celmaislabaN Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 de web design si programare , unde as putea sa caut intr-un oras? is cls a 11 a si as vrea sa fac niste cursuri de web design pogramare intensiv.. am cautat pe google da nam gasit nimic, nu vreau sa intorc orasu pe dos cautand un loc ... daca poate sa`mi dea cineva niste indicii unde sa merg.. sunt din baia mare
The Wizard Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 termini a 12-a si faci facultatea...sau pune meditatii.sau si mai simplu cumparara niste carti de c++, html, flash, etc.
Razvan Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 iti zic eu ca nu inveti programare de la nimeni.. iti iei un carte cu c++ sau ce vrei tu sa inveti, vezi acolo ce face fiecare header si fiecare structura/functie si incepi sa te chinui.. iti mai iei o carte cu algoritmi elementari.. asa iti dai drumul.. daca faci cu cineva nu inveti nimic.. cat despre html mai bine nu.. mai bine ia un program de webdesign :P .. nu ma refer ca html e greu de invatat ca e chiar usor, treaba e urmatoarea: fuctiile is usoare, insa frate sa faci o pagina calumea in html te ia benga <cel putin pe mine ma ia> .. oricum parerea mea: daca vrei sa inveti cu adevarat ceva, invata singur!
celmaislabaN Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Sunt ceva carti speciale ? Imi poti recomanda ceva ? O anume carte ? sau merg la librarie si iau orice carte c++ sau flash ?
Razvan Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Sunt ceva carti speciale ? Imi poti recomanda ceva ? O anume carte ? sau merg la librarie si iau orice carte c++ sau flash ?eu ti-as recomanda: Bjarne Stroustrup, The C++ Programming Language .. adica in fine din cate manuale am luat eu, cred ca asta e cel mai bun.. il gasesti si pe sdcps: asa iti poti lua multe carti de la librarie, insa is scumpe si majoritatea nu te ajuta cu nimic..
Stef Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 daca vrei sa faci siteuri (mai degraba dinamice decat html) cumpara cartile astea:PHP si MySQL pentru site-uri WEB dinamice Aplicatii Web la cheie. Studii de caz implementate in PHP si ar mai fi cateva, dar astea sunt cele mai bune dupa mine, daca le studiezi 3 luni (asa a fost in cazul meu) poti incepe sa faci un site dinamic (login, download, members etc.)iar la programare nu stiu ce sa iti recomand,
Razvan Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 daca vrei sa faci siteuri (mai degraba dinamice decat html) cumpara cartile astea:PHP si MySQL pentru site-uri WEB dinamice Aplicatii Web la cheie. Studii de caz implementate in PHP si ar mai fi cateva, dar astea sunt cele mai bune dupa mine, daca le studiezi 3 luni (asa a fost in cazul meu) poti incepe sa faci un site dinamic (login, download, members etc.)iar la programare nu stiu ce sa iti recomand,mai da-mi si mie un link de unde imi pot lua cartea dar serios sa nu astept 5luni sa mi-o trimita.. merci!
galklyfe Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Eu pentru programare ti-as recomanda cartea TOTUL DESPRE C/C++, si eu am invatat de pe net C++ este cel mai bun mod de a invata dupa parerea mea.In locul tau as incerca sa ma perfectionez pe web design sau programare, poti excela in mai multe domenii deodata.
[omegga] Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 termini a 12-a si faci facultatea...sau pune meditatii.sau si mai simplu cumparara niste carti de c++, html, flash, etc.carti .. erau si online ceva ghide parca cu 5 euro ? sau ceva