skaroxFX Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Replica rusească la iPhone Poate că numele Art Lebedev nu vă este necunoscut. Este acea firmă de design din Rusia care şi-a creat un nume în domeniul IT prin tastatura OLED de 1.250 ?. Pentru ei, funcţionalitatea este deasupra tuturor celorlalte considerente, inclusiv a preţului. De curând au primit o comandă specială din partea unui provider de telefonie mobilă rus pentru crearea unui terminal cu o serie de specificaţii avansate. Primele imagini cu macheta 3D a dispozitivului au apărut şi ne-au lăsat o impresie foarte plăcută. Ecranul, cu o diagonală neprecizată, are o rezoluţie de 850x480 de pixeli. Lipsa unei tastaturi indică faptul că el va fi de tip touchscreen. Una din cerinţele provider-ului Scartel a fost includerea suportului pentru reţele WiMAX şi WiFi, de aici şi rezoluţia mare a ecranului care facilitează navigarea pe Internet. Sub acesta se găseşte un joystick cu cinci poziţii şi butoanele pentru controlul apelurilor, care sunt cel mai probabil sensibile la atingere. Pe cele două laturi ale terminalului se mai găsesc butoanele pentru volum şi Mute, mufa audio, portul miniUSB şi sloturile pentru cartelă şi card microSD. N-am putut să nu observăm şi o mufă jack pentru ieşire audio/video. Telefonul de la Art Lebedev este încă în stadiul de design, iar detaliile vor apărea pe măsură ce proiectul înaintează. sursa : go4it.ro
Alex86 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 5800 XpressMusic seamana mai mult cu iphone decat asta
spriTewus Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Nu prea seama cu iPhone :-?,oricum marca ruseasca mi se pare mai frumoasa :D.
iNm Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Arata mult mai bine decat iphone. Probabil o sa fie si mai bun si cu ceva optiuni in plus ( rusul e rus si nu se lasa )
Stargate Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 dragut foc tineti-va bine fratilor, ca urmeaza telefon de la Electromagnetica Bucuresti...
Lucian Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 frumusel , dar parca nu seamana q iphone :) Nu prea seama cu iPhone :-?,oricum marca ruseasca mi se pare mai frumoasa :D. nu cred ca s-a referit la o copie, replica adica raspuns, contraatac :D. razboiul rece inca persista :D tineti-va bine fratilor, ca urmeaza telefon de la Electromagnetica Bucuresti... nota 10
Ahilosu Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 daca Nokia, samsung sau sony-erricson nu au reusit sa faca ceva demn de luat in seama, cu siguranta nu vor face niste rusi.
Sabotor78 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 daca Nokia, samsung sau sony-erricson nu au reusit sa faca ceva demn de luat in seama, cu siguranta nu vor face niste rusi.Mai, eu cred ca atat Nokia, Samsung, SE cat si altii (HTC) au reusit sa faca ceva demn de luat in seama. Ba chiar mai mult. Pentru ca (asta e punctul meu de vedere) iPhone-ul e doar cam jumatate de smartphone. Dar lumea il cumpara pentru ca asa le-a zis tatucul Jobs si pentru ca au impresia ca fac parte dintr-o elita.
Lancelot Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Nu e vorba de replici ca nu sunt chienzi..e vorba de concurenta..eu sper sa le mai dea peste nas la cei de la Apple..desi va fi greu
Anthyc Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 sa speram ca nici pretul nu o sa fie exagerat :)
Flake Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 hehe.. apar o groaza de chestii.. bani sa ai. sincer nu cred ca va fura clientii iPod/iPhone-ului.. sunt deja prea cunoscuti pentru a ramane fara clienti.
The^Iceman Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 arata bine,e finutz , dar cred ca si pretul e la inaltime :)
Sabotor78 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 The^Iceman, Flake - n-a aparut, e doar un exercitiu de design, asa ca nu are rost sa vb de pret si ce chestii apar. Nu se stie daca va fi produs, nici macar pe pagina oficiala a studioului Lebedev nu a aparut vreo poza cu asa-zisul telefon. Daca tot va ganditi la un aifon killer - Nokia 5800. Sau SE Xperia X1.
liquidlove Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ' date='Oct 7 2008, 22:01' post='3126616']e mai sexiOFF: Da,are un fund bun...OT: E mai slim decat IPHONE,si arata mult mai bine . E cu slide ? :>
Sabotor78 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 OFF: Da,are un fund bun...OT: E mai slim decat IPHONE,si arata mult mai bine . E cu slide ? :>Repet, The^Iceman, Flake - n-a aparut, e doar un exercitiu de design, asa ca nu are rost sa vb de pret si ce chestii apar. Nu se stie daca va fi produs, nici macar pe pagina oficiala a studioului Lebedev nu a aparut vreo poza cu asa-zisul telefon. Daca tot va ganditi la un aifon killer - Nokia 5800. Sau SE Xperia X1.
[Leonard] Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Are un design dragut, chiar arata mai bine ca iPhone.