Razvan Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 *> Fiecare scoala/liceu are un regulament de ordine interioara propriu .*> Dar nu ai vazut o vreme cand arata si pe PRO TV,filmulete filmate din scoala,dupa care sa decis exmatricularea elevilor,pe o anumita perioada de timp,chiar nedeterminata,cu dreptul de a se transfera la o alta unitate scoalara *> Tu poti sa'ti iei apararea,sa spui ca nu ai stiut ca nui voie,ca nu ti'a fost prezentat regulamentul de ordine interioara *> Si eu is la liceu,regulamentul mi sa citit,dupa care am semnat o foaie .Sper sa ai noroc ;) O sa ai nevoie !frate iti zic eu in nicio scoala nu iti zice ca nu ai voie sa postezi intr-un loc public poze/captari luate in cadrul unitatii.. eu cunosc un tip care a fost in aceeasi situatie <in fine era a 12a> si i-a zis directoarei "eu doar am uploadat fisierul media pe 220.com, insa nu eu l-am filmat" si nu i-a facut nimic.. si nici nu are ce sa-ti faca..
liquidlove Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 frate iti zic eu in nicio scoala nu iti zice ca nu ai voie sa postezi intr-un loc public poze/captari luate in cadrul unitatii.. eu cunosc un tip care a fost in aceeasi situatie <in fine era a 12a> si i-a zis directoarei "eu doar am uploadat fisierul media pe 220.com, insa nu eu l-am filmat" si nu i-a facut nimic.. si nici nu are ce sa-ti faca..Iti spun eu ca zice,nu vreau sa incepem un dialog contradictoriu,cum spuneam mai sus,fiecare scoala/liceu are un regulament de ordine interioara ,unde sunt eu regulamentu spune clar ca nu ai voie sa filmezi in liceu,ca filmezi musca ce i so pus pe nasul profei de romana,sau pe ala cum il ia de cap pe aia . Nu e voie,cel putin la mine in liceu . Si pentru asta sunt reguli clare,ai comiso,o patesti . Poate la tine e altfel . Just have fun guys,and take care .
Ioana Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 cum spuneam o colega m-a fimat cand ma imbracam in vestiardaca o sa vad filmuletu pe youtube...cred ca o sa-si ia o bataie mare mare de totin fine si noi mai fimam scene d'astea in cls cu colegi...dar daca fata respectiva o vrut sa-ti puna bete-n roate....nush csmz :( si eu am avut medie destul de mare pe cls 7 [9.25] dar daca ar spune un coleg in care are diriga incredere ca am facut nush ce il va crede la cate nebunii fac si am facut
dan Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 telefonulul nu m-i la luat. tata mi- dat voie sa postez, cu parintii nu am probleme, si am intrebat-o pe "cazuta" daca pot s-o pun pe youtube si aia o zis ca da, si a doua zi ne-o parat pe mine si pe inka o fata are o postat si ea......... si daca te-a parat ce? sunt vorbe in vant. n-are de unde sa stie ca userul de pe care ai postat pe youtube este al tau. daca ea iti demonstreaza asta suporti consecintele.. dar deranjul ar fi prea mare.. si acum ca s-a sters filmuletul de pe youtube nu mai are nici o dovada impotriva ta da m-o parat o "inteligenta"....... si diriga noh..... s-o uitat p calc din cabinet ( am diriga de mate) n0are nici o dovada ca tu ai fost. stai relax. daca iti scade nota faci putina gura si scapi
Ioana Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 eu am colegi de-ma pixu cum se intampla ceva gata parasc la dirigaodata una ca i-am tras o palma imdt o mers la diriga se dea cu papagalusi mie astia incearca sa-mi puna de multe ori bete-n roate dar nu le merebine ca scap de ei la anu ca is cei mai prosti din toata scl
Fstzor Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 astazi am primit si noi noul regulament ... Si in el scrie sa nu umblam cu telefoanele in scoala .... altfel vor fi Confiscate si inapoiate la sfarsitul anului > ceea ce nu e prea drept
c1ocan Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ^+1Sa inteleg ca ti'a luat telefonul din zvonuri? Daca da, nu e normal asa ceva.Daca te'a prins cu telefonul la tine are tot dreptul de confiscare, cu drept de returnare (platesti amenda, speli pe jos prin scoala):rofl1: etc.
