Jump to content
[Leonard]

Maşină de România. Un Logan a luat foc pe şosea, din senin

Recommended Posts

Posted

A luat el foc ferrari (nu mai stiu exact cazul, dar stiu sigur ca masina era aproape noua si ferrari :)) ) ... loganul de ce n-ar lua ?

LE: uite ca n-am citit cu atentie posturile precedente, ca observam ^^ ... in fine ...

Posted

A luat el foc ferrari (nu mai stiu exact cazul, dar stiu sigur ca masina era aproape noua si ferrari :)) ) ... loganul de ce n-ar lua ?

LE: uite ca n-am citit cu atentie posturile precedente, ca observam ^^ ... in fine ...

din cate imi aduc aminte a luat foc si in romania unul si era al unui fotbalist(gabi popescu),pe autostrada.

cat despre logan,el are geam sau ce? :) pacat pt proprietar.totusi e o masina destul de buna loganul

Posted

inca o data se observa calitatea desavarsita a acestor masini legendare

nu mai spune :| loganul chiar e vai de mama lui? nu e singura masina care a luat foc din senin <_<

Posted

Cheloo, ai permis ? Cate masini ai condus la viata ta daca il ai ?:)

Stii ce e amuzant, ca romanii critica masina, pe cand strainii chiar o lauda.

Trist..

atata stie poporu , sa isi bata joc de romania ca ce vai shamar e .. dar defapt ei is vaishamar pt ca ei o fac sa fie asa ..

Posted

vreun scurt circuit la motor, nu e din cauza ca masina e "DACIE" ... multe masini au luat foc in mers ...

acuma situatia lui nu e prea buna ca trebuie sa se plimbe de colo-colo ca sa isi scoata paguba :(

0_o am citit eu bine motorul e pe partea stanga din spate ?

Partea din spate-stânga a maşinii a luat foc pur şi simplu, fără ca şoferul să fi făcut ceva.

Posted

da, dar cand iti ia foc ferrariul din motive tehnice si nu din vina ta, sa fii sigur ca a2a zi te trezesti cu alt ferrari la usa

asta crezi tu...gabi popescu sa judecat cu cei de la ferrari o gramada pe subiectu asta...si nu a obtinut vreo masina noua!!

Posted

a mai fost o expertiza NEGATA de cei de la Renault si anume ca multi posesori de logan au probleme cu declansarea Airbagului :)

chestia cu luatu foc din senin , nu e prima masina care pateste

sunt si braduri mai mari ca Dacia care patesc asta

Posted

Banuiesc ca a fost vorba de un scrut circuit .

Oricum nu doar la dacii se pot intampla astfel de cazuri . #-o

in spate scurt "circuit" ? O_O

da ce logan mai e si asta ... are circuite peste tot

si ....

citat =))

CITAt (Anthyc @ Sep 27 2008, 15:23) *

vreun scurt circuit la motor, nu e din cauza ca masina e "DACIE" ... multe masini au luat foc in mers ...

acuma situatia lui nu e prea buna ca trebuie sa se plimbe de colo-colo ca sa isi scoata paguba

Partea din spate-stânga a maşinii a luat foc pur şi simplu, fără ca şoferul să fi făcut ceva.

:crazy: :crazy: :crazy:

Posted

<_< nu am citit tot <_< daca tot stii sa comentezi si te dai mare destept spune tu care e cauza <_<

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...