nuke_cain Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Buna tuturor.Am deschis acest topic pentru a va cere parerea in legatura cu "noul" MTV odata cu integrarea sa recenta in trustul MediaPro.Personal cred ca e naspa,mult mai naspa decat era pe vremuri.Voi ce ziceti?
elusion Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 MTV Romania a fost achizitionat de MediaPro? :blink: cool :blink: imi dai te rog si mie un link cu stirea asta?
Raul Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Daca v-ati uita seara ati observa ca pe la 10 se difuzeaza wrestling.
elusion Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 "Postul de televiziune muzical MTV Romania a fost achizitionat de compania Pro TV, parte a trustului MediaPro" . Google :blink: nu stiu ce sa zic .. pana acuma ma uitam cu placere la MTV, dar cred ca de acuma inainte .. o sa fac mici schimbari in lista canalelor tv :blink: wrestling? :blink: :blink: :blink: ;)
Guest sarac.ro Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 e 10...no wrestling. e Tila Tequila :>
IoNutzZ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :-? Am vazut ca fata de la stirile sportie ProTv prezenta US Top 20 parca :-? la MTV :-? si mai multe emisiuni cu unele vedete de la ProTV
nu ma cunosti Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 asta mai trebuia #-o wreasling pe un canal de muzica.. #-o ne`am dus draqu de tot..
musthyzz Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cam de 10 , 11 ani nu mai vizionez MTVul. Personal mi se pare un mare kitsch, de la emisiuni pana la muzica.VH1 & VH1 Classic ftw.
Freak Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Nu mai e ca inainte.Nici nu va fi de akuma incolo.
Xellos Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Macar sa le pastreze pe Oana si pe Ela :D hmm si pe Escu ca e amuzant.Despre mtv.. ma uit la dancefloor chart,stiri si ori de cate ori apare oana sau ela =) ^_^
Narcisa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Acum inteleg de ce va avea Laura Cosoi o emisiune pe MTV :)
Raul Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Acum inteleg de ce va avea Laura Cosoi o emisiune pe MTV :)lets see she is smart (not really), she is good looking and...she is good looking
WhiteWolf Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 VH1 and VH1 Classic ftw.Exact, cele mai bune canale de muzica. :)
octavian_tavi_3 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Buna tuturor.Am deschis acest topic pentru a va cere parerea in legatura cu "noul" MTV odata cu integrarea sa recenta in trustul MediaPro.Personal cred ca e naspa,mult mai naspa decat era pe vremuri.Voi ce ziceti? Ce conteaza? e doar muzica...Muzica tot muzica e, indiferent al cui e postul....
Narcisa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 lets see she is smart (not really), she is good looking and...she is good lookingdaca nu era chestia asta cu MediaPro..ProTV..bla bla bla...nici nu visa Laura o emisiune la MTV :)
Denzel_Lsd Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 gata se strica si asta...era praf inainte,acuma e zob....and fuck that stupid ass fucking "sport"... wrestling !!
gaboi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Cam de 10 , 11 ani nu mai vizionez MTVul. Personal mi se pare un mare kitsch, de la emisiuni pana la muzica. VH1 & VH1 Classic ftw. Si Utv. :) Poate o sa fie mai bn . Va dati seama de cate ori vor incepe Piesele lu` Loredana
MiTzA- Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Nu stiam de ce e wrestling pe mtv Imi placeau inainte. Aveau/au unele emisiuni frumoase :) Daca i-au luat astia, atunci e grav O sa ramana Kissu' si UTV la putere :D
Raul Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Toate ca toate dar sper sa nu il dea fara pe Dox
nuke_cain Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ce conteaza? e doar muzica... Muzica tot muzica e, indiferent al cui e postul.... Permite-mi sa te contrazic,octavian_tavi.Pe Mtv de cate ori dau,exista tot felul de ineptii de emisiuni care nu au absolut nicio legatura cu muzica.De exemplu:Scarred,Tila Tequila,Wrestling TNA (Pe MTV!!!!!!! E strigator la cer!-imediat o sa vezi stirile Pro TV de la ora 5,retransmise de MTV,s.a.)Ce vreau sa zic este ca lucrurile s-au cam strikat la MTV Ro,odata cu preluarea asta.Daca nu ati observat,si publicitatea este mai multa :crazy: Bravos Sarbule,faza cu TNA,duminica la 10 m-a dat gata
ArthoN Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 De cativa ani buni erau emisiunile alea cu Ashton Kutcher, deci, nimic nou cu cele din ziua de azi (Scarred, That's Amore, Tila Tequila, Strutter). Sunt trendy, lumea le vizioneaza si atat trebuie. Da' wrestling-ul e mult prea de tot.
nuke_cain Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ca sa nu ma vb ca Premiile muzicale MTV RO au disparut de anul asta,la fel si EMA si alte emisiuni/gale care sunt la mare rang la MTV-urile de afara.Practic,MTV a devenit o porcarie media,marca MediaPro,alaturi de Kiss TV(SBS) si U TV, care nu au nicio legatura cu muzica.Vai si amar.mai bine s-ar relansa Atomic (TV Klumea sau cum naiba se mai numea) Si inca cv:Explicati-mi si mie ce dreq cauta vj Paul sau cum draq il cheama la MTV.Pana la urma ce e MTV Ouch? Doamne cum ajung toti nerozii la TV. Nea Sarbule! haide nenea ca dau si eu o bere :beer: ma iei si pe mn la MTV? O sa fac emisiunea Pimp my mancatzash Ride!!! ca tot e era portzilor deschise la Media Pro...