Jump to content
Guest shadowplay

Cum sa agati o femeie

Recommended Posts

Posted

Articolul acela este o combinatie intre cateva chestii de bun-simt si Mystery Method.

In primul rand, femeile au cate ceva in comun. Nu le cuceresti pe toate la fel, dar toate raspund pozitiv la anumiti "stimuli" (am baut ceva bere si nu-mi vine in minte alt termen).

In al doilea rand, terminati cu sfaturile de tipul "ramai tu insuti, chair daca dai gres de fiecare data". Dac-ai incercat de 10 ori si n-ai reusit, e timpul sa-ti pui intrebari cu privire la propria persoana.

In al treilea rand, lucrurile astea se-nvata experimentand. Doar ca unii nu vor sa-nvete.

Posted

o duci pe Ghencea...da nu...te uita pe tine si se indragosteste de echipa...pfffffffff #-o

:-j ...nu

defapt fi tu insuti, asta este cel mai bine....hai ca mai merge sa bagi o stramba pe akolo...hai doua :)) ...si faza cu "ramai tu insuti, chair daca dai gres de fiecare data" si cum zice 4 Real dai gres de 10 ori....atunci esti chiar prost :> =))

Posted

=)) frate deja aveti ganduri suicidale cand vedeti ca altu are bani ,x5 , femei si voi nu , schimba reteaua man :<

copilu cred ca ar trebuie sa citesti si sa intelegi in ansamblu.. ma refeream de ce mai traiesc ele, nu ca eu nu as mai avea un scop in viata.. si hai sa-ti zic eu ceva.. pentru mine: ai x5 esti prost.. why? la banii aia sincer mi-as luat un dodge challenger din ala din 73 sau un mitsubishi outlander si mi-as mobila si apartamentul :P.. si cred ca ies in castig.. hai have fun!

le: daca ai ceva de zis da-mi pm..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...