Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Guest Garronel
Posted

pai sa vdm :)) Ioana o sa fie pe la Vanity cu prietenele,pe urma se tireaza,eu cred ca ajung la Dumars si ma vad cu ea acolo,in jur de 1 jumate...

Posted

pai sa vdm :)) Ioana o sa fie pe la Vanity cu prietenele,pe urma se tireaza,eu cred ca ajung la Dumars si ma vad cu ea acolo,in jur de 1 jumate...

pai si ce restu stau acasa? ia zi u rpd vio nu vii cu oana la o intalnire mica? :D mie sincer mi-a placut data trecuta si imi pare rau ca nu e toata lumea din Bucuresti ca sunteti baietzi de treaba :D

si Ioana ce cauta cu prietenele de ziua indragostitilor??

Guest Garronel
Posted

kkt,vorbise cu alea de mult sa iasa...asea ies o data pe luna impreuna,vineri au ultimul examen si na...

Guest Garronel
Posted

la mine n-ai sa vezi asa ceva =))

Posted

Care demult bre... pai si dak ma intrebai anul trecut, in vara, ce fac pe 14, as fi stiut ce sarbatoare e :P Vorba lui Dan cred ca iese cu celalalt :))

Guest Garronel
Posted

du-te ma si tu cu ele si gata...sun-o si mergi cu ea la Vanity,daca nu ma crezi.

asa,Shark,dormeam dus,telul era pe mute.

Guest Sadi022002
Posted

la mine n-ai sa vezi asa ceva =))

:> de tine ziceau astia pe GSP ?

Guest Garronel
Posted

nu cred...oricum habar n-am despre ce e vb...ma,cand ziceti voi sa iesim , sambata?

Posted

Noi sambata vrem sa mergem la film :P

Guest Sadi022002
Posted

Noi sambata vrem sa mergem la film :P

mergem si noi , dupa mai vedem ce facem :bananadance2:

Posted

"Australia" vrem sa vedem...si dupa film presupun ca urmeaza castle siege. Asta daca nu imi face Vio o "stupiza" si nu se mai prezinta. :D

PS. Buna maneeee :P

Guest Garronel
Posted

da,cel mia bine..acum subtireanu,daca vrea cineva sa iasa sambata seara...eu sigur ies cu prietena...

Guest Combinatorul
Posted

pai nush,acum sau sambata viitoare,ce ziceti ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...