Jump to content
Flogger

Romanian Black Wolfs

Recommended Posts

Posted

Cel mai mult imi place ca vorbeste lumea despre chestii care nu le stie..

Blackwattter este o armata de mercenari platiti in state, formata mostly din puscariasi cu antecedente gen crima sau agresiune fizica grava, care au mana libera in Irak deoarece americanii s-au saturat sa mai piarda soldati

Avem si noi oamenii nostri antrenati special pentru asta...unii dintre ei fosti luptatori in Legiunea Straina ...dar in niciun caz nu se cheama oile negre..cei din filmulet probabil sunt dintr-o unitate antitero ..tot de pe la noi..un pic comstetizati

Aici ai cam busit`o. Blackwater cuprinde soldati care au plecat din fortele speciale americane, nicidecum fosti detinuti. Sunt mercenari da .... dar pana sa`i faci fosti puscariasi mai e cale lunga ;) .

Am sa mai spun odata. Filmuletul asta nu prezinta fortele speciale romanesti ci firma de protectie si paza Blackwolf care are in componenta ca si Blackwater soldati plecati de la SPP SRI si Acvila

Daca vrei sa afli mai multe despre ei click aici

Posted

daca ar fi sa vaneze teroristi pe teritoriul romaniei, ar muri de foame, pt k nu sunt asa de multi incat sa necesite o unitate. :gun:

Daca e de asigurat protectia lu' Becali si a altori mafioti din guvern, sunt buni. :-??

Posted

Aici ai cam busit`o. Blackwater cuprinde soldati care au plecat din fortele speciale americane, nicidecum fosti detinuti. Sunt mercenari da .... dar pana sa`i faci fosti puscariasi mai e cale lunga ;) .

Am sa mai spun odata. Filmuletul asta nu prezinta fortele speciale romanesti ci firma de protectie si paza Blackwolf care are in componenta ca si Blackwater soldati plecati de la SPP SRI si Acvila

Blackwater se orienteaza pe antrenamentele pentru lupte de strada, conflicte interurbane samd. Un SEAL, SAS sau o Bereta Verde se antreneaza ani de zile nu in asemenea centre ci prin Africa si America de Sud ... Cele 2 firme sunt strict servicii private de paza, cu instructori cumparati de la serviciile secrete sau fortele anti tero. Un ex SEAL, SAS sau Bereta Verde nu are voie sa divulge metodele de antrenament, nici macar dupa ce se pensioneaza. Lance are dreptate. :)

P.S.: Spartul caramizilor nu o sa te ajute ever sa supravietuiesti intr-o zona de conflict real.

Posted

Blackwater se orienteaza pe antrenamentele pentru lupte de strada, conflicte interurbane samd. Un SEAL, SAS sau o Bereta Verde se antreneaza ani de zile nu in asemenea centre ci prin Africa si America de Sud ... Cele 2 firme sunt strict servicii private de paza, cu instructori cumparati de la serviciile secrete sau fortele anti tero. Un ex SEAL, SAS sau Bereta Verde nu are voie sa divulge metodele de antrenament, nici macar dupa ce se pensioneaza. Lance are dreptate. :)

P.S.: Spartul caramizilor nu o sa te ajute ever sa supravietuiesti intr-o zona de conflict real.

:)) ... cineva ar trebui sa le spuna si celor de la Discovery ca nu au voie sa divulge metodele de antrenament ale SAS SEAL etc =)) .

Lance nu are dreptate in privinta componentei Blackwater ... astia iau oameni deja formati in lupta. Daca ar lua oameni care au crime sau agresiuni fizice la activ atunci oamenii astia ar avea in jur de 50-60 ani =)) (dupa 20 ani de inchisoare ma indoiesc ca mai sunt buni de ceva ;) )

Posted

Stai tu calm,in inchisoare activitatea principala e trasul de fiare,sunt mai in forma detinutii decat paznicii :)

:)) ... ma refeream la faptul ca la iesirea din inchisoare sunt deja de`o varsta cu bunicul ... scuze ... ma exprimasem gresit #-o :))

Posted

:)) ... cineva ar trebui sa le spuna si celor de la Discovery ca nu au voie sa divulge metodele de antrenament ale SAS SEAL etc =)) .

Ce iti arata tie pe Discovery ii fix vacs, au fost odata ceva documentare despre Legiunea Straina si SEAL. Li se iarta pacatele detinutilor ca sa moara in "lupta".

