lexboy Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Am un coleg care duminica a participat la un concurs in direct pe Acasa tv " AL noulea cer " , si a luat cel mai mare punctaj dintre cei trei , dar are nevoie de voturi . Merita ! http://www.acasatv.ro/special_shows/in_al_...i/sergiu-barbusMultumesc !
Avzar Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Voted, bv lui sper sa-l vad intr-un viitor film :D:D:D
m4x Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 sal sergiu esti soper tare si in schimb esti natural si dragut!! te rog mult lasa-ti si tu id-ul ca sa te putem cunoaste mai bine...eu te-am votat deci,sper sa castigi! pwp! Deja sar fetele pe el ) he has my vote :) bravo lui :P p.s. tie ce-ti iese ? si a da, nu ai pus prea bine link-ul aici le : link-ul care l-ai pus e gen bux ala de facut bani pe net, sau battlefield ... etc :) publicitate, nu ?
lexboy Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 unde trebuia pus topicul ? rog un moderator sa il mute daca trebuie
uMix Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 voted deja e gigolo omu' ce de posturi cu fete O_O
CoCaine Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 hai ca i`am dat si eu un vot :P sa nu zica ca`s bulangiu..
The Wizard Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Voted, bv lui sper sa-l vad intr-un viitor film :D:D:Dmda...intr-o telenovela proasta, cum sunt toate telenovelele.