Guest garrone28 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nu stiu de voi, dar n-ati mai dat un semn de viata de ceva timp, cel putin mie. Eu unul am mai iesit cu friends din mu, doar ca nu anuntat, ci un mic grup ce iesim mai mereu. Iar la faza cu morcovu stiu ca te refereai la mine, dar nu-i nimic, la fel cred si eu despre voi. :)uite cum facem,gather mare mare mare mare sa vina toata lumea :D :D :D :D :D :D :D :D
Heinekener Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 pe 8 octombrie ora 16:00 fata unirii la Mc ?!
bunny Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 8 cade joi? La 4 termin laboratoarele, poate vin, daca va decideti pe bune. Bogdane daca ma mai cunosti, ai numarul meu. :)
Anomys Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ma bag si eu dar chiar ora 16, joia? Noi mai avem si serviciu, ca nu suntem chiar toti la scoala :(Nu se poate pe sambata?Talk to the hand a zis ca sta 2 zile, nu se poate pe 10 oct?
SadiBK Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Nu stiu de voi, dar n-ati mai dat un semn de viata de ceva timp, cel putin mie. Eu unul am mai iesit cu friends din mu, doar ca nu anuntat, ci un mic grup ce iesim mai mereu. Iar la faza cu morcovu stiu ca te refereai la mine, dar nu-i nimic, la fel cred si eu despre voi. :)neah , u esti prea finutz sa ma gandesc ca ai avea morcovul undeva inafara de botic , doar esti micul nostru iepuras , de cand a inceput S1 si mancatoriile sau dus si ghaterele , eu unul mas simpti injosit sa merg la un ghater sa ma bat, pt un joc , insa altii pun aceasta situatzie in fata si nu mai ies , astept o data exacta si sunt prezent , nu in cursul saptamanii :bananadance2:
Guest garrone28 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 8 cade joi? La 4 termin laboratoarele, poate vin, daca va decideti pe bune. Bogdane daca ma mai cunosti, ai numarul meu. :)tu cine esti ???
<<Amar3to>> Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 daca e joi poate apar si eu ....ca apoi vineri plec din buc iar:(
Lancelot Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :bananadance2: facem facem , bineinteles doar astia care nu au morcov bagatCe penibil :))amicilor..dupa ce ati facut praf atmosfera si v-ati batut cu pumnul in masa si in piept ca spargeti capul oamenilor cu halbele..tot voi veniti cu comentarii de astea scoase din cartile cu Arici Pogonici? Of of..sincer m-am saturat de toate almanahele astea. Daca nu ar fi fost amintirile frumoase din gatherele de acum foarte mult timp cand multi dintre voi nu prea scoteati nasul in public sau nu miroseati a Link Mania acest topic ar fi fost inchis de mult.Incetati cu amenintarile astea voalate si cu vorbele de duh. Tot ce provocati este doar rasul si mila ...ca doar atat va duce capul. Nu sunteti nici subtili si nici infricosatori. Daca vreti sa faceti un gather in conditii civilizate si sa vina lumea e de ajuns sa anuntati un loc si o data..iar cine va dori va veni. Dar nuu mai bine mai bagam noi comentariu tampit..mai ne facem un user mai luam un suspend pac pac pozam in victime ale tiranilor de pe LM ..pff..clasic, genial si stralucitor
bunny Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Pana la urma vine careva maine de la 16.00 la unirii in fata la mc? Sa stiu daca vin direct acolo, sau mai trec si pe-acasa. :-?
SWAt2000 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 neah , u esti prea finutz sa ma gandesc ca ai avea morcovul undeva inafara de botic , doar esti micul nostru iepuras , de cand a inceput S1 si mancatoriile sau dus si ghaterele , eu unul mas simpti injosit sa merg la un ghater sa ma bat, pt un joc , insa altii pun aceasta situatzie in fata si nu mai ies , astept o data exacta si sunt prezent , nu in cursul saptamanii :bananadance2:off: e bine ca nu te "simpti" prost ca nu stii sa scrii si te rade lumeaon: daca e ceva de bataie...macar faceti-o amuzanta, cu oua sau rosii ori frisca... ar fi ceva :))
Guest garrone28 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ce penibil :))amicilor..dupa ce ati facut praf atmosfera si v-ati batut cu pumnul in masa si in piept ca spargeti capul oamenilor cu halbele..tot voi veniti cu comentarii de astea scoase din cartile cu Arici Pogonici? Of of..sincer m-am saturat de toate almanahele astea. Daca nu ar fi fost amintirile frumoase din gatherele de acum foarte mult timp cand multi dintre voi nu prea scoteati nasul in public sau nu miroseati a Link Mania acest topic ar fi fost inchis de mult.Incetati cu amenintarile astea voalate si cu vorbele de duh. Tot ce provocati este doar rasul si mila ...ca doar atat va duce capul. Nu sunteti nici subtili si nici infricosatori. Daca vreti sa faceti un gather in conditii civilizate si sa vina lumea e de ajuns sa anuntati un loc si o data..iar cine va dori va veni. Dar nuu mai bine mai bagam noi comentariu tampit..mai ne facem un user mai luam un suspend pac pac pozam in victime ale tiranilor de pe LM ..pff..clasic, genial si stralucitorcand eu faceam,cand eu dregeam, gata liniste. o ai promisa de la cativa jucatori mai tampiti,mai nebuni,care sunt cu capul ,ce e asa greu sa intelegi ? Lasa-ne cu texte de-astea ,ca poate veneam si pe vremuri dar tu dormeai in ghete..Mai departe, halba sa bei tu cu prietena ta (imaginara),eu nu beau asa ceva. Topicul asta a fost facut de Dadina sau Raziel daca tin minte bine si e de 1 an si ceva... fa-ti topic separat "Lance si prietenii" daca nu-ti convine.