Jump to content
C.Ronaldo

SIMONA SENSUAL MAI PROASTA DECAT PACALA

Recommended Posts

Posted

Chiar proasta nu e, dar arata foarte bine ;x

era intr`o zi la o emisiune si nu stiam cine e ... avea un decolteu si niste pepeni impresionanti :happy1: m-am uitat la toata emisiunea numa` sa o vad si sa aflu` cn e :))

chiar , nu a pozat in playboy ceva ? :-?

Guest cehyfangerrard
Posted

2. e plina de silicon...

(sani, buze, fund, pussy, etc...)

bine zis :) nu stie nimic :) e varza

Posted

chiar ma intreb cum de a reusit sa termine liceul daca nici macar valoare lui Pi nu o stie. in viata asta conteaza sa ai si minte nu nu numai un trup care te face vedeta peste noapte ;)

iti bat eu la pariu ca is multi pe aici care habar nu au cat e pica daca nu cauta pe net..

Posted

o da..simona sensual cand aud acest nume ma gandesc decat la asta "T*RFA DE BAMBOO LUATA LA P*LA DE TOTI CARE AU MAI MULT DE 1000 IN PORTOFEL"

deci creatura..nu creatura..chestia asta..gluma asta este cea mai proasta gluma pe care mi-a fost dat s-o "vad",aud,"intalnesc". Ce frumos vine ea domne la emisiune sa schimbe parerea oamenilor ca vezi doamne ea e desteapta..ea a facut economicu la Madgearu ( toate T*rfele din bucuresti acolo le gasesti) asa..ca ea a fost la olimpiada domne..cica ea pune o intrebare inteligenta cat e radical din 36 =)) fmm de cotarla...ba cum vrea sa schimbe subiectu =)))) deci doamne nu ma mai uit ca sparg monitoru...asa e ma pitipoanca tipica de romania,de bucuresti..pitipoanca proasta care atarna langa un ghiertoi cu 4 clase cu burta mare ceafa groasa si portofelu plin...pe toti si pe toate la zid i-as pune si in momentu ala sa vina cineva sa-mi dea o ak-47 :wub:...vise

Posted

Lol.... =))

Sa zici ca teorema lui Pitagora este Suma catetelor la Patrat este egala cu Epphouue cu ipotenuza la patrat trebuie sa fi cu adevarat prost sa spui/crezi asa cv =)))) =)) =)) =))

Posted

Daca nu ar deschide gura nu mi-ar fi rusine cu ea :D

ba ea asa arata acceptabil la corp...ba da la fatza , eu am vazut-o nemachiata :)) ORIBIL frate are bube cosuri..gropi asa in piele...slinoasa brb..vomit

Posted

Lol.... =))

Sa zici ca teorema lui Pitagora este Suma catetelor la Patrat este egala cu Epphouue cu ipotenuza la patrat trebuie sa fi cu adevarat prost sa spui/crezi asa cv =)))) =)) =)) =))

sincer, cred ca ea e mai desteapta decat tine (asta ca sa nu zic invers ) ...

Posted

Lol.... =))

=)))))))))))))))))))))))))))))))

@rapture ...GG

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...