uMix Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 tot mai tare e reclama aia cu mingea ii "da" lu' aia de ii zboara muci din nas
trAANCe Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 O mizerie reclama asta " vii mai tarziu sa stam pe intuneric? " <scuzati cuvantu'>
Guest irecafa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 replica asta face toata reclama, oricum cosmote are unele dintre cele mai bune reclame in momentul acesta, in generalsi trebuie sa va ganditi ca se adreseaza tinerilor, asa ca nu oricui ii va placea
de7con Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 replica asta face toata reclama, oricum cosmote are unele dintre cele mai bune reclame in momentul acesta, in generalsi trebuie sa va ganditi ca se adreseaza tinerilor, asa ca nu oricui ii va placeaIar tu trebuie sa gandesti inainte sa postezi. Noi cati ani avem? Majoritatea celor care am postat contra reclamei avem peste 100 Of course not! Peste 50% din userii linkmania sunt adolescenti. So forget it.Reclama de "bully" ("bully" Eng. = cel care terorizeaza, intimideaza. )Simtul empatiei s-a facut disparut din romania de mult :) Si cand ma gandesc ca sunt si unii la fac. de psihologie pe aici, mi se face frica de psiholog mai ceva decat de dentist!
xIcarus Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Fain. :D Foarte fain. Faza cu vii la mine sa stam pe intuneric e chiar tare. :lol:Apropo, nu va mai plangeti, astia care ziceti ca reclama e aiurea. Uitati-va la reclamele vodafone, eu personal nu am vazut tampenii mai mari.
a1urea Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Reclama de "bully" ("bully" Eng. = cel care terorizeaza, intimideaza. )Simtul empatiei s-a facut disparut din romania de mult :) Si cand ma gandesc ca sunt si unii la fac. de psihologie pe aici, mi se face frica de psiholog mai ceva decat de dentist!Iti recomand sa te mai uiti de 10 ori la reclama aia. Mi se pare foarte sugestiva ... mai ales pentru multi introvertiti, ca sa nu le zic emo ...
Anthyc Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 e cam aiurea reclama ... "vii mai tarziu sa stam pe intuneric?" mai tare e reclama aia cand ii da aleia cu mingea in cap
Velasquez Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 e cam aiurea reclama ... "vii mai tarziu sa stam pe intuneric?" mai tare e reclama aia cand ii da aleia cu mingea in cap - ,, Pur si simplu m-a lovit " - ,, Poc " Ce de emogays in reclama , total aiurea mai ales ca mai mult de 50% dintre romanii urasc copii EMO , ar merita toti ajutati sa se taie pe vene si spanzurati ;) . Cosmote sux , portocala pwnz :P
K-Draku Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 imi place finalul!de la cand intreaba aia
noghri Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 singura vina pe care o are cosmote e ca sunt oameni care aproba ideile astea...altminteri, vina pentru abjectia asta de reclama o are in totalitate agentia, cea care vine cu ideea. din pacate o sa treaca ani buni pana cand o sa avem agentii bune in adevaratul sens al cuvantului in romania...sunt mici miscari, dar nu mai mult. trebuie o schimbare de generatie, asta e clar, dar din pacate la bani se renunta greu in romania.
rtk Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iti recomand sa te mai uiti de 10 ori la reclama aia. Mi se pare foarte sugestiva ... mai ales pentru multi introvertiti, ca sa nu le zic emo ... cea mai mare prostie ) mai citeste`ti tu postu de 10 ori, poate iti dai seama. e amuzanta, dar mi se pare discriminatorie, bine ca n`au facut cu negri si albi :D
Plagiatoru' Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 inca o reclama Nice - inca 1 - - " ce , plec?!"
Nagasaky Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Normal trebuia sa fie 2-3-4-10 care injura emo... Whatever sa trecem la subiect In general ideea reclamei pare draguta dar in loc sa foloseasca o granita reala dintre oameni (cum e granita creata intre emo si asa zisii normali) puteau face ceva fictiv . Oricum daca stau sa ma uit toate reclamele lor au un haz cu logica de retard . Parerea mea e ca reclamele lor nu au ce cauta pe micile ecrane .
Domino628 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 mie imi place cum arata aia :) Aia emo sau blonda?
Guest CloudSW Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Se pare ca la noi "curentul emo" a fost interpretat un pic cam aiurea dar na fiecare face ceva ca sa iasa $$$ , reclama asta strict copii 15-16 ani :)
redbull™ Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 pai da mai castiga si ei un ban de o paine calda:)
bunny Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 cam toate reclamele de la cosmote sunt EMO mai era aia cu cand l-am vazut prima oara si POC mingea in cap...Hai ca prin acest reply ne-ai dat gata. :clap:
BomB777 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Eram la un prieten cand am vazut-o prima oara si numai puteam de ras Come to the dark side! :>