Jump to content
[Leonard]

Copiii emo din Timişoara, urmăriţi de poliţie şi SRI

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

În Timişoara există un detaşament specializat în supravegherea şi monitorizarea copiilor emo. Iniţiativa de a înfiinţa un astfel de detaşament a fost luată la sfârşitul lunii mai, la scurt timp după sinuciderea unei adolescente din Bucureşti, care era adepta acestui curent. De atunci şapte dintre poliţiştii de la Departamentul Judiciar-Investigaţii Criminale precum şi cadre de la SRI şi de la Serviciul Independent de Protecţie Informativă se ocupă şi de curentul emo.

Pentru a-i depista pe cei care fac parte din respectivul curent, poliţiştii s-au informat din presă, şi au făcut un "portret-robot al copilului emo": copii sau adolescenţii îmbrăcaţi în negru, cu feţe strident machiate cu negru la ochi şi cu unghiile date cu lac negru, cei cu frizuri cu bretoane lungi, care le acoperă ochii şi faţa. Oamenii legii încearcă să culeagă astfel date despre curentul emo şi să afle informaţii despre tinerii care parte din acest curent, inclusiv dacă au gânduri sinucigaşe.

Reprezentanţii IPJ Timiş au recunoscut pentru Evenimentul Zilei că poliţiştii au chiar şi informatori în rândul tinerilor "îmbrăcaţi în negru şi machiaţi strident".

Sursa: antena3.ro

Posted

=)) da...asta e chiar penala...au plecat hotii din Romania si au ramas doar copiii emo...ce sa faca si garda sa ii prinda pe aia ...pusti..rechini nu sunt in stare sa ii prinda ,asa scapa si ei de scuza "suntem niste gabori incopetenti si chair nu iam putut prinde pe criminali "...or sa zica ahhh nu am avut timp...ne ocupam de copii emo care sunt intradevar o problema de siguranta nationala.. :))

A.C.A.B

Posted

Sincer acest curent emo mi se pare o prostie , cunosc cateva fete de la mine din oras (Arad) si le-am zis sunteti EMO , ce simtiti cand va taiati ? Nimic ... doar ca ne place sa iesim in evidenta prin ceva, caci prin altceva nu ,,stralucim'' . Raspunsul meu a fost : Da proaste mai sunteti ! :-j

Daca se poate si o bataie mica la copii EMO as fi de acord sa pun lumea sa semneze , de acord ca politia sa bata copii EMO cum era pe vremea lui Ceausescu cu Roackerii >:) .

Posted

=)) da...asta e chiar penala...au plecat hotii din Romania si au ramas doar copiii emo...ce sa faca si garda sa ii prinda pe aia ...pusti..rechini nu sunt in stare sa ii prinda ,asa scapa si ei de scuza "suntem niste gabori incopetenti si chair nu iam putut prinde pe criminali "...or sa zica ahhh nu am avut timp...ne ocupam de copii emo care sunt intradevar o problema de siguranta nationala.. :))

A.C.A.B

Esti prost! -_-

@Ideea e buna, doar ca restrangerea la curentul emo e exagerata. Sunt destui copii abuzati sau parasiti de parinti care se gandesc la sinucidere, nu numai emo. De fapt curentul asta e doar o fatada a adevaratelor probleme ale copiilor din tara.

Posted

Ce-a ajuns Romania :)

Mie imi suna ca un caz pentru Brigada Diverse! Si ce sa le faca? Ii baga la inchisoare? Le da amenzi? #-o Mai bine puneau psihologi pe urmele lor... asta dupa ce terminau consultatia lor :)

LE: sunt de acord cu ce a spus faringosept, sunt destui copii care se gandesc la suicid, nu neaparat din curentul emo.

Btw, daca am plete, parul in fata, ma machez cu negru si am unghiile date cu negru, inseamna ca sunt emo? O.o.

Nu exista curentul emo in Romania! Exista doar un teribilism al tinerilor, care se dau drept emo pentru a atrage fetele. Sa fii emo inseamna sa nu mai ai pentru ce sa traiesti (de obicei, din cauze amoroase), sa te urasti pe tine insuti. Iar lumea, prin toate actiunile astea, mai rau face. Cum spuneam, era mai bine sa ii trimita la psiholog si gata.

