bunny Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 cred ca are cineva o poza cu sharky in actiune! :> In actiune? Poftim? I-a dat flori altei persoane? CUI?!
qudsieh Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 In actiune? Poftim? I-a dat flori altei persoane? CUI?! Hehehe ai pierdut cam multe bny :bananadance2:
SWAt2000 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 gather fara poze.....cam trist :P @oricum e destul daca va distrati voi :D
SHARK_BITE Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Sa imi bag si sa imi scot...nu mai fac combinatia bere+whisky+redbull pe urma iar bere + ca am ras 2 tequila la bar....2 zile m-a durut capul si am zacut :angry1: :angry1: :angry1: ...asa imi trebe :violent:
bunny Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Pai de mai pustoaico, daca te-am lasat singurica.
garrone21 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 gather fara poze.....cam trist :P @oricum e destul daca va distrati voi :D ce poze daca toti erau rupti,sau majoritatea bine,daca vreti poze data viitoare cand iesim in club,il pun pe ala sa ne faca,fotograful de la Dumars ,daca mai mergem acolo.
Guest -ONY- Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 mdaa....iar oana a dat logout....scriu mai jos:D
ija4ok Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Shark are poze sigur :P Una facuta de mine cu tel lui Giuliano ..... si mai are si SHARK cateva cu mine...poate apari cu ele pe undeva ca te... :starwars: :starwars:
SHARK_BITE Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Shark are poze sigur :P Una facuta de mine cu tel lui Giuliano ..... si mai are si SHARK cateva cu mine...poate apari cu ele pe undeva ca te... :starwars: :starwars: Daca pui poza cu mine.....am si eu cu tine... :> mai multe so ...ramane ca nu avem poze
garrone21 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ma, v-a placut sau nu ,asta vreau sa stiu...va mai duc acolo ?
Dream Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ma, v-a placut sau nu ,asta vreau sa stiu...va mai duc acolo ?Daca sunt cuminte ma iei si pe mine :>
bunny Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ma, v-a placut sau nu ,asta vreau sa stiu...va mai duc acolo ? unde i-ai dus ma tampitule? in dumars?
qudsieh Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ma, v-a placut sau nu ,asta vreau sa stiu...va mai duc acolo ? iaaa , zici ca neai dus la tine acasa si noi nu stiam unde stai :P:P:P mie unu nu mia placut , alea dansau pe bara in loc sa danseze pe mine :bananadance2:
ija4ok Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Bogdane...mergem dar sa ia SHARK o masa rabatabila cu el ca 5 mil 2 mese.... ;) ;) Sau macar pe Teddy sa-l corupem...ca el e cu alocatia, nu ca noi.
stanu2003 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Daca pui poza cu mine.....am si eu cu tine... :> mai multe so ...ramane ca nu avem poze da eu am o poza cu u in care te zbenguiai! :>
TeddyBear Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Bogdane...mergem dar sa ia SHARK o masa rabatabila cu el ca 5 mil 2 mese.... ;) ;) Sau macar pe Teddy sa-l corupem...ca el e cu alocatia, nu ca noi. :rofl1:
x_dragos_x Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 cand si unde e urmatorul gather?cand o sa aibe alex chef de discoteca :lol: :lol:
KooKie Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 cand o sa aibe alex chef de discoteca :lol: :lol:acolo nu vin nici eu
Guest Garronel Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 inseamna ca esti rabdator :> ahaaaa,ai pus-o , te scoatem si pe tine :D @kookie,mergem ma,la Han il ducem pe alex
Xavi Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 iaaa , zici ca neai dus la tine acasa si noi nu stiam unde stai :P:P:P mie unu nu mia placut , alea dansau pe bara in loc sa danseze pe mine :bananadance2: Vaaai ce batei iei ^^ Unde mergem de ziua indlagostitilor? :D