[Leonard] Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Delegaţia României a obţinut locul I la cea de a XVI-a ediţie a Olimpiadei Balcanice de Informatică, desfăşurate în Macedonia, în perioada 2-8 octombrie. Filip-Cristian Buruiană (Colegiul Naţional 'Vasile Alecsandri' din Galaţi) şi Victor Rusu (Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) au câştigat, fiecare, medalia de aur. Cea de argint i-a revenit lui Ciprian-Alexandru Simion, iar cea de bronz lui Octavian Alexandru Tandrău, ambii elevi ai Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti. Toţii componenţii echipei sunt elevi în clasa a XII-a. La concursul din acest an au participat peste 40 de concurenţi din 10 ţări. sursa: agerpres
The Wizard Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 si mai pe larg? ce au facut acolo? au ridicat mana si au zis prezent...
dev Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 si mai pe larg? ce au facut acolo? au ridicat mana si au zis prezent...10 tzari din care i-au cules pe toti romanii ... de au iesit pe primele 3 locuri doar romani ... si-n plus ... asta-i stirea lui peshte. Ce s-o intamplat acolo pentru medaliile alea de "AUR"? Detalii ...
Guest smiley_real92 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 bine ca am gastigat :) oricum e abea la inceput...
Avzar Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ooo bravo, macar la info sa fim si noi buni hehehe. Ma bucur ca mai aude lumea de noi
galklyfe Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Suntem noi printre primii la warez dar si la info Pirateria ii apropie pe romani de informatica
octavian_tavi_3 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ca deobicei Romanii sunt cei mai buni la Informatica.In vara am (noi romanii) luat locurile I si II la Olimpiada Internationala de Informatica...Ce sa faca la Olimpiada?Au primit o problema au rezolvat-o (cu ajutorul unui limbaj de programare, cred ca Pascal sau C++) si au luat locul I, II si III.Cred ca si urmatoarele locuri au apartinut Romaniei....
RaifalM3n Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 pai programatorii` nostrii sunt printre cei mai respectati din lume. ca sa numai zic de hacări
duncan_ferguson Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Tot respectul pentru tocilari . :tiphat: vai ce rau ai fost. inveti de voie/nevoie sa lucrezi, dar trebe sa iti si placa :) eu de ex. cand am facut info in liceu ma jucam counter-strike la orele de info ^_^ deci da-ti seama ce 0 info stiu eh, oricum bravo lor.
Raul Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Bravo lor viitorilor hackeri de la FBI si CIA sau SRI :D
Einstein Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Tot respectul pentru tocilari . :tiphat: pai vezi k vb aiurea !? pe filip il cunosc .. am fost 3 ani coleg cu el si credema k in afara d info nu ii placea nici un obiect deci c facea facea din pasiune si nu era tocilar
lexboy Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 nu tre sa fii tocilar ca sa stii programare , trebuie sa fii destept felicitari lor
bga Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 pai vezi k vb aiurea !?pe filip il cunosc .. am fost 3 ani coleg cu el si credema k in afara d info nu ii placea nici un obiectdeci c facea facea din pasiune si nu era tocilarNu vorbesc aiurea pur si simplu am spus o gluma.Cum am scris si acolo Tot respectul pentru oamenii astia.macar ei sa mai faca o imagine frumoasa Romaniei.
Razvan Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 printre balcanici? hmm.. nu prea mi se pare cine stie ce avand in vedere cam cu cine am concurat.. oricum felicitari!
frankie Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 pfoai pai daca ma duceam eu acolo ieseam pe toate locurile numai eu..hua chua zbang zdrang...gggggggggggggg lorrrrrr
Defenders-Cs Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 pfoai pai daca ma duceam eu acolo ieseam pe toate locurile numai eu..hua chua zbang zdrang...gggggggggggggg lorrrrrr :rofl1: Bv lor
Stef Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 la mine in liceu am avut 2 elevi care au luat locul 1 la olimpiada mondiala de informatica (acum cativa ani), si locul 1 la chimie tot la olimpiada mondiala.ps: bravo se pare ca nu suntem buni doar la lucruri urate
TombRaider Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 vreau sa va spun cu regret ca romania nu e nici pe departe in top 10 a celor mai bune tari in informatica, asa ca stati linistit, romania e varza cam in tot ce face.
Einstein Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 vreau sa va spun cu regret ca romania nu e nici pe departe in top 10 a celor mai bune tari in informatica, asa ca stati linistit, romania e varza cam in tot ce face.dak nu ma insel acu 2 ani sau 3 am avut un elev la internationala d info pe podium.. dak nu pe primu loc :D