Jump to content
Guest alex_007c

La numai 3 ani in Cartea Recordurilor!

Recommended Posts

Guest alex_007c
Posted

Leonard Borlovan, un baietel de numai 3 ani, are mari sanse sa intre in celebra Carte a Recordurilor dupa ce a castigat o cursa de karting destinata copiilor intre 10-12 ani.

Evenimentul s-a petrecut acum 2 saptamani la Timisoara cand Leonard, concurand cu o masina special modificata pentru el astfel incat sa poata ajunge cu picioarele la pedale, i-a uimit pe toti cei prezenti trecand primul linia de sosire, cu mult inaintea celorlalti competitori.

Haideti sa vedem cine este acest copil minune si cum a inceput “aventura” lui in lumea masinilor. Asa cum am mai spus numele lui este Leonard si are doar 3 anisori, tatal sau fiind pilot de curse iar mama arbitru de raliuri - putem sa ne dam seama foarte repede ca a fost obisnuit cu masinile inainte sa inceapa sa vorbeasca sau sa mearga. Tatal sau Alexandru Borlovan spune ca inainte sa aiba primul sau cart lui Leo ii placea sa stea in masina tatalui sau si sa-l imite.

La varsta la care copiii inca se mai joaca cu masinutele de plastic, Leo conduce una adevarata si cunoaste toate marcile si modelele celebre de automobile din lume; parintii sai isi doresc ca performantele lui sa fie recunoscute mai ales ca nu a mai existat nici un pilot de curse care sa incepa cariera asa devreme. Nici celebrul Michael Schumacher nu si-a inceput cariera asa de devreme, pentru prima oara el a condus un kart la 4 ani.

Nu putem decat sa ne bucuram pentru Leonard si sa-i dorim sa ajunga mai celebru decat Schumacher.

Sursa: http://www.robbybubble.ro/articles/la-numa...ecordurilor.php

Guest smiley_real92
Posted

nu numai pedale si viraje...dar sa cunoasca toate denumirile masinilor si alea...cand altii la varsta asta abea incep sa vb...cat de cat bn...

nsh ..poate daca e adevarat ,Shumher o sa fie deja la pensie...o sa fie altcnv :) poate chiar Leonard.

Posted

Deja au ajuns sa fie mai celebri copii mici sub 5 ani in romania decate vedetele 'batrane' sa spunem.(Cleopatra Stratan,Leonard Borlovan)

Posted

mai era nush ce fata care stia toate tarile din lume , tot asa avea vreo 3, 4 ani ,era un video postat pe forum

si eu am vazut-o pe fata aia

.. e posibil cum sa nu fie posibil ,e doar mai rar .. , dar e posibil! .. dar e foarte drept ca sursa e dubioasa rau

Posted

nu prea cred in primu rand daca era de 10-12 ani nu ar fi primit sa concureze....

Mama era albitr si tatal pilot de curse,deci ii dai seama ca avea niste "pile" de a fost primit in cursa.

Nici mie nu prea imi vine a crede ca la 3 ani putea el sa faca acest lucru. Daca am avea si un filmulet care sa ne demonstreze acest lucru ar fi o treaba :) .

Posted

bv lui dar cum a concurat la categoria 10-12 ani? :-?

Poate era categoria cea mai mica 10-12 ani si avand in vedere ca pentru varsta lui nu era alta categorie la inclus in aceasta categorie.

Posted

nu are cum sa nu fie fake...in primu rand...trebuie sa aiba cel putin 10 ani ca sa gandeasca cat de cat..la 3 ani nu gandesti aproape deloc cum sa te lase sa conduci....daca ii vine lui in cap sa se izbeasca de un alt concurent sau de un zid mai stiu eu...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...