Jump to content
m1r0kU

ma puteti ajuta si pe mine la Yahoo ?

Recommended Posts

Posted

salut.... nu prea ma pricep la yahoo messenger .... miam reinstalat windowsul si miam bagat un program Mozilla Firefox kred k ati auzit de el ... si la yahoo cand vb cu cnv si imi trimite un link si dau click pe el il deschide in Internet Explorer .... cum fac sa mil deschida in Mozila ? va rog ajutatima

Posted

nu pot sa fac ce zice acolo... alt ajutor ?? deci intru in start control panel si nu mai stiu ce sa fac ma blochez k nu gasesc ala cu default program

Posted

Mai e o chestie..cand instalezi Yahoo Messenger ai undeva niste casute bifate....zice ca yahoo sa foloseasca browserul actual ...trebuie bifata casuta -reinstaleaza yahoo si citeste acolo - Asta e problema ta :)

Posted

Ce e asa mare filosofie?

Daca ai xp, intrii in control panle la add/remove programs si ai acolo un buton cu set default programs & access (sau ceva in genul <<nu mai folosesc xp de jumatate de an>>). Intrii la custom si selectezi browserul care vrei.

Posted

Ce e asa mare filosofie?

Daca ai xp, intrii in control panle la add/remove programs si ai acolo un buton cu set default programs & access (sau ceva in genul <<nu mai folosesc xp de jumatate de an>>). Intrii la custom si selectezi browserul care vrei.

Lol,mi-a mers asa,ms mult :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...