Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

adica :-?? ce conditii si cine le-a creat ?

ti e frica? :)

raspunsul il gasiti voi :)) nu e greu folositi functia search si-l gasiti

PS da.imi e o teama...de a pierde vremea :)

Guest Sadi022002
Posted (edited)

raspunsul il gasiti voi :)) nu e greu folositi functia search si-l gasiti

PS da.imi e o teama...de a pierde vremea :)

Figuri de 2 lei , raspunsuri pe masura , :bananadance2:

@Tyre , shoferitza cum era :>

racoreste-te si cauta-ma cand iti mai ies din cap reseturile alea :)

Edited by Lancelot
Guest *ROSY*
Posted

Era.... neexperimentata :D cu exceptia mosului care era sa fie facut praf, s-a descurcat bine :)))

Bausesi u prea mult si ti s-a parut :))

Posted

Figuri de 2 lei , raspunsuri pe masura , :bananadance2:

@Tyre , shoferitza cum era :>

racoreste-te si cauta-ma cand iti mai ies din cap reseturile alea :)

la altceva nici nu puteam sa ma astept de la tine , aici traiesti tu si nu vrei sa fii deranjat din acest "mic paradis al tau" hai ca m-am injosit prea mult sa vb cu unu ca tine care gandeste putin mai bine ca de clasa a - 4- a , sa ne anunti si pe noi cand vei putea purta vreodata o discutie civilizata si nu in zevlemea cum esti obisnuit.

@@ cele 30 de zile date pe Sadi m-au impresionat pana la lacrimi , u imi dai suspend eu fac alt cont , ce crezi ca rezolvi ? aaaa te roade invidia ca am rr-uri :rofl2: sau dc te legi de ele ca nu inteleg :-? :bananadance2:

Posted (edited)

la altceva nici nu puteam sa ma astept de la tine , aici traiesti tu si nu vrei sa fii deranjat din acest "mic paradis al tau" hai ca m-am injosit prea mult sa vb cu unu ca tine care gandeste putin mai bine ca de clasa a - 4- a , sa ne anunti si pe noi cand vei putea purta vreodata o discutie civilizata si nu in zevlemea cum esti obisnuit.

@@ cele 30 de zile date pe Sadi m-au impresionat pana la lacrimi , u imi dai suspend eu fac alt cont , ce crezi ca rezolvi ? aaaa te roade invidia ca am rr-uri :rofl2: sau dc te legi de ele ca nu inteleg :-? :bananadance2:

aha..esti tru.

chiar si asa eu macar am 4 clase ;) spre deosebire de..aaa tine?:))

@ on topic gathere probabil ca se fac..dar doar intre prieteni si neauntate pe aici :)..dar na sa pastram topicul in amintirea zilelor in care unii se prefaceau ca nu sunt ceea ce sunt de fapt ;;)

Edited by Lancelot
Posted

Poate stabilim de unu ca acum un an, de-au fost 50 de persoane. :x

52 parca au fost :))

PS : daca e ceva anuntati`ma si pe mine

Posted

Poate stabilim de unu ca acum un an, de-au fost 50 de persoane. :x

super idee...si iar sa ramanem pe - la nota de plata :)) Parca asa s`a intamplat...nu? :-?

Posted

super idee...si iar sa ramanem pe - la nota de plata :)) Parca asa s`a intamplat...nu? :-?

Da, asa s-a intamplat, nesimtiti, ca si-n joc. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...