Lancelot Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 adica :-?? ce conditii si cine le-a creat ?ti e frica? :)raspunsul il gasiti voi :)) nu e greu folositi functia search si-l gasitiPS da.imi e o teama...de a pierde vremea :)
TeddyBear Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ce tarani .. -_-le : faceam cinste de ma chemati .. hua
ija4ok Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Data viitoare suporti tu nota teddy :) Chiar asa mai ai cecuri de alocatie? :D
Lancelot Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 am putea oarecum sa-l inchidem temporar :D this topic here
Guest Sadi022002 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 (edited) raspunsul il gasiti voi :)) nu e greu folositi functia search si-l gasitiPS da.imi e o teama...de a pierde vremea :)Figuri de 2 lei , raspunsuri pe masura , :bananadance2: @Tyre , shoferitza cum era :>racoreste-te si cauta-ma cand iti mai ies din cap reseturile alea :) Edited July 21, 2009 by Lancelot
kiralina Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 am putea oarecum sa-l inchidem temporar :D this topic here Pe-aci, pe-acolo. :P :)
TyreXel Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 @Tyre , shoferitza cum era :>Era.... neexperimentata :D cu exceptia mosului care era sa fie facut praf, s-a descurcat bine :)))
LuckyShot Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 am putea oarecum sa-l inchidem temporar :D this topic here :naughty: nevah!
Guest *ROSY* Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Era.... neexperimentata :D cu exceptia mosului care era sa fie facut praf, s-a descurcat bine :)))Bausesi u prea mult si ti s-a parut :))
Nr1 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Figuri de 2 lei , raspunsuri pe masura , :bananadance2: @Tyre , shoferitza cum era :>racoreste-te si cauta-ma cand iti mai ies din cap reseturile alea :)la altceva nici nu puteam sa ma astept de la tine , aici traiesti tu si nu vrei sa fii deranjat din acest "mic paradis al tau" hai ca m-am injosit prea mult sa vb cu unu ca tine care gandeste putin mai bine ca de clasa a - 4- a , sa ne anunti si pe noi cand vei putea purta vreodata o discutie civilizata si nu in zevlemea cum esti obisnuit.@@ cele 30 de zile date pe Sadi m-au impresionat pana la lacrimi , u imi dai suspend eu fac alt cont , ce crezi ca rezolvi ? aaaa te roade invidia ca am rr-uri :rofl2: sau dc te legi de ele ca nu inteleg :-? :bananadance2:
Lancelot Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 (edited) la altceva nici nu puteam sa ma astept de la tine , aici traiesti tu si nu vrei sa fii deranjat din acest "mic paradis al tau" hai ca m-am injosit prea mult sa vb cu unu ca tine care gandeste putin mai bine ca de clasa a - 4- a , sa ne anunti si pe noi cand vei putea purta vreodata o discutie civilizata si nu in zevlemea cum esti obisnuit.@@ cele 30 de zile date pe Sadi m-au impresionat pana la lacrimi , u imi dai suspend eu fac alt cont , ce crezi ca rezolvi ? aaaa te roade invidia ca am rr-uri :rofl2: sau dc te legi de ele ca nu inteleg :-? :bananadance2:aha..esti tru.chiar si asa eu macar am 4 clase ;) spre deosebire de..aaa tine?:))@ on topic gathere probabil ca se fac..dar doar intre prieteni si neauntate pe aici :)..dar na sa pastram topicul in amintirea zilelor in care unii se prefaceau ca nu sunt ceea ce sunt de fapt ;;) Edited July 25, 2009 by Lancelot
bunny Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Poate stabilim de unu ca acum un an, de-au fost 50 de persoane. :x
KooX Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Poate stabilim de unu ca acum un an, de-au fost 50 de persoane. :x52 parca au fost :))PS : daca e ceva anuntati`ma si pe mine
kiralina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Poate stabilim de unu ca acum un an, de-au fost 50 de persoane. :xsuper idee...si iar sa ramanem pe - la nota de plata :)) Parca asa s`a intamplat...nu? :-?
bunny Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 super idee...si iar sa ramanem pe - la nota de plata :)) Parca asa s`a intamplat...nu? :-?Da, asa s-a intamplat, nesimtiti, ca si-n joc. :)
kiralina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 daca vine eu nu e problema b-):rofl1: :rolleyes: :cool2: Cat mai multi ca plateste tedy