezi pe serverele lor.