Jump to content
[Leonard]

Copiii emo din Timişoara, urmăriţi de poliţie şi SRI

Recommended Posts

Posted

Altceva n-au ce face?Nu mai sunt criminali, mafioti, corupti de arestat?

pentru asta exista departamente separate si o multime de oameni capabili

Posted

pentru asta exista departamente separate si o multime de oameni capabili

Eu sunt un pic mai crud, asa ca , putin imi pasa ca se sinucide cineva, indiferent ca era politicia, bancher, emo sau cersetor, a fost decizia lor;imi pasa mai mult cand cineva este omorat...de catre cineva...

De emo ar trebui sa se ocupe parintii lor si niste psihologi...nu SRI-ul sau politia...

Posted

wei nu sunt urmariti pentru scandaluri sau kestii de genu , sunt urmariti sa nu se mai taie sau sa aibe ganduri de suicid... (dc nu sunt tiganii emo sa se sinucida toti pe capete?)

Posted

si uite ca treburi ca astea ma fac pe mine sa ma mai gandesc o data cand e sa o iau pe calea sri-ului.. si cum probabil nici sie nu-i departe trebuie sa ma gandesc la o cariera care sa-mi aduca un venit decent, deci ceva in afara romaniei.. si in concluzie s-a dus si cu patriotismul..

Nu confuda politia cu sri ... sunt 2 chestii diferite. daca ai stii ce bine pregatiti sunt cei de la sri...ai fi surprins.

EMO...cum zicea cineva...nu cred ca sunt adevarati adepti ai curentului...ci doar niste copii cu probleme emotionale care incearca sa atraga atentia parintilor si nu prea reusesc. :(

Posted

am si eu o intrebare

deci asc rock

ma imbrac in nergru

paru` imi vine in ochi [pentru ca na asa e freza si trebe sa vina umpic]

plus ma mai dau cu umpic de creion dermatograf

deci vin sa ma ia nu?

la mine chestia ii ca mai mereu rad si is vesela

dar de ce mereu trebe sa iei cartea dupa coperta?

asta ma intreb mereu

deja iti vine umpic parul in ochi esti emo

nu stiu ce e in capul unora

Posted

am si eu un raspuns...un raspuns prin intrebari

de ce te-ai tuns asa?

nu sa atragi atentia ?

de ce te dai cu dermatograf?

nu am nici o problema cu tine, respect gruparea emo :)

Posted

Sincer acest curent emo mi se pare o prostie , cunosc cateva fete de la mine din oras (Arad) si le-am zis sunteti EMO , ce simtiti cand va taiati ? Nimic ... doar ca ne place sa iesim in evidenta prin ceva, caci prin altceva nu ,,stralucim'' . Raspunsul meu a fost : Da proaste mai sunteti ! :-j

Daca se poate si o bataie mica la copii EMO as fi de acord sa pun lumea sa semneze , de acord ca politia sa bata copii EMO cum era pe vremea lui Ceausescu cu Roackerii >:) .

daca crezi ca raspunsu ala o sa-l dea toti... nu esti mai presus de o maimuta ca iq.

@ ultima parte: mai bine tac.

Eu tot nu am inteles ce anume fac politistii si cei de la SRI copii emo :\ le urmareste comportamentul sa vada daca 'stilul' indeamna sinuciderea?

Posted

xell ascunde-te ca vin dupa tine mascatii...

atata timp cat emoizii nu fac rau celor din jur pe mine nu ma deranjeaza

fiecare sa isi taie cate vene vor.

politia si sriul sa urmareasca lucruri mai imp.

Posted

Nu confuda politia cu sri ... sunt 2 chestii diferite. daca ai stii ce bine pregatiti sunt cei de la sri...ai fi surprins.

EMO...cum zicea cineva...nu cred ca sunt adevarati adepti ai curentului...ci doar niste copii cu probleme emotionale care incearca sa atraga atentia parintilor si nu prea reusesc. :(

nu le confund.. sri= serviciul roman de informatii :) sincer nu mi se pare normal sa se ocupe ei de copii emo din timisoara.. ti-am zis chiar am ganduri serioase sa ma duc acolo..

Posted

Doamne ajuta'ne :|

atata timp cat nu au facut nimic rau .. ?