@iepurila n-am inteles nimic,joi ,duminica ,cand dreaq ? oricum eu maine nu pot am ceva treaba ,trebuie sa mai si produc ca sa-mi intretin casa de carton ca sunt homeless...P.S. TI-E FRICA SA VII LA GATHER ? :Da da uitasem garrone nu ai ce cauta pe forum :)) PS jucatorii aia nebuni cu capul sau tampiti ar face bine sa-si faca ei un topic separat.As avea 2 variante..una e la recycle bin si alta ar fi un topic pentru analfabeti..dar inca nu e unul pe aici
Guest garrone28 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 in fine,sa-l lasam pe Lancelot la o parte ,oricum doar incearca sa fie o mica vedeta pe forum,iar noi sa ne vdm de ale noastre. sa zica cineva o data si anuntati care vine.
<<Amar3to>> Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Intradevar pot spune ca s-au stricat iesirile fatza de cum erau o data....Si Lance are dreptatea lui ....ca sa fi acolo cunde este el ......nu potzi avea lumea de partea ta...deci automat itzi faci dusmani prin anumite decizii pe care le iei ....Daca se hotaraste totusi sa vina si Lance ....vin eu cu el ....Ca sa vad si eu acei playeri care sunt certaretzi .....Cat daca este vb de gathere ....uitatzi-va ce gathere se faceau o data
Guest Pace fiule Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Cat daca este vb de gathere ....uitatzi-va ce gathere se faceau o datada-mi link :D
Cristian Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ce penibil :))amicilor..dupa ce ati facut praf atmosfera si v-ati batut cu pumnul in masa si in piept ca spargeti capul oamenilor cu halbele..tot voi veniti cu comentarii de astea scoase din cartile cu Arici Pogonici? Of of..sincer m-am saturat de toate almanahele astea. Daca nu ar fi fost amintirile frumoase din gatherele de acum foarte mult timp cand multi dintre voi nu prea scoteati nasul in public sau nu miroseati a Link Mania acest topic ar fi fost inchis de mult.Incetati cu amenintarile astea voalate si cu vorbele de duh. Tot ce provocati este doar rasul si mila ...ca doar atat va duce capul. Nu sunteti nici subtili si nici infricosatori. Daca vreti sa faceti un gather in conditii civilizate si sa vina lumea e de ajuns sa anuntati un loc si o data..iar cine va dori va veni. Dar nuu mai bine mai bagam noi comentariu tampit..mai ne facem un user mai luam un suspend pac pac pozam in victime ale tiranilor de pe LM ..pff..clasic, genial si stralucitorNu este vina noastra ca tu te simti cu morcovul in fund, din cate vad nimeni nu a spus nimic de tine.Intradevar pot spune ca s-au stricat iesirile fatza de cum erau o data....Si Lance are dreptatea lui ....ca sa fi acolo cunde este el ......nu potzi avea lumea de partea ta...deci automat itzi faci dusmani prin anumite decizii pe care le iei ....Daca se hotaraste totusi sa vina si Lance ....vin eu cu el ....Ca sa vad si eu acei playeri care sunt certaretzi .....Cat daca este vb de gathere ....uitatzi-va ce gathere se faceau o datapoate vin cu aparatul de ras si te tund iar chel :nanana: @s-a amanat vizita mea la bucale deoarece am primit cateva amenintari pe pm si mi-e frica sa vin :crybaby:
bunny Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Mda, eu unul chiar nu mai vin la niciun gather anuntat. Spuneti ca veniti 2324234923402342384 persoane, si de fapt nu vine unul. Tot in particular e cel mai bine.
Guest Sadi022002 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Mda, eu unul chiar nu mai vin la niciun gather anuntat. Spuneti ca veniti 2324234923402342384 persoane, si de fapt nu vine unul. Tot in particular e cel mai bine.Am zis duminica sau o iei razna si u :( orele 3-4 sa dam cu jprei de link prin unirii cum zic unii :))
Dudix Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 deci Sadi duminica 3-4 la uniri in fatza la Mc ramane ?
Guest Pace fiule Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Mda, eu unul chiar nu mai vin la niciun gather anuntat. Spuneti ca veniti 2324234923402342384 persoane, si de fapt nu vine unul. Tot in particular e cel mai bine.vrei private nebunule =)) avea-r-ai gagica ca in avatarul meu :D