RAPTURE- Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 A luat el foc ferrari (nu mai stiu exact cazul, dar stiu sigur ca masina era aproape noua si ferrari ) ... loganul de ce n-ar lua ? LE: uite ca n-am citit cu atentie posturile precedente, ca observam ^^ ... in fine ...
frankie Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 da, dar cand iti ia foc ferrariul din motive tehnice si nu din vina ta, sa fii sigur ca a2a zi te trezesti cu alt ferrari la usa ;)
The^Iceman Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 A luat el foc ferrari (nu mai stiu exact cazul, dar stiu sigur ca masina era aproape noua si ferrari ) ... loganul de ce n-ar lua ? LE: uite ca n-am citit cu atentie posturile precedente, ca observam ^^ ... in fine ... din cate imi aduc aminte a luat foc si in romania unul si era al unui fotbalist(gabi popescu),pe autostrada. cat despre logan,el are geam sau ce? :) pacat pt proprietar.totusi e o masina destul de buna loganul
Anthyc Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 inca o data se observa calitatea desavarsita a acestor masini legendare nu mai spune loganul chiar e vai de mama lui? nu e singura masina care a luat foc din senin <_<
Stalk3r Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Cheloo, ai permis ? Cate masini ai condus la viata ta daca il ai ?:)Stii ce e amuzant, ca romanii critica masina, pe cand strainii chiar o lauda.Trist..atata stie poporu , sa isi bata joc de romania ca ce vai shamar e .. dar defapt ei is vaishamar pt ca ei o fac sa fie asa ..
uMix Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 vreun scurt circuit la motor, nu e din cauza ca masina e "DACIE" ... multe masini au luat foc in mers ... acuma situatia lui nu e prea buna ca trebuie sa se plimbe de colo-colo ca sa isi scoata paguba :(0_o am citit eu bine motorul e pe partea stanga din spate ?Partea din spate-stânga a maşinii a luat foc pur şi simplu, fără ca şoferul să fi făcut ceva.
Denzel_Lsd Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 da, dar cand iti ia foc ferrariul din motive tehnice si nu din vina ta, sa fii sigur ca a2a zi te trezesti cu alt ferrari la usaasta crezi tu...gabi popescu sa judecat cu cei de la ferrari o gramada pe subiectu asta...si nu a obtinut vreo masina noua!!
Carp Angler Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 a mai fost o expertiza NEGATA de cei de la Renault si anume ca multi posesori de logan au probleme cu declansarea Airbagului :) chestia cu luatu foc din senin , nu e prima masina care patestesunt si braduri mai mari ca Dacia care patesc asta
C@mPionuL Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Banuiesc ca a fost vorba de un scrut circuit .Oricum nu doar la dacii se pot intampla astfel de cazuri . #-o
uMix Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Banuiesc ca a fost vorba de un scrut circuit . Oricum nu doar la dacii se pot intampla astfel de cazuri . #-o in spate scurt "circuit" ? O_O da ce logan mai e si asta ... are circuite peste tot si .... citat CITAt (Anthyc @ Sep 27 2008, 15:23) * vreun scurt circuit la motor, nu e din cauza ca masina e "DACIE" ... multe masini au luat foc in mers ... acuma situatia lui nu e prea buna ca trebuie sa se plimbe de colo-colo ca sa isi scoata paguba 0_o am citit eu bine motorul e pe partea stanga din spate ? Partea din spate-stânga a maşinii a luat foc pur şi simplu, fără ca şoferul să fi făcut ceva. :crazy: :crazy: :crazy:
Anthyc Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 0_o am citit eu bine motorul e pe partea stanga din spate ?Partea din spate-stânga a maşinii a luat foc pur şi simplu, fără ca şoferul să fi făcut ceva.<_< nu am citit tot <_< daca tot stii sa comentezi si te dai mare destept spune tu care e cauza <_<
Defenders-Cs Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Au luat foc "n" masini , nu numai dacia , cand auzi pe unii , "dacie e tot dacie" #-o O explicatie nu cred ca o poate da nimeni, nici macar cei care au proiectat masina, pararea mea