lulis Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ai revenit la romanica cumetre ?Nu mai place muntii de la bulgaria ? :PIa sa ma suni daca e ceva ... poate vin si eu .cei frumos tine putin :P Nu neaparat la unirea, dar undeva mai pe la mijloc, prin centru, sa fie "egal" pt toti. :P Nu prea imi convine sa strabat tot Bucurestiul, voua va convine ca stati aproape. >.< Ia hai si voi in pirahna, ca mi-ar conveni si mie. :))de cate ori am fost in pirahnia in primul rand ca servirea lasa de dorit,comanzi ceva si vine peste o ora.in perioada asta cum intri deja te ustura ochii de la fumnoi mergem la diham pentru conditiile care ni se ofera acolosunt persoane care vin si din prelungirea ghencea,militari
Strike^^ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Eu vin cu sania :)) (daca pot sa ies din curte)
Ivi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dar nu-i adevarat, mai mult din jumatate de-atunci erau veniti din alte orase, pana si eu chiar. :)) Nu sunt bucurestean. :P Dar s-a tinut in bucuresti, sooooooo, bucuresti rullz. xD bunny undes pozele de la gather ???????
Strike^^ Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Au fost puze candva...undeva,poate chiar in topicul asta,nu am stat sa caut :bananadance2:
HONEY - GARRONE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 nu-s :D sunt pe la lulu,oricum nu a fost gather asta ,a fost doar o iesire intre prieteni. gather alta data,daca desigur iese lumea din casa si lasa mu-ul pentru cateva ore..
bunny Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 bunny undes pozele de la gather ???????Pai eu n-am mai fost la un gather de prin 2009. :)) Acu ma tragi la raspundere ca si eu va ziceam voua? :D urat urat.
Dudix Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Au fost puze candva...undeva,poate chiar in topicul asta,nu am stat sa caut :bananadance2: tu sa taci :P
Animosity Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 907 lei lOl :)) si moneda aia v-a dat-o dupa ce a-ti spalat vasele ?!lol 9 bulioane oO wot da foc ? ati dat cumetrie ?
buRsu Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Deci,se face un gather in Bucuresti..sau nu ?:)
bunny Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Hai ca iese soarele. :D Ceva azi, maine? Spuneti acu cat timp nu ma razgandesc. :D
lulis Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Hai ca iese soarele. :D Ceva azi, maine? Spuneti acu cat timp nu ma razgandesc. :Dhai sa stabilim ceva pentru duminica
bunny Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Sunt 3 grade, vreme perfecta pentru o terasa. :D nu nu nu? ;;)Bai, nu maine, maine-i valentine's day. :/
lulis Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Sunt 3 grade, vreme perfecta pentru o terasa. :D nu nu nu? ;;)Bai, nu maine, maine-i valentine's day. :/mai bine il chemam pe SHARK :))
Dudix Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Sunt 3 grade, vreme perfecta pentru o terasa. :D nu nu nu? ;;)Bai, nu maine, maine-i valentine's day. :/asa e :P poate sapt viitoare sa apar si eu ca maine nu pot :P
Dany™ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 asa e :P poate sapt viitoare sa apar si eu ca maine nu pot :PTu mereu gasesti scuze :bananadance2:
Dudix Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Tu mereu gasesti scuze :bananadance2:de unde :)) numai tu ai gasit de fiecare data cand te sunam :P oricum is plecat din buc pana pe 19-20 :P
Guest Suspendatine Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 hai sa stabilim ceva pentru duminicanoi suntem prezentiSunt 3 grade, vreme perfecta pentru o terasa. :D nu nu nu? ;;)Bai, nu maine, maine-i valentine's day. :/si daca e valentine`s day ce ? noi nu ne iubim :P hai ca vine Edy cu un trandavir rosu.
Dany™ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 de unde :)) numai tu ai gasit de fiecare data cand te sunam :P oricum is plecat din buc pana pe 19-20 :PEu eram la facultate :-j
bunny Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 noi suntem prezentisi daca e valentine`s day ce ? noi nu ne iubim :P hai ca vine Edy cu un trandavir rosu.Well, eu nu vin, ma intalnesc cu iepuroaica. :)) Azi vroiam, dar daca voi sunteti tot cu CS-ul. >.< Si altii vad ca nu vor sa vina...dupa aia iar zice lumea ca ma intalnesc cu d-alde honey. Pai de unde altii? :|
Guest Sadi022002 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Well, eu nu vin, ma intalnesc cu iepuroaica. :)) Azi vroiam, dar daca voi sunteti tot cu CS-ul. >.< Si altii vad ca nu vor sa vina...dupa aia iar zice lumea ca ma intalnesc cu d-alde honey. Pai de unde altii? :|Eu cand vin sa ne intalnim nu ma gandesc ca ma intalnesc cu moderatorul bunny :| ci cu iepurele bny :P De restu ce sa zic inca nu au trecut de pubertate. Distractie placuta cu iepuroaica ta :yum: