Raul Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 deci ala de la Ouch Paul l-as bate pana ii intra ochelarii aia in ochi, cea mai nasoala emisiune, nare nici un haz cica Ali G yeah right
andrei.preda Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 the mtv sucks! cum sa bagi ma wrestling pe mtv...aiurea
Luci Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 mie imi place muzica care o dau dupa 1...ma pot culca linistit pe ea :)
zetulescu Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 MTV England...acela care era difuzat inainte sa apara MTV Romania era super bun..nu ma mai uit de mult la MTV Romania ..cand ii vad p-aia cu degetul mare de a maini in buzunar cand prezinta stirile schimb postul ...muzica f multa romaneasca ..de proasta calitate....
nuke_cain Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Ali G ... auzi,eu nici pe Ali G "originalul" nu il urmaream cand era la Piss TV daramite pe scheletu asta de Paul la "MTV OUCH"... Dupa cum ziceam si eu ma voi angaja la Pimp my Ride made in RO,cu prietenii nostrii,romii de la periferia orasului,care isi repara carutzele trase de cai.Sa vezi atunci Coane Sarbule audientza."I pimp my mancatzash ride,I MTV!"
Heini Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Buna tuturor.Am deschis acest topic pentru a va cere parerea in legatura cu "noul" MTV odata cu integrarea sa recenta in trustul MediaPro.Personal cred ca e naspa,mult mai naspa decat era pe vremuri.Voi ce ziceti? lol penal ....... cum sa cumpere ProTV ..... MTV ? :blink:
nuke_cain Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 da si u un search pe google ca e chiar primul rezultat.Pro tv a stricat astaaa.... pardon cumparat MTV Ro
Heini Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 http://www.wall-street.ro/articol/Marketin...icenta-MTV.html :)
nuke_cain Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 vezi? :> apropo de wrestling pe mtv:poate pe sarbu il tuna sa faca un tna romanesc.ar fi tare sa ovedem pe "diva" noastra Andreea Marin una la una cu Raduleasca :> .Normal,la MTV...doamneeee
Raul Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Recunosc sunt fan wrestling dar sa difuzezi pe MTV asa ceva e o porcarie totala
Anthyc Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 nu stiu ce e in capul lor ... nu sunt nici fan wrestling <_< e facatura si e prea exagerat <_<