Guest Gaby Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 LOL ma ... ti-a scazut un punct la purtare .. o sa ramai marcat pe viata. In liceu sa mor de am avut vreodata nota 10 la purtare in vre-un an. Daca nu dai la politie sau la mai stiu eu ce alta academie/fac unde iti trebuie nota 10 la purtare nu o sa te afecteze. Stai calm ca treci anu' si cu 7 la purtare. Liceul = distractie si fete.Totusi daca ai 10 la toate celelalte materii (mai putin la sport, tocilarii au probleme la astea) atunci da o sa te afecteze. Iti strica media care oricum nu iti foloseste la nimic. :rolleyes:
c1ocan Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 LOL ma ... ti-a scazut un punct la purtare .. o sa ramai marcat pe viata. In liceu sa mor de am avut vreodata nota 10 la purtare in vre-un an. Daca nu dai la politie sau la mai stiu eu ce alta academie/fac unde iti trebuie nota 10 la purtare nu o sa te afecteze. Stai calm ca treci anu' si cu 7 la purtare. Liceul = distractie si fete.Totusi daca ai 10 la toate celelalte materii (mai putin la sport, tocilarii au probleme la astea) atunci da o sa te afecteze. Iti strica media care oricum nu iti foloseste la nimic. :rolleyes:Ehhh, poate tiinde la academia de politie unde trebuie sa fii (curat).
Ioana Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 nici eu nu-s "sfanta" la scl dar n-am patit nimic pan acu`si sper sa nu mi se intamplein fine , la noi in scl in legatura cu telu doar navetisti au voie (si eu care fac exceptie) dar orcum cine mai vine in uniforme? sau cine isi lasa telu acas`?
Razvan Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iti spun eu ca zice,nu vreau sa incepem un dialog contradictoriu,cum spuneam mai sus,fiecare scoala/liceu are un regulament de ordine interioara ,unde sunt eu regulamentu spune clar ca nu ai voie sa filmezi in liceu,ca filmezi musca ce i so pus pe nasul profei de romana,sau pe ala cum il ia de cap pe aia . Nu e voie,cel putin la mine in liceu . Si pentru asta sunt reguli clare,ai comiso,o patesti . Poate la tine e altfel . Just have fun guys,and take care .mai citeste o data postul meu si vorbeste dupa ce intelegi ;) ma refeream ca nu are ce sa-ti faca daca nu ai filmat tu, ci doar ai postat..
ax9 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 frate iti zic eu in nicio scoala nu iti zice ca nu ai voie sa postezi intr-un loc public poze/captari luate in cadrul unitatii.. eu cunosc un tip care a fost in aceeasi situatie <in fine era a 12a> si i-a zis directoarei "eu doar am uploadat fisierul media pe 220.com, insa nu eu l-am filmat" si nu i-a facut nimic.. si nici nu are ce sa-ti faca..pai exact asa s-a intamplat si la mine...
