liquidlove Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 *> Dupa cum unii prea bine stitit,se apropie balul majoratului . Sunt diferite probe,eu totusi,as avea nevoie de putin ajutor din partea voastra . Este vorba despre proba de originalitate , mam gandi destul de mult timp,la ce as putea sa fac . Dar totusi,sunt sigur ca ideeile voastre mar ajuta mult .*> Proba de originalitate este o proba,unde fiecare pereche,trebuie sa faca ceva,cu ce sa impresioneze juriul,cand zic ceva,adic ceva in limita decentei,si a bunului simt . Eu am o gramada de ideei despre ce as putea sa fac,dar astept si parerile voastre . *> Sunt curios sa vad cat de creativi sunteti . *> Let the spam begin !
zetulescu Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ceva original.....hmm poate o carte de lb romana....un abecedar ceva..sa-l citesti in fata intregii audiente.
liquidlove Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 *> Nu,e prea....dupaia nu mai scap de profa de romana > Ma streseaza tot anu,cand vede ce mult iubesc eu romana,se numeste "Proba de originalitate" Deoarece o face fiecare individual pentru el,nu trebuie sa fie ceva original de'a dreptul,daca intelegi ce zic,ceva mai aparte,sa dea bine la juriu :) . *> p.s Va fi tot liceul de fata ! >
Lancelot Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Nu ..pe bune ar fi ok sa incepi cu abecedarul si cu ceva carte de ortografie :(...nu de alta dar orice ai scrie ar avea parte de fluieraturi cred
OmulDeZapada Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ceva original.....hmm poate o carte de lb romana....un abecedar ceva..sa-l citesti in fata intregii audiente. :rofl1: :rofl1: :rofl1: Ai putea face o mica sceneta inspirata dintr-o zi din viata unui cocalar,poti sa iei chiar tu rolul principal :photo:
Lancelot Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 :rofl1: :rofl1: :rofl1: Ai putea face o mica sceneta inspirata dintr-o zi din viata unui cocalar,poti sa iei chiar tu rolul principal :photo:omul ane nevoie totusi de idei..ceva construcitv..lasand la o parte greselile lui ortografie..:) pls nu o luati pe aratura ca mine :P
OmulDeZapada Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 omul ane nevoie totusi de idei..ceva construcitv..lasand la o parte greselile lui ortografie..:) pls nu o luati pe aratura ca mine :POk,atunci raman la ideea de mai sus,o sceneta comica,ceva inspirat din viata "vedetelor",ceva pitzi,Becali,Nikita,Dan Diaconescu,Elodia,etc etc te pricepi sa imiti vreun personaj de genul asta? :-?
Burne Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 omul ane nevoie totusi de idei..ceva construcitv..lasand la o parte greselile lui ortografie..:) pls nu o luati pe aratura ca mine :Piesi la scena cu un tovaras si faceti un playback de zile mari dupa parazitii ... sa aveti pantaloni , hanorace sepci etc ... incercati insigare la cultura.
1/2 Man 1/2 Amazing Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 nu prea am idei, da`mi place sa scriu asa colorat :X
OmulDeZapada Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 iesi la scena cu un tovaras si faceti un playback de zile mari dupa parazitii ... sa aveti pantaloni , hanorace sepci etc ... incercati insigare la cultura. Daca fac asta eu aduc rosiile!Cine aduce oua?
liquidlove Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Nu ..pe bune ar fi ok sa incepi cu abecedarul si cu ceva carte de ortografie :(...nu de alta dar orice ai scrie ar avea parte de fluieraturi cred *>Apreciez simtul umorului dezvoltat pe care il ai,si totodata,o iau ca pe o gluma,findca ar fi pacat sa ma atac de orice replica a ta . Si vroiam sa iti mai spun,ca nu stau chiar sa citesc de 3 ori ce scriu,ca sa nu am nici o greseala gramaticala,daca poti sa ma ierti sefu :( am gresit "Of La Naiba",si ma opresc aici cu tine :) :rofl1: :rofl1: :rofl1: Ai putea face o mica sceneta inspirata dintr-o zi din viata unui cocalar,poti sa iei chiar tu rolul principal :photo: *>Tu daca continuii asa,o sa ne injuram pana la urma,daca ai de gand sa postezi ceva,sa imi fie de folos,atunci da,pana atunci,ai dreptul sa taci . Tu ai postat cel mai mult in topicul asta,te bagi in seama ca si tanga,si faci gura aia,ia sa'ti vezi tu de treaba ta,si sa nu te mai vad in topicul asta ! Lance...muscal ! nu prea am idei, da`mi place sa scriu asa colorat :X *> Spam :x "Tell me a man,who don't love spam" *> p.s Bourne,nu e o idee rea,ce ar fi sa le fredonez multimii de profesori care sunt acolo niste versuri de la Paraziti Tu esti singurul din topic care a postat cu seriozitate :>
THuG-Radu Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Daca tot scapa perechile de profesori, faceti o sceneta, o pantomima in care sa va bateti joc de ei ! :DMai exact, de profesorii pe care ii urati, dar sa nu fie in juriu :D
Razvan Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 pune-l pe cineva sa asculte muzica la casti si sa danseze, iar in sala sa fie alt gen de muzica <ex: ala asculta manele la casti si danseaza pe manele, iar voi ceilalti ascultati vals, dar il vedeti dansand pe manele> ..e caraghios
liquidlove Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Daca tot scapa perechile de profesori, faceti o sceneta, o pantomima in care sa va bateti joc de ei ! :D Mai exact, de profesorii pe care ii urati, dar sa nu fie in juriu :D *>Da radu,ma gandeam si eu la asta,dar este o proba speciala,unde trebuie sa imiti un profesor,si acolo ma voi lega de profu de mate ) Ar fi un pic aiurea,sa fie 2 probe asemanatoarea,daca sti ce zic . Dar este o idee foarte buna . ;) Mai gandestete la ceva... ;) pune-l pe cineva sa asculte muzica la casti si sa danseze, iar in sala sa fie alt gen de muzica <ex: ala asculta manele la casti si danseaza pe manele, iar voi ceilalti ascultati vals, dar il vedeti dansand pe manele> ..e caraghios *> Da,suna chiar bine,doar ca eu va trebuii sa dansez pe manele,si in sala sa mearga vals/rock/house ) Findca eu sunt ala care va trebuii sa puna in aplicare ideile voastre de aici....sooo...fiti blanzi Este cea mai buna idee de pana acum,chiar ar fi frumos .
ax9 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 te pricepi la breakdance??? poate un spectacol magic, ventrilocie sau cum s-o fii zicand, tu sau partenera ta (unul vorbeste fara sa miste buzele si celalalt mimieaza, ar fii funny...)