RAPTURE- Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Holy Motherfucking Crap!!!!!!111!1 Stiam ca suntem mici, dar nici chiar asa! #-o Si cum Calea Lactee ar fi doar una din sute de miliarde de galaxii, sa zici ca suntem singuri in Univers e cea mai mare prostie spusa vreodata. Ce naiba ma? Planeta noastra e asa de mica incat daca universul ar fi o celula, nici cu cel mai performant microscop nu ne-ar vedea careva. :blink: Majoritatea celulelor pot fi vazute numai la microscop, putine fiind acelea care se vad cu ochiu` liber (cea mai mare celula este fibra musculara neteda la uterul gravid -12 cm), deci .... comparatia universului cu o celula nu este cea mai fericita ... Pe mine nu prea ma intereseaza daca exista sau nu viata, conditii favorabile pt a ne dezvolta sau ce mai gandesc unii care se gandesc sa migreze spre alte planete. Cum spunea si cineva mai sus e cam imposibil sa crezi ca intr-un univers atat de mare suntem singuri, dar sunt sigur ca in viata asta nu o sa mi se ofere posibilitatea de a face o plimbare pe Neptun.
Guest smiley_real92 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 suntem mici a dracu ..trebuie sa mai existe viata .
bunny Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Soare = numele propriu al Stelei din sistemu nostru solarCorpul ceresc in sine se numeste = STEAa spune "Am vazut 2 sori" = incorect, e echivalent cu a spune "Am vazut 7 Basesci pe strada"(singular- Basescu)Trebuie sa gasim o planeta similara cu a noastra ca sa putem sa traim/respiram pe ea. Ca planete care suporta viata in general or fi multe dar omul nu poate trai pe ele ca nu e adaptatHello mister wiseguy. Esti sigur ca acest cuvant soare nu are plural? :-? Exemplu din literatura romana: "Planeta celor doi sori" de Horia Arama. Cand ai definit soarele, ai scris in dreptul lui, numele propriu al Stelei din sistemu nostru solar, deci l-ai asemanat cu o simpla stea. Intr-adevar este o stea, dar nu se compara cu micile corpuri ceresti ce le vedem noaptea si ne belim ochii in cer cautand Luceafarul sau Carul Mic.ps: Singura planeta cu atmosfera este Terra, fiind si unica planeta cunoscuta in univers pe care exista viata. Avand in vedere pozele primului reply, presupun ca teoria cade. :)
darth_sirus Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Nu ma lua pe mine cu literatura cu titluri inventate de romani ca multe dintre ele sunt gresite din mai multe puncte de vedere. Eu vorbesc de stiinta nu de poezii Cuvantu stea are 2 intelesuri - Stea ca corp ceresc ce e formata din gaze si arde - "stea" vazuta pe cer noaptea (mica, stralucind)Soare = Romania = America = nume propriuTu privesti din perspectiva Pamantului si te uiti pe cer si vezi "stele", dar ele pot fi si planete si stele din alte galaxii, dar asta nu e valabil in afara Pamantului
Carp Angler Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 @musthyzzmersi am 2 puncte in + la geografie ca le'am dus la scoala ^_^
musthyzz Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 @musthyzzmersi am 2 puncte in + la geografie ca le'am dus la scoala ^_^ :clap: Felicitari .