Jump to content
-SomE-

##Gather#IasI##

Recommended Posts

Posted

nb :)

cica vine unu soparla la gather

vine sa ma bata 8-|

Sper sa imi fac timp loyd si pentru tine :D

Si app daca faceati si voi in alta parte poate veneam si eu,dar asa in magic #-o ..cel mai penal loc posibil,daca se face un gather sa se faca intr`un club ceva...nu sa ma uit in gura lu` ala cum manaca pizza :hair:

Posted

Omg,numa 4 persoane la ghater in Iasi ?! ... sunt atatea persoane care joaca mu in Iasi,si numai 4 se anunta cand e vorba de distractie ...pf #-o

Frate si in Vaslui se adunau 8-10 persoane,si iesea un ghater destul de reusit ( Campionul_ stie de ce :rofl2: ).

Nu sunt sigur :( ,dar sambata daca vin in Iasi sa-mi vizitez un amic,poate apar si eu la ghather ( desigur daca acceptati si persoane din Vaslui ) . :-j

esti binevenit!

Posted

Sper sa imi fac timp loyd si pentru tine :D

Si app daca faceati si voi in alta parte poate veneam si eu,dar asa in magic #-o ..cel mai penal loc posibil,daca se face un gather sa se faca intr`un club ceva...nu sa ma uit in gura lu` ala cum manaca pizza :hair:

#ideea ca nu am stat in magic ...am stat pe terasa de la magic si am baut o berica :|

#puteti propune si voi o locatie :)

Omg,numa 4 persoane la ghater in Iasi ?! ... sunt atatea persoane care joaca mu in Iasi,si numai 4 se anunta cand e vorba de distractie ...pf #-o

Frate si in Vaslui se adunau 8-10 persoane,si iesea un ghater destul de reusit ( Campionul_ stie de ce :rofl2: ).

Nu sunt sigur :( ,dar sambata daca vin in Iasi sa-mi vizitez un amic,poate apar si eu la ghather ( desigur daca acceptati si persoane din Vaslui ) . :-j

#cum a zis si RazZVAN esti binevenit !

Posted

Poti sa aduci jumatate de Vaslui cu tine :)

Posted

In CaNaBi$ nu ar fi ok?..mai facem o bila,ne mai dam un tac in gura :)) :nanana:

Duminica nu e bn daca facem :-? ...k sambata nu pot veni:)

Ast o parere si de la voi :D

Posted

In CaNaBi$ nu ar fi ok?..mai facem o bila,ne mai dam un tac in gura :)) :nanana:

Duminica nu e bn daca facem :-? ...k sambata nu pot veni:)

Ast o parere si de la voi :D

cunosc eu bodyguarzii din canabis...is satul de baute acolo :) merge si acolo..ma rog ptr mine nu conteaza locatia..conteaza sa fim cat mai multi.. :)

Posted

eu am zis k maine nu pot veni....duminica pe la 6-7 ar fi ok..ce ziceti?

#ideea e ca duminica seara cam tot omu se retrage ca se pregateste pt inceputul saptamanii !

#pana la urma astept ideei referitoare la locatie si la ora+zi

Posted

Eu din ce jud crezi ca sunt ? ..

Razzvan : meaning ? Nu vad nici o problema cu mine , dimpotriva cu restu` .

(Inainte cu 1 saptamana de gather )

Si eu vin .

Imposibil sa lipsesc .

Yey gather , vin si eu .

Etc .

( A 2 a zi dupa gather ) .

Imi pare rau mi-a murit pisica si nu am putut veni .

A trebuit sa plec la o matusa sa ii duc laptele de aia nu am ajuns sry .

Am racit si imi curgeau mucii prea des si nu am mai venit .

Etc .

" My problem aint none , but the big problem is : Kids that eat bullshit ! "

Ps : al 2 lea care zici ca nu mai vii . Some dai maine un mesaj sa imi spui ce se mai intampla sa stiu dak raman sau nu in Iasi in weekend .

Posted

maine is plecat acasa :| pf.. b-(

mda....si ma mai intrebai ce am 8-|

#ok din cate observ iar o sa ne intalnim 3 ....GATHER AMANAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asta e...

nab,daca vrei sa dicles o bere pe gat ai id-ul meu...oricum esti dator cu una :lol:

btw,fain gatherul 8-|

Posted

mda....si ma mai intrebai ce am 8-|

Asta e...

nab,daca vrei sa dicles o bere pe gat ai id-ul meu...oricum esti dator cu una :lol:

btw,fain gatherul 8-|

ce vrei ma :| tre sa ma duc cu masina urgent la revizie si tre sa trec si pe acasa -_-

saptamana viitoare..rmk :|

Posted

#pai sa vedem ce si cum next week :)

#have a nice week-end

#PS pt nabu de loyd : hai k poate merem la o berica ,da sa vedem cum e vremea :D

Posted

:blink: da eu nuj dc tot mai faceti topicuri deasta.....

Posted

:blink: da eu nuj dc tot mai faceti topicuri deasta.....

#tu nab ce te bagi :)) ?

#pai am zis sa ne mai adunam si noi playerii de pe link la o berica ....

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...