Jump to content
Guest AnGeL_NeOn2

face cineva un gest frumos ?

Recommended Posts

Guest AnGeL_NeOn2
Posted

salutare imi trimite cineva 1 euro credit pe orange pentru ca poimaine imi expira cartela si mama nu vrea sa-mi cumpere o cartela de reincarcare, macarsa mai prelungesc termenl pana ce o conving . daca cineva accepta nr de telefon vi-l zic pe pm sau pe p_alin_m@yahoo.com

Multumesc anticipat

va raman recunoscator

Guest AnGeL_NeOn2
Posted

eu vreau mai mult sa-mi prelungesc durata de gratie

nu imi e de acel euro deoarece am 7 euro dar nu ii pot folosi

cat despre prieteni eu defiecare data i-am sunat dar akuma cand nu mai pot gata m-au abandonat sa nu mai vorbim de colegi de clasa care nu imi sunt alauri deoarece eu sunt mai schiop si sunt cam discriminat la noi in scoala

eu sunt putin mai diferit decat ceilalti copii

Posted

eu vreau mai mult sa-mi prelungesc durata de gratie

nu imi e de acel euro deoarece am 7 euro dar nu ii pot folosi

cat despre prieteni eu defiecare data i-am sunat dar akuma cand nu mai pot gata m-au abandonat sa nu mai vorbim de colegi de clasa care nu imi sunt alauri deoarece eu sunt mai schiop si sunt cam discriminat la noi in scoala

chiar ca esti diferit, tu esti bun de "hakar" ca ai vrajeala, nu vii in valcea?

Posted

chiar ca esti diferit, tu esti bun de "hakar" ca ai vrajeala, nu vii in valcea?

du te ma :| Nu ar face fatza :whistle:

NU veni ma in valcea :))

Poti sa le zici ca daca iti vor da acum un euro , le vei da 2 euro, atunci cand o convingi pe mama ta sa ti ia cartela :) sau ceva de genu :P

Mai incearca la prieteni tai :)

Posted

xD lol ce poveste... daca chiar e pe bune, desi nu pare, nu-ti fa iluzii... nu se risca nimeni, poate fi tzeapa... nu esti primul si nici ultimul care face dinastea...

vorbeste cu vRazvan, poate face o sectiune pt. gesturi caritabile :P

Posted

Terminati ma ! Ce aveti cu bietu copil ? :)

Sincer Angel , imi pare rau pentru drama care o traiesti zi de zii , asa ca te voi ajuta eu , de la om la om.

Da-mi add pe IDul de messanger :need4speed2see . (2see ptr ca eram mai chior la scoala si ma bateau aia de a 12a :| ).

Te astept cu bratele deschise !

Guest AnGeL_NeOn2
Posted

mda atata stiu romani sa arete cu degetul , sa rada , sa discrimineze oameni ,credeti ca nu m-am saturat sa rada lumea de mine

lasatio balta puteti inchide topicul si gata m-am saturat , am crezut ca asta e locul unde nu te rade imeni dar vad ca toata lumea numa rade [daca s-ar pune ei in situatia asta ........] gata am terminat cine vrea p_alin_m@yahoo.com si mai vorbim

Posted

credeti ca nu m-am saturat sa rada lumea de mine

nu

eu nu rad domne de tine, dar asta se vede ca e vrajeala pura. cica esti ciung, diferit ( prost? ), rade lumea de tine la scoala din cauza asta, doar tu iti suni prietenii care te-au abandonat si nu iti cumpara maica-ta cartela asa ca ceri de la noi sa iti prelungeasca durata ( 1 euro iti prelungeste doar cu o zi din cate stiu eu ). vii la mine sa stam pe intuneric?

ti-ai pus si sig in concordanta cu viata ta trista? ca cand te-am vazut zau am inceput sa rad

Guest AnGeL_NeOn2
Posted

1 euro 7 zile deajuns sa o conving pe mama

Posted

sunt 111.520 useri pe linkmania. Daca iti trimite fiecare 1 euro ... :yum: :-?

valeu 111.520 de euro oare o merge scosi din telefon ? =))

Guest AnGeL_NeOn2
Posted

inchideti mai topicul asta :offtopic::offtopic::offtopic::closed::closed: :ceuameni:

si sut in orange daka va intereseaza

Posted

mda atata stiu romani sa arete cu degetul , sa rada , sa discrimineze oameni

stiu sa si cerseasca si sa vrajeasca lumea...

deoarece eu sunt mai schiop si sunt cam discriminat la noi in scoala

ESTI CUMAVA VRUN "ROMAN" NEGRU????????

vrajeala proasta, puteai sa ceri si fara sa te umilesti...puteai sa ceri sa se inchida topicu si fara sa faci TOATA ROMANIA "nesimtita"

vorbesti cu tovarasi la telefon pe urma oamenilor cu suflet bun...NU II DATI FRATILOR....ca nu merita,1 euro de la ala de la ala si uite asa strange "cocalarus rectus" euro pe cartela.....

ai luato pe aia ca esti cinung si astea...hai frate dute si fa rost de 300 de mii si fi mandru de tine..nu te mai da ciung si discriminat...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...