Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

Daca si maine spuneti ora 17 si veniti la 18...si e la fel ca azi afara bag pana de va astept ..ma dau cotit undeva la caldurica pana reusiti sa va adunati ca e cancer rau afara brrrrr :dooh:

Posted

Daca si maine spuneti ora 17 si veniti la 18...si e la fel ca azi afara bag pana de va astept ..ma dau cotit undeva la caldurica pana reusiti sa va adunati ca e cancer rau afara brrrrr :dooh:

dea e un frig aFara :( o venit iarna . ci nasoL

Posted

Adevarat :beer:

Posted

Tie ti-era frig si asta vara :lol:

@Ai mai vorbit cu...stii tu cine? :)) :-".La film s-a iesit? :dontknow:

n`am mai vb :)) dar lasa ca poate vb maine :D Cata o da in sf acuma cu mine . cica se duce sa se intalneasca cu mimoza lui :))

ala merita 2 capace :D

Posted

se mai tine shark gather`ul :-? ca numai vad nici un semn de viatza pe aici :(

cel ce tine gatherul face vreo pomana si cu beutura?:D sau tre sa vin cu rachiul de acasa ?:P

Posted

dar daca se face dupa 23 ,caci atunci vin in tara :)

Posted

Se mai tine ma , daca nu posteaza nimeni nu inseamna ca sa anulat :)

@shark ai mai crescut ? :))

ok . deci ne int la uniri acolo :P isi face prezentza si micutzu kiTz :>

Posted

Se mai tine ma , daca nu posteaza nimeni nu inseamna ca sa anulat :)

@shark ai mai crescut ? :))

Nabster uite-te la status la primii 10 BK :P....pana mea nu stiu ce fac astia ca pana ieri ...tipau da gata mergem,venim bla bla .....

Posted

Nabster uite-te la status la primii 10 BK :P....pana mea nu stiu ce fac astia ca pana ieri ...tipau da gata mergem,venim bla bla .....

deci eu ma imbrac si plec :D sa ajung pana la 17:00 :D poate vin degeaba pe frigu asta : :( :(

Posted

care astia? :|

Doar cu doru am vorbit, macar sa nu stea singur pe-acolo, hai ca am plecat. >_<

SHARK, daca tot privesti topicul, si nu vii, altadata nu mai vin. Ma supar pe tine. <_<

Posted

Fara obraz cei care ati zis ca veniti si n-ati venit. Mai bine anuntati si voi din timp, sau foarte frumos raspundeati la telefon. :)

Am fost asa:

Strike

Donatello

kitz

bunny

shark

nefertiti

doru

nebu + prietena.

Posted

mhm , nimeni cunosc ,doar useri noi ;))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...