bga Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 STIATI CA....* Oamenii nu isi pot linge coatele.* Un crocodil nu poate scoate limba.* Inima unei crevete este " gazduita " in cap.* Un studiu asupra 200 000 struti, timp de mai bine de 80 ani, nu aratanici un caz unde s-ar fi vazut vreun strut ascuns cu capul in nisip.* Porcii nu sunt capabili fizic sa priveasca cerul.* Mai mult de 50% persoane, din lumea intreaga, n-au dat niciodata si nicinu au primit vreodata apeluri telefonice.* Daca stranutati prea tare, va puteti rupe o coasta.* Daca incercati sa va retineti un stranut, puteti cauza spargerea unei venein creier sau in ceafa si sa muriti.* Daca, din forta, tineti ochii deschisi in timp ce stranutati, ar putea saiasa din orbite.* Sobolanii se inmultesc atat de repede incat in 18 luni, un cuplu desobolani poate avea mai mult de un milion de descendenti.* Bricheta a fost inventata inaintea chibriturilor.* 35% din cei care se folosesc de anunturile matrimoniale sunt dejacasatoriti.* In lumea intreaga, 23% din problemele aparatelor xerox sunt cauzate decatre cei care se aseaza pe aparat pentru a-si fotografia posteriorul.* Pe durata medie de viata, o persoana care doarme poate inghiti 70 insecte si 10paianjeni.* Ca si amprentele digitale, amprenta limbii este diferita la fiecare persoana.Poate asa mai invatati si voi ceva si nu dormiti cu gura deschisa si nu incercati sa nu stranutati :D
IoNutzZ Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 STIATI CA.... * Oamenii nu isi pot linge coatele. Arata la discovery ca se poate -Unele persoane care sunt mai flexibile si au limba mare pot PS: Am auzit ca daca iti vine sa stranuti,sa tusesti si si sa sughiti in acelasi timp poti sa mori
Equilibrium Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 * Pe durata medie de viata, o persoana care doarme poate inghiti 70 insecte si 10paianjeni. Ms, eu am un fel de fobie pt paianjeni , la noapte imi lipesc banda adeziva pe bot
Domino628 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 * Daca stranutati prea tare, va puteti rupe o coasta.* Daca incercati sa va retineti un stranut, puteti cauza spargerea unei venein creier sau in ceafa si sa muriti.* Daca, din forta, tineti ochii deschisi in timp ce stranutati, ar putea saiasa din orbite.Oh lol :blink: si eu cam retin stranuturile in special in locurile publice :dooh:
Laur3nTyu Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 STIATI CA.... * Sobolanii se inmultesc atat de repede incat in 18 luni, un cuplu de sobolani poate avea mai mult de un milion de descendenti. asta e de luat exemplu pe viitor ))))))
Guest stelis Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 chiar inghit 10 paianjeni in toata viata :( :( si mie mi o frica de paianjeni chiar si sai omor si aia cu stranutatu ii adevarata ca de exemplu daca iti vine sa stranuti si ti mai mult si dupaia stranuti simti o durereeeeeeee........ daca nu ti se intampla sa mori :))dupa cum scrie ca daca ti stranutul iti dai duhul :crazy: :crazy2: :rofl2:
DuR@nG0_* Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Unii oameni isi pot linge cotul :) :crazy:
bga Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Unii oameni isi pot linge cotul :) :crazy: Aia nu se mai numesc oameni ..