Jump to content
darkside

Gather Bucuresti

Recommended Posts

Posted

Sa imi bag si sa imi scot...nu mai fac combinatia bere+whisky+redbull pe urma iar bere + ca am ras 2 tequila la bar....2 zile m-a durut capul si am zacut :angry1: :angry1: :angry1: ...asa imi trebe :violent: :banghead:

Posted

gather fara poze.....cam trist :P

@oricum e destul daca va distrati voi :D

ce poze daca toti erau rupti,sau majoritatea :))

bine,daca vreti poze data viitoare cand iesim in club,il pun pe ala sa ne faca,fotograful de la Dumars ,daca mai mergem acolo.

Posted

mdaa....iar oana a dat logout....scriu mai jos:D

Posted

Shark are poze sigur :P Una facuta de mine cu tel lui Giuliano :))..... si mai are si SHARK cateva cu mine...poate apari cu ele pe undeva ca te... :starwars: :starwars:

Posted

Shark are poze sigur :P Una facuta de mine cu tel lui Giuliano :))..... si mai are si SHARK cateva cu mine...poate apari cu ele pe undeva ca te... :starwars: :starwars:

Daca pui poza cu mine.....am si eu cu tine... :> mai multe so ...ramane ca nu avem poze :naughty:;;)

Posted

ma, v-a placut sau nu ,asta vreau sa stiu...va mai duc acolo ?

iaaa , zici ca neai dus la tine acasa :)) si noi nu stiam unde stai :P:P:P mie unu nu mia placut , alea dansau pe bara in loc sa danseze pe mine :bananadance2:

Posted

Bogdane...mergem dar sa ia SHARK o masa rabatabila cu el =)) ca 5 mil 2 mese.... ;) ;) Sau macar pe Teddy sa-l corupem...ca el e cu alocatia, nu ca noi.

Guest Garronel
Posted

inseamna ca esti rabdator :>

ahaaaa,ai pus-o , te scoatem si pe tine :D

@kookie,mergem ma,la Han il ducem pe alex =))

Posted

iaaa , zici ca neai dus la tine acasa :)) si noi nu stiam unde stai :P:P:P mie unu nu mia placut , alea dansau pe bara in loc sa danseze pe mine :bananadance2:

Vaaai ce batei iei ^^ Unde mergem de ziua indlagostitilor? :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...