Lucian Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 sut in orangebobarnac in cosmotepalma in vodafone
eleodor Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Terminati ma ! Ce aveti cu bietu copil ? :) Sincer Angel , imi pare rau pentru drama care o traiesti zi de zii , asa ca te voi ajuta eu , de la om la om. Da-mi add pe IDul de messanger :need4speed2see . (2see ptr ca eram mai chior la scoala si ma bateau aia de a 12a ). Te astept cu bratele deschise ! Ai dreptate iti transfer eu daca vrei add la rek01|@yahoo.com ,si o sa iti transfer,nu glumesc :)
Anthyc Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 nu e prea inspirata faza iti dam toti cate 1 euro si te faci de bani PS: tare semnatura "ca cand..."
Lucian Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ai dreptateiti transfer eu daca vreiadd la rek01|@yahoo.com ,si o sa iti transfer,nu glumesc :)+ altii care au citit si i-au dat add pe mess, fara sa dea reply. ciung furacios :(
Fane Spoitoru Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 bai nu mai faceti misto de oameni si eu am fost o data disperat dupa 1 $ pe telefon incat am cerut la toata lista ms lu money si sefu bancii :wub: :D @acu am abonament :D
IoNutzZ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 bai nu mai faceti misto de oameni si eu am fost o data disperat dupa 1 $ pe telefon incat am cerut la toata lista ms lu money si sefu bancii :wub: :D @acu am abonament :D Da fane dar pe unii din lista ta ii cunosteai uite el nu cunoaste pe nimeni nasol nu ?
Fane Spoitoru Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 eh lasa ii cunosc dp mes nu in realitate :D
Agr3siv Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Daca are nevoie de ajutor cineva pe strada si nu-l cunosti, nu-l ajuti. Asa este ionutzz? Nu vreti sa-l ajutati, nu mai postati ma baieti. Sunteti voi mai "smecheri" daca faceti misto de el?Foarte bravo pentru cei care l-au ajutat.
sylv Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ^ word . astia care a-ti postat aiurea sunteti magari
Lucian Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Daca are nevoie de ajutor cineva pe strada si nu-l cunosti, nu-l ajuti. Asa este ionutzz? Nu vreti sa-l ajutati, nu mai postati ma baieti. Sunteti voi mai "smecheri" daca faceti misto de el?Foarte bravo pentru cei care l-au ajutat.il ajut, dar faza cu "da-mi si mie 1$ credit ca nu stiu ce" e veche de cand lumea^ word . astia care a-ti postat aiurea sunteti magarims, si tu esti o scroafa :*
sylv Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 te las sa mi-o atingi.sal lance poti sa-mi dai warn :D
Lancelot Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 i wil help u mister iti dau add in rec Byn?