Jump to content
Guest Gushteru.PL

Non-virgins are erotic and virgins aren't.Right?

Recommended Posts

Guest Gushteru.PL
Posted

Am copiat intrebarea de pe yahoo answers.E intersesanta si sunt curios ce spuneti(eu fiind virgin si nu stiu)

Asta e continuarea de la detalii:"Virgins have made sex and think about that all the time and are very perverted and erotic.Virgins aren't"

La un lucru cred ca se inseala,si anume ca eu ca virgin ma gandesc dstul la sex.Asa ca poate nu are dreptate cand spune ca nevirginii se gandesc mai mult.Dar nush sigur.Voi ce spuneti?

Posted

Ca baiat te gandesti la sex mult chiar daca esti virgin, dar dupa ce iti incepi viata sexuala te vei gandi si mai mult ( valabil in cazul meu cel putin )... valabil si la femei, doar ca ele nu au "nevoi" asa mari...

Posted

erm..eu cred ca virgin sau nevirgin te gandesti la fel de mult la sex

Ba chiar as crede ca virginii au asta mult mai mult in cap decat cei care au inceput deja viata sexuala

@sper ca la asta se refera acest topic usor tulbure

Posted

Am copiat intrebarea de pe yahoo answers.E intersesanta si sunt curios ce spuneti(eu fiind virgin si nu stiu)

Asta e continuarea de la detalii:"Virgins have made sex and think about that all the time and are very perverted and erotic.Virgins aren't"

La un lucru cred ca se inseala,si anume ca eu ca virgin ma gandesc dstul la sex.Asa ca poate nu are dreptate cand spune ca nevirginii se gandesc mai mult.Dar nush sigur.Voi ce spuneti?

Nu inteleg de tot pui atat de multe intrebari despre virginitate? ai deschis tu un topic acolo dc nu postezi tot acolo..?in fine...

On topic: Oricine se gandeste la sex chiar si cei virgini si cei nevirgini... Inainte sa o faci iti pui intrebari oare cum va fi ? Dupa...Vreau mai mult!

Posted

Hai totusi sa nu-l transformam intr-un forum de sexologie. Ai forumuri speciale pentru astfel de intrebari unde iti pot raspunde oameni mai in masura. Media de varsta pe forumul asta e undeva la 15 ani, deci mare ajutor n-ai sa primesti.

kermitEH, ..... la cei 15 anisori ai tai mai bine iti vezi de scoala, jocuri, plimbari in parc si etc specifice varstei.

Closed si te rog sa nu mai deschizi topicuri pe aceasta tema. Ai unul, intreaba acolo ce doresti, cu toate ca parerea mea sincera e ca nu ti-ai gasit locul potrivit unde sa pui astfel de probleme.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...