Posted

Esti prost! -_-

@Ideea e buna, doar ca restrangerea la curentul emo e exagerata. Sunt destui copii abuzati sau parasiti de parinti care se gandesc la sinucidere, nu numai emo. De fapt curentul asta e doar o fatada a adevaratelor probleme ale copiilor din tara.

ori esti emo si esti nervos din cauza topicului...ori tactu e militian si esti suparat ca m-am luat de ei pt ca nu isi fac treaba care ar trbui sa o faca...si infiteaza divizia "hai sa prindem emo" in loc sa se gandeasca sa faca ceva pt sutele de copii abuzati , cu gandul la suicid asa cum spui tu...chiar daca nu sunt emo.

Data viitoare incearca sa dai un reply fara sa jignesti !

Posted

pff :| cred ca e foarte periculos sa infrunti un copil cu paru in ochi si machiat pe toata fata, altceva nu au ce face :| sa ii lase sa se omoare daca atat ii duce capul :|

Posted

e o jumatate de idee nu vad cu ce l-ar putea ajuta un politist pe un copil "emo" ( poate cu un glont .... ^_^ ) cel mai indicat ar fi un psiholog.....

Posted

e pe bune chestia asta , am vazut la tv si cica vor veni si in scoli pt treaba asta

tokyo hotel and others... ar trebui inchisi s-au avertizati , cate o melodie la jumatate de an ar fi ok ( daca se 'inchid' trupele tot nu este o solutie , ca fac emo scandal si se omoara intre ei , cad ca domino ^_^ )

Posted

sunteti tristi .

voi cand ganditi ganditi ca toti oamenii negri au scula mare ? ca toti chinezii mananca doar orez ? ca toti tiganii fura ? etc .

asa e si cu "emo" nu toti au ganduri sinucigase .

Posted

multzgomot pt nimic, daca vrea sa se sinucida, nici seful politiei nu-l poate opri, nici psihologul.

Dar nenea garcea tre sa isi i-a salariu'...deci pleaca in patrula la vanatoare de maidanezi...pardon :) emo kids

tara arde si baba se piaptana...La multi ani romania

Guest smiley_real92
Posted

:rofl1:

nu'i baga si la parnaie cumva? :lol:

Posted

sunteti tristi .

voi cand ganditi ganditi ca toti oamenii negri au scula mare ? ca toti chinezii mananca doar orez ? ca toti tiganii fura ? etc .

asa e si cu "emo" nu toti au ganduri sinucigase .

Tocmai ce ziceam. In Romania nu exista adevaratul curent emo. Exista doar cocalara-geala. :dooh:

Posted

si uite ca treburi ca astea ma fac pe mine sa ma mai gandesc o data cand e sa o iau pe calea sri-ului.. si cum probabil nici sie nu-i departe trebuie sa ma gandesc la o cariera care sa-mi aduca un venit decent, deci ceva in afara romaniei.. si in concluzie s-a dus si cu patriotismul..

Guest skorpy0
Posted

sincer sa fiu in Romania nu ar trebui sa existe legi si kkturi de astea...Romania ar trebui sa fie o mare puscarie la fel cum era Australia candva...Ar trebui sa fie carduri electrificate la granite cum era in jurasic park cu dinozaurii aia kre se mancau intre ei.Faza e k traim intro tara de tot kktu in care instinctu de turma e la putere.Azi tot timpu knd merg la scoala patinuar pregatire, afara etc vad numai cocalari (adolejcenti de ajtia) cu freze care mai de care , bretoane de emo ,numa descreierati.Faza e ca nu e adevarata fatada a lor.Ei sunt niste manelisti ratati care vor sa atraga atentia...Asta ma intriga.In afara de asta mai sunt si politicienii si sistemu asta de kkt in care traim.

Si ar fi multe lucruri de zis

Scuzati greselile (intentionate,zic eu) de gramatica , ortografie etc!

Posted

ori esti emo si esti nervos din cauza topicului...ori tactu e militian si esti suparat ca m-am luat de ei pt ca nu isi fac treaba care ar trbui sa o faca...si infiteaza divizia "hai sa prindem emo" in loc sa se gandeasca sa faca ceva pt sutele de copii abuzati , cu gandul la suicid asa cum spui tu...chiar daca nu sunt emo.

Data viitoare incearca sa dai un reply fara sa jignesti !

A.C.A.B

aha -_-

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...