Posted

sparg caramizi.. si ce? cand vine talibanu peste el cu ce il ajuta asta? se duce si ii dai cu palma in cap si ii crapa coloana? sau arunca cu bolovanu dupa el? cred ca cel mai bine trebuie sa stie sa traga cu arma.. acolo am vazut ca principala activitate e sa arate cat de muste is ei si cum sparg diferite chestii.. eu bat la pariu ca daca se pune oricare din aia cu un desert rat < care nu stie sa sparga caramizi >, romanul nostru o s-o ia rau la scafarlie.. de ce? oricat de bun ai fi tu cu tine, atunci cand trebuie sa tragi in cineva e altfel.. se cam schimba sentimentele..

desert rat== <long range mobility force, acum cadru sas, adica un soldat ce facea parte dintr-un squadron britanic, in al doilea razboi monial>

Posted

Nu mi se pare ceva extraordinar dar faza cu ak'ul a fost buna...

Se spune cei mai bine instruiti soldati ever au fost nemtii, in special Waffen SS si Totenkopf (un fel de Blackwaters), invatati sa supravietuiasca in orice conditii.

No doubt here...

Posted

hai ba ..totusi, asta e video cu care sa faci publicitate la ce se vrea a fi o echipa foarte bine antrenata de soldati ? omg =)))) eu pun pariu ca oricare dintre voi (chiar si fete) cu putin antrenament, este in stare sa sparga acele "caramizi" care numai caramizi nu sunt, sau blocurile alea care par a fi BCA. Cat despre partea cu trasu` cu AK cu o mana, din cunostintele mele it's a big pile of shit. Nush ce AK-uri sunt alea,dar daca vrei sa ai acuratete cu o arma de calibrul unui adevarat AK nu tragi din picioare cu arma intr-o mana, trebuie sa stai in genunchi si s-o tii calumea, ca nu e de gluma cu reculul la arma aia.

Posted

nu este neaparat sa stai 20 de ani la puscarie..daca semnezi un contract si te trimit astia direct in teatrul de razboi ai sa fii uimit ce repede ti se iarta micile abateri

PS Daca te docuemntezi vei afla ca situatia din Irak s-a inflamat de multe ori din cauza acestor asa zisi super eroi din BW care au ucis civili..

Cat despre cei prezentati in film nu sunt decat o gluma buna pe langa Seal sau Grene Berets. Luptele contra gherilelor de strada necesita mult mai mult decat sa dai cu capatana in caramida si sa tragi cu AK ul din picioare

Posted

=)) ... ca sa fii soldat bun nu ai nevoie doar sa stii sa tragi cu o arma...ce naiba frate. Iti trebuie o groaza de antrenament. Trebuie sa stii sa conduci o masina blindata, sa stii sa tragi cu diverse tipuri de armament, sa stii sa folosesti diverse echipamente de comunicatie, sa stii sa te orientezi in spatiu, sa stii sa folosesti o harta, sa ai habar ce e aia latitudine si longitudine.

Ce draq stiu puscariasii despre asta!?

Spartul caramizilor ajuta ... nu numai ca iti intaraste fizicul ... tine si de concentrare. Tipul de la Blackwolf care trage cu AK`ul este fost colonel ® in SPP (este cel care a infiintat BW). Si faptul ca a spart multe caramizi la viata lui il ajuta sa tine arma cum trebuie chiar si cu ditai reculul.

Posted

=)) ... ca sa fii soldat bun nu ai nevoie doar sa stii sa tragi cu o arma...ce naiba frate. Iti trebuie o groaza de antrenament. Trebuie sa stii sa conduci o masina blindata, sa stii sa tragi cu diverse tipuri de armament, sa stii sa folosesti diverse echipamente de comunicatie, sa stii sa te orientezi in spatiu, sa stii sa folosesti o harta, sa ai habar ce e aia latitudine si longitudine.

Ce draq stiu puscariasii despre asta!?

Spartul caramizilor ajuta ... nu numai ca iti intaraste fizicul ... tine si de concentrare. Tipul de la Blackwolf care trage cu AK`ul este fost colonel ® in SPP (este cel care a infiintat BW). Si faptul ca a spart multe caramizi la viata lui il ajuta sa tine arma cum trebuie chiar si cu ditai reculul.

tu nu citesti atent,.nu am zis doar de puscariasi..e vorba si de soldati cu abateri grave de disciplina..majoritatea din Blackwater sunt doar gorile gata de scandal..cred ca stiu ce zic:)

PS legatde colonelul SPP care trage asa ca rambo..te asigur ca sunt oameni mult mai bine instruiti in doemniu..si care nu s-ar lasa filmati pentru nimic in lume..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...