THuG-Radu Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 As avea nevoie de ajutorul vostru, ca eu m`am plimbat pe zeci de site`uri si numai avioane am gasit ! M-ar interesa o cabana pentru revelion, sa o inchiriez pe toata ! Conditii : sa aiba minim 20 de locuri si sa fie prin Ardeal :) De preferat fara masa festiva de revelion si mese incluse, ci doar pret pt. ca sa inchiriez toata cabana. Bineinteles sa fie utilata cu toate cele (bai utilate, bucatarie ... aragaz, frigider, alea alea). M-am plimbat acuma seara pe prea multe site`uri si numai avioane am gasit Ori nu stiu eu cauta, ori nu sunt postate pe net :D In principiu, link`uri spre cabane de inchiriat, care sa indeplineasca, conditiile de mai sus ! :) Multumesc anticipat celor binevoitori care ma vor ajuta ! :)
vudu Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 cam acelas lucru il caut si eu radule o sa vb cu o prietena care lucreaza la o agentie de tursim poate poate gasesc ceva si te anunt
POLAND Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 As avea nevoie de ajutorul vostru, ca eu m`am plimbat pe zeci de site`uri si numai avioane am gasit ! M-ar interesa o cabana pentru revelion, sa o inchiriez pe toata ! Conditii : sa aiba minim 20 de locuri si sa fie prin Ardeal :) De preferat fara masa festiva de revelion si mese incluse, ci doar pret pt. ca sa inchiriez toata cabana. Bineinteles sa fie utilata cu toate cele (bai utilate, bucatarie ... aragaz, frigider, alea alea). M-am plimbat acuma seara pe prea multe site`uri si numai avioane am gasit Ori nu stiu eu cauta, ori nu sunt postate pe net :D In principiu, link`uri spre cabane de inchiriat, care sa indeplineasca, conditiile de mai sus ! :) Multumesc anticipat celor binevoitori care ma vor ajuta ! :) o sa il intreb pe unu din Vad daca inchiriaza pensiunea :D are de toate :)
Norbert Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 o sa il intreb pe unu din Vad daca inchiriaza pensiunea :D are de toate :) da , are mena de toate
Azra'il Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Stiu una in Bran, daca va intereseaza caut (nu stiu daca si gasesc, l-am mai cautat ) numarul de telefon. Are ~25 de locuri. Camere bune, si ieftin.
THuG-Radu Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 vad ca nu mai e asa ajutoatoare lumea pe linkmania cum era intr`o vreme, np :DCei de mai sus, daca puteti sa ma ajutati cu detaliile care tocmai le`ati dat, ash fi recunoscator :)
Raul Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 http://www.anunturigratuite.com/anunturi/r...sm-munte-1.aspx http://www.ro-imobile.ro/imobiliare/page-c...ERE/CABANE.html :tiphat:
Fane Spoitoru Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 si pe mine ma intereseaza ceva in apropiere de Craiova :D adica maxim 200 km :) am sunat la herculane la unu la o vila si inca nu a facut pretu :( cik ma suna el in 2 sapt asa
Blasterr Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Sunt destule dar tre sa sti unde sa cauti
Fane Spoitoru Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 aici nu mai zice nimeni nimic :( hai k se apropie revu :D
iNm Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Radu sunt multe cabane pe Valea Grosilor ( ceva mai sus de Alesd ) e o zona superba , are un prieten casa de vacanta acolo si daca nu ma insel sunt si cabane de inchiriat. daca te intereseaza o sa vb cu prietenul ala ce cunoaste zona , sa iti fac rost si de un numar de telefon.p.s Aceeasi poveste mai e in alt loc si anume la Budureasa ( langa Stana de Vale ) , let me know daca vrei sa ma interesez.
THuG-Radu Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Chiar te rog. Poze, detalii, numere de telefon si mai ales preturi ! Minim 22-25 de locuri in cabana !
Fane Spoitoru Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 sa nu ma uitati si pe mine, hai oltenii mei care stiti :D pe la herculane pe la ranca pe mai stiu io unde :)