Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

Se mai aude ceva de vreun gather ? :D

da , astazi la diham incepand cu orele 15 cine vrea este invitat. Eu nu merg stau pe MU sa dau rr :rofl2:

Posted

da , astazi la diham incepand cu orele 15 cine vrea este invitat. Eu nu merg stau pe MU sa dau rr :rofl2:

si eu. sorry ca nu putem sa venim da trebuie sa dam rr neaparat, in barlogul nostru din k6 :rofl2: (am auzit ca penultimul spot k6 asa e numit.. barlogul lui boom si a lu sadi) :rofl2:

Posted

si eu. sorry ca nu putem sa venim da trebuie sa dam rr neaparat, in barlogul nostru din k6 :rofl2: (am auzit ca penultimul spot k6 asa e numit.. barlogul lui boom si a lu sadi) :rofl2:

pacat ca nu poti parasi barlogul :rofl2:

Posted

pacat ca nu poti parasi barlogul :rofl2:

lasa ca e mai bine asa ca iar as fi dormit tot drumul de la bucuresti pana la onesti :rofl2:

tura trecuta abea am tinut pasul cu limonada lu garrone :))

Posted

N-am putut sa vin, plus ca nici nu stiu daca as fi venit pana acolo, din militari pana in titan. (chiar dureaza o ora pana ajung, stiu ca asa s-a intamplat si prima si ultima oara cand am fost acolo). Acu', eu nu pot sa va zic sa mutati locatia in special pt mine, doh, evident ca nu ^^, dar cred ca mai sunt persoane care ar prefera un unirii, ceva, adica pe undeva mai in centru.

Posted

Nu-mi place acolo. :| Plus ca e prea departe.

ps: dar vad fetze noi pe-acolo, cine-s? :P

bai Princess2 , vii cu mine data viitoare. acum eu nu am putut sa ajung deoarece si pentru ca m-am trezit la ora 19:00 ,am stat on toata noaptea sa pazesc spotul din club si nu numai ;)

Posted

N-am putut sa vin, plus ca nici nu stiu daca as fi venit pana acolo, din militari pana in titan. (chiar dureaza o ora pana ajung, stiu ca asa s-a intamplat si prima si ultima oara cand am fost acolo). Acu', eu nu pot sa va zic sa mutati locatia in special pt mine, doh, evident ca nu ^^, dar cred ca mai sunt persoane care ar prefera un unirii, ceva, adica pe undeva mai in centru.

+1 pentru mutarea locatiei,unirii imi convine :bananadance2: .Mai ramane sa cadem toti de acord

Guest Sadi022002
Posted

+1 pentru mutarea locatiei,unirii imi convine :bananadance2: .Mai ramane sa cadem toti de acord

E mergi cu mine daca ai de gand sa vii ca stai la 5 min de mine , asa ca nu mai comenta ca avem soferita :))

Posted

E mergi cu mine daca ai de gand sa vii ca stai la 5 min de mine , asa ca nu mai comenta ca avem soferita :))

Nu-mi zice ca te-ai mutat in Colentina :o .Rosy a spus ca ma anunta si pe mine dar...a uitat :kar:

Posted

ba da puturos esti ma . ce face lenea asta din om :))

Guest Combinator
Posted

nu mutam ma nimic,e mancarea buna acolo. :yum:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...