Jump to content
nuke_cain

MTV Romania dupa achizitionarea de catre Pro TV

Recommended Posts

Posted

deci ala de la Ouch Paul l-as bate pana ii intra ochelarii aia in ochi, cea mai nasoala emisiune, nare nici un haz cica Ali G yeah right

Posted

MTV England...acela care era difuzat inainte sa apara MTV Romania era super bun..nu ma mai uit de mult la MTV Romania ..cand ii vad p-aia cu degetul mare de a maini in buzunar cand prezinta stirile schimb postul :)) ...muzica f multa romaneasca ..de proasta calitate....

Posted

Ali G :))... auzi,eu nici pe Ali G "originalul" nu il urmaream cand era la Piss TV daramite pe scheletu asta de Paul la "MTV OUCH"... :banghead: Dupa cum ziceam si eu ma voi angaja la Pimp my Ride made in RO,cu prietenii nostrii,romii de la periferia orasului,care isi repara carutzele trase de cai.Sa vezi atunci Coane Sarbule audientza."I pimp my mancatzash ride,I MTV!"

Posted

Buna tuturor.Am deschis acest topic pentru a va cere parerea in legatura cu "noul" MTV odata cu integrarea sa recenta in trustul MediaPro.Personal cred ca e naspa,mult mai naspa decat era pe vremuri.Voi ce ziceti?

lol =)) penal ....... cum sa cumpere ProTV ..... MTV ? :blink:

Posted

vezi? :> apropo de wrestling pe mtv:poate pe sarbu il tuna sa faca un tna romanesc.ar fi tare sa ovedem pe "diva" noastra Andreea Marin una la una cu Raduleasca :> .Normal,la MTV...doamneeee

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...