CORUPTI FRATE CORUPTI

ar trebui sai urmareasca si paia cu "tricouri mulate pe burta , ceas "D shi G" pe spatele maieului scrie EMPURIO ARMANII si pantofii cu cioc ;)

Posted

CORUPTI FRATE CORUPTI

ar trebui sai urmareasca si paia cu "tricouri mulate pe burta , ceas "D shi G" pe spatele maieului scrie EMPURIO ARMANII si pantofii cu cioc ;)

true :| ar trebui sa se ocupe de alte alea nu de copii emo :))

Posted

CORUPTI FRATE CORUPTI

astia nu ar trebui urmariti , astia ar trebui STARPITI, stersi dp fatza Pamantului :-j

Posted

am si eu un raspuns...un raspuns prin intrebari

de ce te-ai tuns asa?

nu sa atragi atentia ?

de ce te dai cu dermatograf?

nu am nici o problema cu tine, respect gruparea emo :)

la prima intrebare: pentru ca asa am vrut sa-mi iese freza ca lumea nu aiurea

la a doua intrebare: eu nu vreau sa atrag atentia, de fapt u vreu sa trec neobservata

la a treia intrebare:pentru ca asa imi place

Posted

Altceva n-au ce face?Nu mai sunt criminali, mafioti, corupti de arestat?

asta cam asa e..sunt de acord cu tine..la cata coruptie e in tara asta..si politia urmareste tanci care'si fac coarne in cap si isi baga pierceuri in sfarc..hai sa fim serios ca is total jenanti..

#o sa ajungem de rasu lumii..ne fura cei care conduc tara de ne rup...

#is total dezgustat! :sef:

Posted

' date='Oct 11 2008, 13:44' post='3135159'] Imagine IPB

În Timişoara există un detaşament specializat în supravegherea şi monitorizarea copiilor emo. Iniţiativa de a înfiinţa un astfel de detaşament a fost luată la sfârşitul lunii mai, la scurt timp după sinuciderea unei adolescente din Bucureşti, care era adepta acestui curent. De atunci şapte dintre poliţiştii de la Departamentul Judiciar-Investigaţii Criminale precum şi cadre de la SRI şi de la Serviciul Independent de Protecţie Informativă se ocupă şi de curentul emo.

Pentru a-i depista pe cei care fac parte din respectivul curent, poliţiştii s-au informat din presă, şi au făcut un "portret-robot al copilului emo": copii sau adolescenţii îmbrăcaţi în negru, cu feţe strident machiate cu negru la ochi şi cu unghiile date cu lac negru, cei cu frizuri cu bretoane lungi, care le acoperă ochii şi faţa. Oamenii legii încearcă să culeagă astfel date despre curentul emo şi să afle informaţii despre tinerii care parte din acest curent, inclusiv dacă au gânduri sinucigaşe.

Reprezentanţii IPJ Timiş au recunoscut pentru Evenimentul Zilei că poliţiştii au chiar şi informatori în rândul tinerilor "îmbrăcaţi în negru şi machiaţi strident".

Sursa: antena3.ro

=)))) ............emo ruleaza :peace:=)))))

Posted

/irony

Aspirine ?? cu bere nu au putut ? :))

/end

E chiar trist ca mai sunt si astfel de specimene in lume :( .

ar trebui sai urmareasca si paia cu "tricouri mulate pe burta , ceas "D shi G" pe spatele maieului scrie EMPURIO ARMANII si pantofii cu cioc

Aia doar se fac de ras , nu se sinucid ...nu isi taie venele .......

#o sa ajungem de rasu lumii..ne fura cei care conduc tara de ne rup...

Deja am ajuns de rasul lumii .

Cred ca ar fi mai utila o companie prin scoli...sau pe la sedinte sa fie instiintati parinti ca fiul/fiica lor este adepta a curentului emo ^_^ .

Si melodiile de la Tokio Hotel sa aiba " cerculet " cu 18 + :)

Posted

Unde se arunca banii contribuabililor ... Ar trebui toti acei indivizi care arunca fondurile romanilor pe apa sambetei adunati in mijocul bucurestiului si impuscati in cap cum facea Stalin . Crud dar eficient si apoi vedem care se mai risca ...

Posted

Daca n-au altceva de facut ... macar de emo sa se ocupe ... ca si asa politistii nostri nu fac nimic :-j

baga la bulau tot pe aia nevinovati ...

Vai de mine ce "mari criminali" sunt copii astia ....

asta e Romania romanilor ... in care trebuie sa traim viata asa cum este 8-|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...