Jump to content
musthyzz

Cat de "mari" suntem defapt.

Recommended Posts

Posted

Tot am vazut topicuri de genul exista sau nu extraterestri , viata pe alta planete samd.Vreau sa va prezint - comparativ - "cat de mari" suntem .

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Suntem doar un "punct" albastru.

Posted

Foarte tare topicul ,sincer nu stiam ca sunt chiar asa de mari dif intre noi si unele planete din galaxia noastra.

Prima data cand am vazut a doua poza cu jupiter am zis omg cat de mare e difererenta..dupa cand am vazut soarele :|

Posted

Cea mai buna dovada ca exista viata undeva in univers!!

Noi suntem total nesemnificativi pentru tot ceea ce exista acolo in afara.Suntem un pixel dintrun pixel ..poate nici atat :)

Posted

WOOO :o :o asa mici suntem? :o omg dc nu ne mutam pe pistol star :)

daca tu poti respira gaz si rezisti la o temperatura de 5.800-6.000 *C atunci ne mutam

ON : interesanta chestie, nici eu nu credeam ca suntem asa mici...

Ce mi s-a parut ciudat e aspectul lui Jupiter si Saturn, parca ar fi un sol stratificat... oare din ce cauza?

Posted

moa.... ce micutzi suntem.... dak pe pamant nu prea avem loc pe ala cel mai mare VV Chepei kred toti oameni de pe planeta am ocupa cam.... 1 km pe vv chepei.... thoamne ce boraci sutnem ca niste furnici

Posted

Interesante pozele. :)

Norocul nostru ca suntem mici, si nu se observa nimeni. :D Ca de s-ar intampla, poate vin gigantii dupa alte planete si ne domina lumea. :despair:

Oh well, dar ei n-au eroi ca noi, powerpuff will save the day \m/

Posted

Noi suntem un fel de quark in univers. Si inca nu stim tot... poate chiar nici pe sfert din cate exista.

Sfert? E mult prea mult spus. Facand o asemanare intre dimensiunea planetei noastre si restu planetelor, cam atatea cunostinte detinem si noi, minuscule.

Posted

Maiculita ... :crazy:

LE:

Ce mici suntem :-O In momentu de fata ne`ar trebui o planeta mai mare cam cat Saturn [bine...sa gasim aceleasi resurse ] cu mai multe resurse decat Terra :D

ce-ti veni ma?

"Vorbesti" sa te afli in treaba ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...