Frosty Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 aaa nu fy supy fta k ma ay p mn :wub: pooop :*:* OT:n'am ajuns ca am inteles ca e dupa 1 next time poate apar dak sunt in town :) da fatah ajtea asi bate joc d noi <_< lasa fah k ne fajem noi ghetaru nostru xD pooooop :*:*:*
stely_yoo Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 A dracu telenovela, nu se mai termina odata. :DStai ca nu mai e mult si incepe Season2 :rofl2:
kiralina Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 kira tu ai zis k nu mai vii la gathere sa inteleg k , continui sa ma minti ...iar o iei razna? E singuru la kre nu am reusit sa ajungDaca nu stii taci acolo #bunny tu ce te bagi?
bunny Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 #bunny tu ce te bagi?Te-a bagat cineva in seama, domnisoara? :) Esti in perioada aia a lunii?
Vand papusi gonflabile Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 of of , mai mai :Pvezi "printeso" ca de pe tel lui masacru eu te sunam,vroiam sa-ti aud vocea suava...app , cum se termina telenovela ?
bunny Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 of of , mai mai :Pvezi "printeso" ca de pe tel lui masacru eu te sunam,vroiam sa-ti aud vocea suava...app , cum se termina telenovela ? :crazy:
kiralina Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 of of , mai mai :Pvezi "printeso" ca de pe tel lui masacru eu te sunam,vroiam sa-ti aud vocea suava...app , cum se termina telenovela ? vezi k poate ai gresit adresa...nu`mi amintesc sa fi avut vreun apel de la unu din voi
Strike^^ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 o dati voi in televonela deja app cu itemele de pe contul lui D@nte ce s-a intamplat?sa raspunda sti el cine :) ete cum se face lumea de ras :beer: :cool2: si fi sigur ca nu tac ! si app ma bag pentru ca mi-e "prieten" ,l-am ajutat cand am putut si viceversa
ija4ok Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Aici era vorba de un gather parca...de ce o dati in balarii?
Mister Sinister Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Aici era vorba de un gather parca...de ce o dati in balarii?l'oreal, pentru ca meriti
Carp Angler Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 daca stiam ca vine alexey veneam si eu :( , nu cunosc pe nimeni decat pe el , ca e mai vechi :)la next o sa fac posibilu sa vin , si o sai trag si paia mai vechi dupa mine p.s. unde ati fost aici ?
ija4ok Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 La Unirii sus, ca la Classic cica era o nunta Sambata ne bagam la unu mic sau cum a ramas?
ija4ok Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Sa nu vii ca iar te ascunzi ca data trecuta (invizibil)
Vand papusi gonflabile Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 La Unirii sus, ca la Classic cica era o nunta Sambata ne bagam la unu mic sau cum a ramas? mergem ma.ia deschide tu un topic frumos sa vdm cine vine :P
qudsieh Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 o dati voi in televonela deja app cu itemele de pe contul lui D@nte ce s-a intamplat?sa raspunda sti el cine :) ete cum se face lumea de ras :beer: :cool2: si fi sigur ca nu tac ! si app ma bag pentru ca mi-e "prieten" ,l-am ajutat cand am putut si viceversa :-? . eu iam dat cont.si stiam ca asa va face , dar a fost o proba asata cu 2 capete pt mine , oricum nu cont si nu cred ca isi are rost acest subiect aici :beer: Vin si eu la unirii sambata daca e :whistle:
kiralina Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Vin si eu la unirii sambata daca e :whistle: nu uita sa aduci si bebelu