afroMAN Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 >> mda... si la mn in sc a luat directoare telefoanele... si ne`a pus sa tr parintii sa le ia... am stat de vineri pana luni fara telef >> sa spalam pe jos ne`a pus doar cand ne`am udat cu apa pe la pompa ))) eram toti super uzi >> am vazut intr`un post ca ziceai ca ai diriga de mate si " ". Si eu am dirig de mate si e super de treaba... le ameninta pe unele cu scaderea mediei de nush cand si nu le`o mai scade... anw... bafta :)
Ioana Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 >> mda... si la mn in sc a luat directoare telefoanele... si ne`a pus sa tr parintii sa le ia... am stat de vineri pana luni fara telef >> sa spalam pe jos ne`a pus doar cand ne`am udat cu apa pe la pompa ))) eram toti super uzi si mie mi-o luat odata telu si i-am spus la mama so dus o facut gura si mi lo dat inapoi pe noi ne-o prins in cls da nu ni le-o luat doar ne-o amenintat [la fel si diriga mea care ii de mate si ma enerveaza ] si noi ne-am udat vara trecuta, un coleg o vrut sa mearga cu galeata la baie sa ia apa lo prins directoru io luat ciubica de pe cap si io tras o palma ca lumea dupaia nimeni nu mai avea voie cu apa in cls [in galeti] pe uni proi imi vine sa-i [mai ale s pe aia de franca care se leaga de orice [mai ales de freza mea care mi-o fac tepi , si de imbracaminte o zis odata ca cu cine ma marit :angry1: ] las` ca scapam noi de scl mai devreme sau mai tarziu
Razvan Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 si mie mi-o luat odata telu si i-am spus la mama so dus o facut gura si mi lo dat inapoi pe noi ne-o prins in cls da nu ni le-o luat doar ne-o amenintat [la fel si diriga mea care ii de mate si ma enerveaza ] si noi ne-am udat vara trecuta, un coleg o vrut sa mearga cu galeata la baie sa ia apa lo prins directoru io luat ciubica de pe cap si io tras o palma ca lumea dupaia nimeni nu mai avea voie cu apa in cls [in galeti] pe uni proi imi vine sa-i [mai ale s pe aia de franca care se leaga de orice [mai ales de freza mea care mi-o fac tepi , si de imbracaminte o zis odata ca cu cine ma marit :angry1: ] las` ca scapam noi de scl mai devreme sau mai tarziu nu are voie sa iti confiste nimic.. daca te prinde in cel mai rau caz te poate da afara de la ore.. eu cand eram mai mic i-am zis "mama a zis ca nu imi puteti lua niciun obiect personal decat cu mandat de la politie" si s-a potolit..
Ioana Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 nu are voie sa iti confiste nimic.. daca te prinde in cel mai rau caz te poate da afara de la ore.. eu cand eram mai mic i-am zis "mama a zis ca nu imi puteti lua niciun obiect personal decat cu mandat de la politie" si s-a potolit..chestia ii urmatoarea...deci dire pe o am io are o gura cat o sura dar si muscaasa ca daca refuzam cel mai probabil imi scadea media la purtare si eu i-am spus ca am niste probleme in familie [nu minteam] si ea tot nuda pan la urma o mers mama si o facut gura si so rezolvat
liquidlove Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 frate iti zic eu in nicio scoala nu iti zice ca nu ai voie sa postezi intr-un loc public poze/captari luate in cadrul unitatii.. eu cunosc un tip care a fost in aceeasi situatie <in fine era a 12a> si i-a zis directoarei "eu doar am uploadat fisierul media pe 220.com, insa nu eu l-am filmat" si nu i-a facut nimic.. si nici nu are ce sa-ti faca..mai citeste o data postul meu si vorbeste dupa ce intelegi ;) ma refeream ca nu are ce sa-ti faca daca nu ai filmat tu, ci doar ai postat..Eu serios,cred ca ma inteles destul de bine ce ai zis,poate nu te'ai exprimat tu bine .+1
Razvan Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Eu serios,cred ca ma inteles destul de bine ce ai zis,poate nu te'ai exprimat tu bine .+1frate iti zic eu in nicio scoala nu iti zice ca nu ai voie sa [color=#FF6600]postezi[/color] intr-un loc public poze/captari luate in cadrul unitatii..te rog mai uita-te o data asupra carei parti m-am axat :P intr-adevar nu ai voie sa captezi, dar de postat intr-un anumit loc public sincer nu cred ca e posibil sa nu ai voie.. adica daca un elev capteaza niste imagini in scoala iar tu le pui pe profilul tau de xfire de exemplu, de ce sa fii sanctionat.. e ilogic..