Jump to content
musthyzz

Cat de "mari" suntem defapt.

Recommended Posts

Posted

Deci va dati seama ce creaturi uriase ar trebui sa traiasca pe celelalte planete , nu din galaxia noastra

Nu neaparat uriase, dar muuult mai multi ET :>

frumoasa comparatie btw, arata Soarele (care e mai mare de n-spe mii de ori mai mare ca Terra) e doar un granula de nisip de pe o plaja, de Pamant nici nu mai zic :P

Posted

Am mai vazut odata pozele, dar doar primele 2. Cel mai tare toopic! Bravo.

Posted

Terra e cea mai bogata in resurse naturale

Eu stiu... mai gandeste putin :) . Oare cine stie cate , sau ce fel de resurse au planetele aflate la Tz ani lumina de noi. Poate unele nici nu fac parte din tabelul lui M sau au niste proprietati "uimitoare".

Posted

Ok, so now we are really really small ( never thought that we were that small :blink:)

Toata lumea se vaita ca intr`o buna zi va exploda Soarele .. cum se va manifesta lumea daca ar exploda soarele ala gigantic?

Posted

ft tare topicul :cool2: ......

PS: ce mici suntem pe langa Soare =)) :rofl2:

Soarele pe langa VV Cephei -_- Minuscul OMG ! :))

PS: Terra ii cat 1 atom pe langa VV Cephei :)) .

Posted

Interesant topicul...OMG suntem aproape invizibili.... :))... :lol:

Posted

Si dupa ce ma uit inca o data la pozele astea ma intreb cum pot altii sa creada ca suntem singuri in Univers :) si mai ales sa creada ca "o fiinta superioara a creat toate astea" ( trebuie sa fi avut o imaginatie bogata ). ;)

Posted

Foarte interesante pozele :clap: . Chiar ca suntem foarte mici :-s. Deci daca noi suntem asa mici si celelalte planete sunt asa mare,inseamna ca si "pe" ele pot exista vietati.

Posted

Si dupa ce ma uit inca o data la pozele astea ma intreb cum pot altii sa creada ca suntem singuri in Univers :) si mai ales sa creada ca "o fiinta superioara a creat toate astea" ( trebuie sa fi avut o imaginatie bogata ). ;)

Hi evribadi,

La treaba cu creatul, prea multe ipoteze, idei , papers , movies, ... :| .

Mici .. da .. foarte mici .

Fatboy rulz, Badea rulz .

Ciux la voi

Foarte interesante pozele :clap: . Chiar ca suntem foarte mici :-s. Deci daca noi suntem asa mici si celelalte planete sunt asa mare,inseamna ca si "pe" ele pot exista vietati.

hh, eu vad altfel, sa zicem ca in afara sunt peste 200 de canale TV si noi , pe timpu lu raposatu aveam voie numai la tvr sa ne uitam, DECI DOAR UNUL ... si ala cu restrictii si la 8 se-nchidea CU TOTUL .

ciux

Posted

Exact...si revista descopera ar trebui sa puna si ei site-ul de unde defapt provin imaginile postate de mine. Deci suntem chit. La o adica , asta e important ? Chiar cautam motive in orice ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...