Jump to content
Flogger

Romanian Black Wolfs

Recommended Posts

Posted

nu sunt cine stie ce...

sa faca seria de exercitii se antreneaza mult. important e sa stie ca sa faca cand sunt in fata cu inamicul.

sa spargi caramizi e simplu. daca o spargi pe prima se sparg toate datorita spatiului dintre ele. daca ar fi fost una peste alta fara spatiu nu s-ar putea sparge.

ce mi-a placut a fost cand a tras ala cu arma in tiglele tinute de ala. totusi nu a avut viteza.

Posted

@Black Wolfs -au spart aia la caramizi :)) -sunt buni -[ce emotii cred ca aveau aia care tineau placi intre picioare (cand a tras cu arma) si la cap]

@Blackwater aia in state au fonduri,si permit multe chestii -munitie etc

Oricum sunt tari si cei de la Black Wolfs -n`as vrea sa vina unu din aia la mine acasa sa ma caute :)))

Posted

dupa sunetul sticlos pe care il faceau "caramizile" alea tind sa cred ca numai caramizi nu erau, ci ceva imitatii de tigla...anyway, suntem chiar buni la spart chestii cu capu si mana, si la tras in papusi :>

Posted

nu sunt cine stie ce...

sa faca seria de exercitii se antreneaza mult. important e sa stie ca sa faca cand sunt in fata cu inamicul.

sa spargi caramizi e simplu. daca o spargi pe prima se sparg toate datorita spatiului dintre ele. daca ar fi fost una peste alta fara spatiu nu s-ar putea sparge.

ce mi-a placut a fost cand a tras ala cu arma in tiglele tinute de ala. totusi nu a avut viteza.

Corect, totul corect :)

dupa sunetul sticlos pe care il faceau "caramizile" alea tind sa cred ca numai caramizi nu erau, ci ceva imitatii de tigla...anyway, suntem chiar buni la spart chestii cu capu si mana, si la tras in papusi :>

De obicei tiglele folosite la demonstratii sunt tigle vechi, de cel putin 10 ani,care sunt mai putrede si se sparg mult mai usor decat niste tigle noi noutze :) La lemn iara, cel mai bun lemn e cel care are dungile alea interioare, drepte. Dai la mijloc si se rupe usor :)

Asa faceam si noi la demonstratiile de karate care le aveam prin orash si nu numai :D

Posted

Nu m-a impresionat foarte mult faptul ca sparg caramizi sau tigle sau ce-or fi alea.

Dar cand vezi pe cineva ca trage cu o mana cu AK-47 sau AK-74 n-ai cum sa nu ramai impresionat.

Si trasul la tinta,trebuie sa ai sange rece cand tragi,dar si cand tii o tigla :D

Posted

Corect, totul corect :)

De obicei tiglele folosite la demonstratii sunt tigle vechi, de cel putin 10 ani,care sunt mai putrede si se sparg mult mai usor decat niste tigle noi noutze :) La lemn iara, cel mai bun lemn e cel care are dungile alea interioare, drepte. Dai la mijloc si se rupe usor :)

Asa faceam si noi la demonstratiile de karate care le aveam prin orash si nu numai :D

Tiglele alea doar ce le atingeau si :| erau sfaramate /la partea a 2-a cred ca erau bucati de BCA :-? nu cred ca lemne.Alea se sparg mai usor :)

tragi cu ak-ul cu o mana, important e sa si nimeresti ceva cu el :)

Pai faza cand tragea cu ak cu o mana parea desprinsa din filmele cu Rambo -Trage cu ditamai arma cu o mana si ciuruie o armata :-? nu stiu ce precizie ai cu o singura mana [ cu o arma de calibru acela ]

Posted

sa tragi ceva cu ak-ul dintr-o mana e ceva, si cred sincer ca nimerea exact unde trebuia, daca ati observat cel putin la tipul care tragea in hala, nici nu se misca,reculul era ca si inexistent.

Posted

tragi cu ak-ul cu o mana, important e sa si nimeresti ceva cu el :)

Evident :D

Dar au fost cazuri in care niste nepriceputi sa le zic asa,au vrut sa fie in centru atentiei,incercand sa traga cu o mana AK'ul si se pare ca le-a venit direct in fata arma...

Treaba e in felul urmator,daca doamne fereste,intr-o misiune se ranesc la unul dintre brate,si au o arma de calibru puternic,toti trebuie sa stie sa traga cu o singura mana.

Posted

Un mare fake.

Frate nu e nici un fake. Singur unele chestii sunt un pic ajutatoare (cum ar fi tigla mai veche)

Apropo ... BCA`ul se sparge foarte greu.

In filmulet s`a tras cu munitie de razboi.

Ca si fapt divers ... antrenamentele de la trupele antitero SRI cuprind trageri cu munitie de razboi intr`o placa de otel de 25cm pe 25 cm tinuta de un coleg in zona pieptului. Deci acolo nu ai posibilitatea sa ratezi. Si cum am mai spus ... marea majoritate a luptatorilor din BlackWolf provin din SPP, SRI si Acvila

Posted

Cel mai mult imi place ca vorbeste lumea despre chestii care nu le stie..

Blackwattter este o armata de mercenari platiti in state, formata mostly din puscariasi cu antecedente gen crima sau agresiune fizica grava, care au mana libera in Irak deoarece americanii s-au saturat sa mai piarda soldati

Avem si noi oamenii nostri antrenati special pentru asta...unii dintre ei fosti luptatori in Legiunea Straina ...dar in niciun caz nu se cheama oile negre..cei din filmulet probabil sunt dintr-o unitate antitero ..tot de pe la noi..un pic comstetizati

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...