DuR@nG0_* Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 aseara s-a dus la cer o fata pe nume ioana...id ei este ioana_crazy2008 a fost iubita de toata lumea dar aseara a avut un accident grav si nu a mai putut scapa cu viata...familia ei ia semnat un contract cu yahoo...si primeste 1 cent pt fiecare mass dat mai departe...te rog da mai departe dak ai inima de crestin multumesc...l-am primit si eu Priviti si voi cat de tampita poate sa fie lumea :crazy:
Laur3nTyu Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 nu stiu ce intelegi tu prin mass "spart" .. nu am mai auzit expresia asta pana acum.. dar .. uite unul comic( asa il vede domnisoara ) :"a fost o data o c***a.....acum sunt toate... [ma scuzati de mass dar trebuia sa`l dau ]"
IoNutzZ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Eu mai nou primesc poezii / bancuri si chestii despre donatii -unele sunt adevarate [cred] -Cu accidente /donatii sange :)
m1r0kU Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 lol akm ai primit si u un mass idiot ? primesc tampenii din astea de vreo 2 ani
bga Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Aku deabea ti-ai dat seama ca este tampita lumea?Nush cum va fi peste 5 ani ce mass mai inventeaza astia :-j
CryNow Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 "a fost o data o c***a.....acum sunt toate... [ma scuzati de mass dar trebuia sa`l dau ]"BWHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA prea tare frate, si prea adevarat, ahahahahahhahaha
CSMASTER213 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Trimite acest mass la toti din lista si apasa F4 apoi iti va aparea iubirea vietii tale pe ecran daca nu vei muri in doua zile Ce cretini pot fi unii