Jump to content
liquidlove

Huh'

Recommended Posts

Posted

*> Dupa cum unii prea bine stitit,se apropie balul majoratului . Sunt diferite probe,eu totusi,as avea nevoie de putin ajutor din partea voastra . Este vorba despre proba de originalitate , mam gandi destul de mult timp,la ce as putea sa fac . Dar totusi,sunt sigur ca ideeile voastre mar ajuta mult .

*> Proba de originalitate este o proba,unde fiecare pereche,trebuie sa faca ceva,cu ce sa impresioneze juriul,cand zic ceva,adic ceva in limita decentei,si a bunului simt . Eu am o gramada de ideei despre ce as putea sa fac,dar astept si parerile voastre .

*> Sunt curios sa vad cat de creativi sunteti .

*> Let the spam begin !

Posted

*> Nu,e prea....dupaia nu mai scap de profa de romana >:)) Ma streseaza tot anu,cand vede ce mult iubesc eu romana,se numeste "Proba de originalitate" Deoarece o face fiecare individual pentru el,nu trebuie sa fie ceva original de'a dreptul,daca intelegi ce zic,ceva mai aparte,sa dea bine la juriu :) .

*> p.s Va fi tot liceul de fata ! >:))

Posted

Ceva original.....hmm poate o carte de lb romana....un abecedar ceva..sa-l citesti in fata intregii audiente.

:rofl1: :rofl1: :rofl1:

Ai putea face o mica sceneta inspirata dintr-o zi din viata unui cocalar,poti sa iei chiar tu rolul principal :photo:

Posted

Ai putea face o mica sceneta inspirata dintr-o zi din viata unui cocalar,poti sa iei chiar tu rolul principal :photo:

omul ane nevoie totusi de idei..ceva construcitv..lasand la o parte greselile lui ortografie..:) pls nu o luati pe aratura ca mine :P

Posted

omul ane nevoie totusi de idei..ceva construcitv..lasand la o parte greselile lui ortografie..:) pls nu o luati pe aratura ca mine :P

Ok,atunci raman la ideea de mai sus,o sceneta comica,ceva inspirat din viata "vedetelor",ceva pitzi,Becali,Nikita,Dan Diaconescu,Elodia,etc etc te pricepi sa imiti vreun personaj de genul asta? :-?

Posted

iesi la scena cu un tovaras si faceti un playback de zile mari dupa parazitii ... sa aveti pantaloni , hanorace sepci etc ... incercati insigare la cultura.

Posted

iesi la scena cu un tovaras si faceti un playback de zile mari dupa parazitii ... sa aveti pantaloni , hanorace sepci etc ... incercati insigare la cultura.

Daca fac asta eu aduc rosiile!Cine aduce oua? :hair:

Posted

Nu ..pe bune ar fi ok sa incepi cu abecedarul si cu ceva carte de ortografie :(...nu de alta dar orice ai scrie ar avea parte de fluieraturi cred

*>Apreciez simtul umorului dezvoltat pe care il ai,si totodata,o iau ca pe o gluma,findca ar fi pacat sa ma atac de orice replica a ta . Si vroiam sa iti mai spun,ca nu stau chiar sa citesc de 3 ori ce scriu,ca sa nu am nici o greseala gramaticala,daca poti sa ma ierti sefu :( am gresit "Of La Naiba",si ma opresc aici cu tine :)

*>Tu daca continuii asa,o sa ne injuram pana la urma,daca ai de gand sa postezi ceva,sa imi fie de folos,atunci da,pana atunci,ai dreptul sa taci . Tu ai postat cel mai mult in topicul asta,te bagi in seama ca si tanga,si faci gura aia,ia sa'ti vezi tu de treaba ta,si sa nu te mai vad in topicul asta ! Lance...muscal !

nu prea am idei, da`mi place sa scriu asa colorat :X

*> Spam :x "Tell me a man,who don't love spam"

*> p.s Bourne,nu e o idee rea,ce ar fi sa le fredonez multimii de profesori care sunt acolo niste versuri de la Paraziti :)) Tu esti singurul din topic care a postat cu seriozitate :>

Posted

Daca tot scapa perechile de profesori, faceti o sceneta, o pantomima in care sa va bateti joc de ei ! :D

Mai exact, de profesorii pe care ii urati, dar sa nu fie in juriu :D

Posted

pune-l pe cineva sa asculte muzica la casti si sa danseze, iar in sala sa fie alt gen de muzica <ex: ala asculta manele la casti si danseaza pe manele, iar voi ceilalti ascultati vals, dar il vedeti dansand pe manele> ..e caraghios

Posted

Daca tot scapa perechile de profesori, faceti o sceneta, o pantomima in care sa va bateti joc de ei ! :D

Mai exact, de profesorii pe care ii urati, dar sa nu fie in juriu :D

*>Da radu,ma gandeam si eu la asta,dar este o proba speciala,unde trebuie sa imiti un profesor,si acolo ma voi lega de profu de mate :))) Ar fi un pic aiurea,sa fie 2 probe asemanatoarea,daca sti ce zic . Dar este o idee foarte buna . ;) Mai gandestete la ceva... ;)

pune-l pe cineva sa asculte muzica la casti si sa danseze, iar in sala sa fie alt gen de muzica <ex: ala asculta manele la casti si danseaza pe manele, iar voi ceilalti ascultati vals, dar il vedeti dansand pe manele> ..e caraghios

*> Da,suna chiar bine,doar ca eu va trebuii sa dansez pe manele,si in sala sa mearga vals/rock/house :))) Findca eu sunt ala care va trebuii sa puna in aplicare ideile voastre de aici....sooo...fiti blanzi :)) Este cea mai buna idee de pana acum,chiar ar fi frumos .

Posted

te pricepi la breakdance??? poate un spectacol magic, ventrilocie sau cum s-o fii zicand, tu sau partenera ta (unul vorbeste fara sa miste buzele si celalalt mimieaza, ar fii funny...)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...